yapay zeka falan değil ya kıytırık bir çeviri. Gelişmesi gerekiyor fazlasıyla. Bizim dile özel mi yoksa bütün dillerde mi böyle bilmiyorum ama aman aman bir şey de değilmiş. Ama geliştirilirse çok güzel geleceği parlak bir özellik. |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1982. sayfa)
-
-
Bende aynı durumdayım hem kamerası hemde bazı uygulamalarda ekran sapıtıyor saçma sapan tıklama yapıyor özellikle whatsapp 1 ay önceki konuşmaya atıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özellikle yabancı bir kişi ile görüşme tercümesi tamamen bir fiyasko
Türkçe'ye özel olduğuna eminim batı dilleri zaten eskiden de çok kolay cevriliyordu Türkçe cok sonraları duzeltilebildi. Almanca-ingilizce-fransizca çeviriler hep iyiydi
Daha beta yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bixby'nin Türkçe olması lazım artık. Yarın hava durumu ne ya da şunu ara bunu ara gibi basit komutları bile anlamıyor tam olarak. İngilizce söyleyince yapıyor ama bu seferde rehberde Türkçe kayıtlı kişileri İngilizce olarak anlamıyor. Google asistan bu konuda daha iyi mesela. Hey google deyip çoğu işimi yaptırabiliyorum.
-
Dediğiniz şeyleri kapattıktan sonra çıkan sonuç bu hocam. Aynı anda 14T ile de çektim, o cam gibi çekti..
Dostlar s22 ve s23 arasında kaldım tek düşündüren şarj süresi oyun oynamıyorum sosyal medya banka whatsapp kullanacağım aradaki 12 bin fiyat farkına değer mi?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Telefonun kamerası bu kadar yapacak bir şey yok
Evet hocam diğer arkadaşın da dediği gibi telefonun kamerası ancak bu kadar çekiyor diyebiliriz.
S23'ün renkler konusundaki sıkıntısı malum, en çok kullanıcıyı da buradan kaybetti.
En azından denemiş olduk
Sırf csc değiştirerek beta Android 15 i yükleyemezsiniz başka yöntemleri var TR de yükleyenlerde öyle yüklüyor zaten,beta çıkınca S24 konularında nasıl yapılacağını anlatan haberler olacak takip edin..
Bu telefonla gece fotoğraf çekmeyeceksin hocam. Kaç yıl önceki telefonlar bile cam gibi gece fotoğrafı çekerken bu telefon çamur gibi bulanık çekiyor.
Hiçbiri :)
Dün mediamarkt ta iphone 14 ile s23 ön kamera kıyasladım. Video modumda hele. S23 o kadar kötü ki anlatmak imkansız. S24 ulta bile lens geçişinde hala kasıyor. Samsumg kamera anlamında koca bir 0. Evvet beyler dost acı söyler.....
Ne önerirsiniz cepte taşıması kolay şarjı uzun gidecek makul fiyatla
S23 çok daha iyi S22 batarya konusunda problemli
Hocam mediamarkt da 3000 tl visa indirimi var ama kişiye özel bakın isteseniz 24plus 37 ye geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 31 Ekim 2024; 21:30:53 >
Arkadaşlar ana ekran matrisini kaça kaç kullanıyorsunuz?
O kadar tuhaf bir kamerası var ki zifiri karanlıkta cam gibi sokak ışıklarında çamur gibi çekiyor. Samsung zoru başarmış.
-
5x6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X