Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.259
Cevap
723
Favori
2.479.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen uygulamaya girip okutunca nfc ile mobil odeme yapabildim. Ama biraz sacma olmus her seferinde uygulamaya girmek zaman kaybi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurel kullanıcısına yanıt

Bende öyle bişe yok direkt nfc açıp okutuyorum

• Bende dün nfc açıp okuttum sıkıntı çıkmadı.

• ugurel kullanıcısına yanıt

selamlar,

yapı kredi kullanıyorum son güncellemeden sonra uygulama içinden onay vermem gerekti, kartı tekrar nfc için aktifleştirince bir sorun yaşamadım.

ben kolaylık olsun diye rutin kullanıyorum,

banka uygulamalarını açınca nfc açıyor, çıkınca beş dakika sonra kapatıyor otomatik.

not: nfc ayarlarında şu anda açık olan uyg. ile ödeme seçili.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-313#158812844

• Selamlar,

Bir yerden önemli bir SMS bekliyorum. SMS geldiğinde telefonumdan sesli bildirim gelmesini istiyorum. Bildirim ayarlarında sesli bildirimler açık. Ama nedense yeni SMS geldiğinde hiçbir sesli bildirim olmuyor. Başka bir ayarı mı var bunun acaba?

Mesaj uygulaması olarak Google Mesajlar yerine Samsung Mesajlar'ı kullanıyorum (üç noktalı olan). Onunla alakalı olabilir mi?

• İyi günler, samsung resmi sitesinde Galaxy S23 256GB | 8GB modeli 39.999,00 TL amazonda 29.999,00 TL bu fiyat farkının sebebi nedir?

• genceren G kullanıcısına yanıt
    Genelde her markada geçerli olan bir durum, kendi mağaza/sitelerinde yüksek fiyatlar oluyor, aynı cihaz bir fark yok, fiyattan başka.
    Bende bahsettiğiniz modeli amazon'dan aldım sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haritalar ve Android auto.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• Arkadaşlar merhaba s20fe kullanıyorum ya s23 yada s23 plus düşünüyorum.23 ile plus arasında şarj süresi olarak ciddi fark oluyor mu acaba. Birde ekran küçük gelir mi düz modelde.

• Arkadaslar samsung shopta öğrenci veya öğretmen indirimi oluyordu. Şuan öyle bir kampanya varmı acaba?

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

bunu ben de çözemedim. ekran açıkken bildirim sesi gelmiyor. ben google mesajlar kullanıyorum (s24 kullanıyorum ama yazılımda olan bir şey olduğu için ceap yazdım)

• omerrr92 O kullanıcısına yanıt

edu mail istiyor sanırım başka hangi mailler kabul edilir bilmiyorum

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Ben düz S23 aldım fakat bütçem el verseydi kesinlikle plus modelini alırdım, ekran küçük geliyor bana, plus modelinin bataryası kapasitesi de biraz daha fazla diye biliyorum. Fakat s23 ten de pişman da değilim sadece ekran boyu keşke dedirtiyor

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Samsung Mesajlar yerine Google Mesajlar'ı kullanmaya başladım. Sesli bildirimler geri geldi.

S23 plus S20fe ile neredeyse aynı boyutta. Boyutu sizin için sıkıntı değilse plus modeli tercih edin düz modele göre daha fazla ekran süresi alırsınız.

S20fe den s23 plusa gectim. Hiçbir sorun olmadi. Gayet guzel kullaniyorum 6 aydir

Ama ben o zamana gore cok temiz ikinci el ucuza s23 plus buldum diye aldim. Simdi siz s25 ultra veya plus bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 18 Ekim 2024; 14:42:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 1 aylık 2. El s23 alarak aranıza katıldım. Şarj adaptörü sipariş verdim ama 1 2 güne gelir sanırım o arada ıphone adaptörü veya eski telefonum poco x3 ün 33 wattlık adaptörü ile şarj etsem sıkıntı olur mu ?

• Yasuta Y kullanıcısına yanıt
    Orijinal şarj aleti olduktan sonra bir sorun olmaz, telefonu Mart ayında aldım sadece Anker cihazlar ile şarj ettim hatta çoğunlukla powerbank ile şarj ediyorum bir sorun yaratmadı.

• biostrike kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgi için 🤲🏻

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Yüzde 80 pil ile bu süreleri alıyorum. Düz s23

• 
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.