< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1983. sayfa)
-
-
Yazı tipi Torus Galaxy Store'da 5-6 TL. mi neydi hocam.
Yazıları ise Good Lock uygulamasından kaldırdım (Home Up modülü ile).
Edit: Yazı tipini eklemeyi unutmuşum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 1 Kasım 2024; 0:18:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok sağolun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam widgetlar neler bir de wpden 1 mesaj gelmiş o sayıları nasıl gösterdiniz
-
Rica ederim hocam @f0rester
Widgetler stok Samsung widgeti. Bildirim sayıları da keza aynı şekilde :D stok olduğu gibi.
Süpürge işaretli uygulama ne işe yarıyor hocam?
-
Cihaz bakımındaki optimize et kısmının kısayolu hocam.
-
S23 batarya performansı ne durumda? S23 ile S24fe arasında kıyas açısından önerileriniz ?
Arkadaşlar bende s23 ultra var kardeşimde s23 var. Ulta model bana biraz kaba eliyor kompak cihazı daha çok seviyorum. değişsek en çok hangi noktada ultrayı araurım sizce_?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 1 Kasım 2024; 15:39:37 > -
Arkadaşlar bu parmak izi tutmayan ekran koruyucusu yok mu ya, nano yaptırmıştim zore, telefonu ilk aldığımda. Ekrani siliyorum 1dakika sonra tekrar pisleniyor kesinlikle ekran koruyucusunun dandikliginden kaynaklaniyor.
Ben de s23u dan s23plus a gectim. Ultra cok agir gelmeye ve tasinmasi zor olmaya baslamisti. S23 plus sarj olarak memnunum ama kamera olarak net s23u u ariyorum. Detaylar s23u da cok net idi ve los isikta fotograf performansindan memnumdum. Maalesef s23 plus da bu konuda hayal kirikligi yasiyorum. Samsung in kompakt olup da kamerasi amiral gemisi gibi olan modeli maalesef yok.
Aslında genel olarak benim incelemelerime göre zoom farkı var gibi geldi.
-
Önemli olan o hızı 1 kere verebilmek değil stabil olarak verebilmek şimdi yap yarısını bile alamazsın. Sabah saatlerinde benim de öyle çıkıyor herkes uyurken yapınca 😂
Değerli dostlar merhaba, Amazon üzerinden S24 siparişinde bulundum. Kullanıcı deneyimleriniz ile bu telefonu öneriyor musunuz? Güncel olarak 32 bin tldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn62 -- 2 Kasım 2024; 17:33:0 >
evet öneriyorum S24 256 GB kullanıyorum nisandan beri. herhangi bir ısınma kasma sorunum olmadı
-
Goodlock'ta yaptigim bir saati Lockstar'da cok buyuk bir sekilde kilit ekranin koyuyorum. Tam istedigim gibi buyuk bir sekilde duruyor ama kaydettikten sonra ve ekrani kilitledikten sonra boyut resimdeki gibi benim yaptiigmdan cok daha kucuk gozukuyor. Bunun sebebini ve cozumunu bilen var mi?
-
Is yerinde her saat bu hızı veriyor ama şehir içi 30mps veriyor. 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X