Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1984. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugurel , fearless coward , Huddleston Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.781
Cevap
728
Favori
2.429.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
148 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki telefonum Xiaomi 13 idi. Arka kamerası güzel ama ön kamerası gerçekten leş gibiydi. Samsung'a geçtikten sonra rahat ettim diyebilirim. Tek sıkıntı şarj etmesi uzun sürüyor bir saati geçiyor dolması. Xiaomi 67 watt ile 25 dk da doluyordu neredeyse. Android olarak s23 alacaklara tavsiye ederim kesinlikle seri ve kamerası günümüz şartlarında yeterli olacaktır. Bunun fazlasını isteyen ve imkanı olan iPhone 15 ve üstü alsın. S23 en az 3 yıl daha götürür tahminimce.
  • Arkadaşlar selfie kamera ekran daha parlak arka kameraya geçince karanlık oluyor bunun nedeni nedir parlaklıkligi arttirsamda da yine karanlık oluyor.
  • Birkaç fotoğraf.

S23, son Android sürümü yüklü.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• losttime35 kullanıcısına yanıt

Realme falan yönelebilirsiniz hocam. 6000mah batarya baya iyi oluyo.

• Gaming hub güncelleme sonrası gec acilma düzeldi. Uygulamayı güncelleyin.
  • Ekran süresi bana kötü geliyor. Geçen sene eylül ayında aldım cihazı.

Konum sürekli açık.

Cihaz s23+

One ui: 5.1

Android:13

Güncelleme yapmadım aldığımdan beri. Güncel sürüm kullananlar ne kadar ekran süresi alıyor?

• warofthe1 kullanıcısına yanıt
    S23 Plus ben de Bütün güncellemeleri gelir gelmez yapıyorum sabahları 7 gibi %90 iken sarjdan çıkarıyorum şu an itibariyle %58 kalmış hemen hemen her gün aynı şarj seviyesi. Gün içinde kullanımım ortalama seviyede denebilir sosyal medya, konuşma ve mesajlaşma. 2023 Mart ayında aldım cihazı. Parlaklık düşükte kullanıyorum %20 seviyede gibi ve ekran 60 Hz sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 4 Kasım 2024; 21:51:46 >
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt

60 hz ve o parlaklık ile normal zaten hocam. Neredeyse çoğunlukla 120 hz kullanıyor diye düşünüyorum.

• qqEagless kullanıcısına yanıt
    120 hz günlük kullanım için tamamen gereksiz bir fark hissetmezsin oyun oynuyorsan önemli sadece. Gerek yok benim için batarya ömrü çok önemli zırt pırt şarja takmayı sevmiyorum.
    İlk defa 120hz ekrana sahip olupta 60 ile fark yok diyen birini görüyorum 🤯

Bayağı fark var pil tasarrufuna geçince dahi katlanamıyorum telefon kasıyor sanıyorum. Benim için tam tersi her şeyi açık kullanıyorum. Otomatik parlaklık, konum, 120 hz, NFC ve şu an çalıştığım yerde wifi olmadığı için hep mobil veri kullanıyorum ev dahil. Günde 1 kere şarja takıyorum (kısa şarj genelde) işimi görüyor kendimi kasmıyorum onu bunu kasıp. Her şeyiyle kullanıyorum :) Ama S25 serisi ile ben de Plus modeline geçmeyi düşünüyorum. Büyük ekran ve büyük bataryayı özledim galiba SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

• emre2327 kullanıcısına yanıt

Alışmış olsa farkı hissetmemesine imkan yok zaten hocam SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]  iPhone düz modellerini kullananların yaptığı yorumdur bu genelde ben de şaşırdım :D

• emre2327 kullanıcısına yanıt
    120 hz tabiki daha iyi buna şüphe yok ancak günlük kullanımda gereksiz bunu kabul etmek gerek ha kullanılabilir daha akıcı olması adına ama 1-1.5 saat ekran süresi kaybı demek
  • qqEagless kullanıcısına yanıt
    Senin düşük ekran süresi alman son derece normal hocam yani telefona suç bulma

Hocam zaten biliyorum ki :) ben yüksek ekran süresi için değil tüm fonksiyonları kullanmak için aldım telefonu. O yüzden bu kullanımım ile günü çıkarmayacağını da biliyordum. Kısa şarj ile hızlı doluyor zaten günü kurtarıyorum. Plus olsa büyük ihtimalle bu kullanımım ile günü tek şarjla zorlarım diye düşünüyorum.

• Telefonda hz olayını kontrol altına almak için max hz uygulamasını kullanabilirsiniz. İçinde birçok ayar var. Hangi uygulama hangi menüde kaç hz çalışsın isterseniz o ayarı yapabilirsiniz.

Hocam ben de 60 hz kullanırdım bu senenin başına kadar. Daha sonra 120hz denemek istedim 1-2 gün kullandım. Dedim pek bir fark yok 60a geri döneyim. Sanki 3000 liralık çakma çin cihazı kullanıyorum gibi geldi. Gözler alışınca çok zor geldi. 120 hz kullanana kadar ona ihtiyacın olduğunu bilmiyorsun ama kullanınca da vazgeçemiyorsun. 60 hz kullanacak olsaydım iphone alırdım zaten SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

• warofthe1 kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de kullandım zaten 120 hz kullanmanın çok daha pürüzsüz ve akıcı bir deneyim sunduğu konusunda hepimiz hemfikiriz ama günlük kullanım için gereksiz olduğunu düşünüyorum, oyunseverler için ise önemli
  • Arkadaşlar cihazlara o kadar para veripte var olan özelliği kullanmayacaksanız, o cihazı kullanmanızın önemi yok. Sürekli yok konumun sürekli açık olması şarjı yer, yok parlaklığı kısayım, yok 120 hz yerine 60 hz kullanayım demekle kendinize işkence edersiniz. Bu telefonda 120 hz ekran tazeleme varsa kullanacağım, neden kullanmayayım? 120 hz kullanmıyorsan 60 hz ekranlı bir cihaz kullanabilirsin. Senin için 120 hz ekranlı cihaz gereksizdir. Bu tür gereksiz hamlelerle bataryayı daha uzun götüreyim diye düşünüyorsanız direk düşünmeyin. 60 hz ile 120 hz e fark göremiyorum diyenler kendilerini kandırıyor. Fark olmasaydı üretici masraf edip bu özelliği bu cihaza koymazdı. 120 hz tamamen gereksiz demek ise ayrı bir evredir. Boşuna bu konulara kafanızı yormayın ve 120 hz açın kullanın.Bu tür tartışmalar bana çok saçma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 5 Kasım 2024; 9:30:6 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Bu emrivaki olayı nedir yani şimdi istersem gider Iphone 16 Pro Max 1 TB alırım Türkiye piyasasından vergileriyle birlikte ve sadece arama yapmak için kullanırım benim param, benim kararım. İstediğim özelliğini de açarım istemediğimi de kapatırım bu beni boşa para harcamış yapmaz benim telefonla ne yapmak istediğime telefon değil ben karar veririm. Ferrari'min 350 km/sa hız yapabiliyor olması benim 350 km/sa hızla gitmek zorunda olduğumu gitmezsem özelliklerini kullanmadığım için boşa para vermiş olduğumu göstermez. Ben istemediğim için gitmediğimi gösterir

• 
Sayfa: önceki 19821983198419851986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.