Aynen uygulamaya girip okutunca nfc ile mobil odeme yapabildim. Ama biraz sacma olmus her seferinde uygulamaya girmek zaman kaybi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1974. sayfa)
-
-
Bende öyle bişe yok direkt nfc açıp okutuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende dün nfc açıp okuttum sıkıntı çıkmadı.
selamlar,
yapı kredi kullanıyorum son güncellemeden sonra uygulama içinden onay vermem gerekti, kartı tekrar nfc için aktifleştirince bir sorun yaşamadım.
ben kolaylık olsun diye rutin kullanıyorum,
banka uygulamalarını açınca nfc açıyor, çıkınca beş dakika sonra kapatıyor otomatik.
not: nfc ayarlarında şu anda açık olan uyg. ile ödeme seçili.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-313#158812844
-
Selamlar,
Bir yerden önemli bir SMS bekliyorum. SMS geldiğinde telefonumdan sesli bildirim gelmesini istiyorum. Bildirim ayarlarında sesli bildirimler açık. Ama nedense yeni SMS geldiğinde hiçbir sesli bildirim olmuyor. Başka bir ayarı mı var bunun acaba?
Mesaj uygulaması olarak Google Mesajlar yerine Samsung Mesajlar'ı kullanıyorum (üç noktalı olan). Onunla alakalı olabilir mi?
-
İyi günler, samsung resmi sitesinde Galaxy S23 256GB | 8GB modeli 39.999,00 TL amazonda 29.999,00 TL bu fiyat farkının sebebi nedir?
-
Genelde her markada geçerli olan bir durum, kendi mağaza/sitelerinde yüksek fiyatlar oluyor, aynı cihaz bir fark yok, fiyattan başka.
Bende bahsettiğiniz modeli amazon'dan aldım sorunsuz kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar merhaba s20fe kullanıyorum ya s23 yada s23 plus düşünüyorum.23 ile plus arasında şarj süresi olarak ciddi fark oluyor mu acaba. Birde ekran küçük gelir mi düz modelde.
Arkadaslar samsung shopta öğrenci veya öğretmen indirimi oluyordu. Şuan öyle bir kampanya varmı acaba?
bunu ben de çözemedim. ekran açıkken bildirim sesi gelmiyor. ben google mesajlar kullanıyorum (s24 kullanıyorum ama yazılımda olan bir şey olduğu için ceap yazdım)
-
edu mail istiyor sanırım başka hangi mailler kabul edilir bilmiyorum
-
Ben düz S23 aldım fakat bütçem el verseydi kesinlikle plus modelini alırdım, ekran küçük geliyor bana, plus modelinin bataryası kapasitesi de biraz daha fazla diye biliyorum. Fakat s23 ten de pişman da değilim sadece ekran boyu keşke dedirtiyor
Samsung Mesajlar yerine Google Mesajlar'ı kullanmaya başladım. Sesli bildirimler geri geldi.
-
S23 plus S20fe ile neredeyse aynı boyutta. Boyutu sizin için sıkıntı değilse plus modeli tercih edin düz modele göre daha fazla ekran süresi alırsınız.
S20fe den s23 plusa gectim. Hiçbir sorun olmadi. Gayet guzel kullaniyorum 6 aydir
Ama ben o zamana gore cok temiz ikinci el ucuza s23 plus buldum diye aldim. Simdi siz s25 ultra veya plus bekleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 18 Ekim 2024; 14:42:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. 1 aylık 2. El s23 alarak aranıza katıldım. Şarj adaptörü sipariş verdim ama 1 2 güne gelir sanırım o arada ıphone adaptörü veya eski telefonum poco x3 ün 33 wattlık adaptörü ile şarj etsem sıkıntı olur mu ?
Orijinal şarj aleti olduktan sonra bir sorun olmaz, telefonu Mart ayında aldım sadece Anker cihazlar ile şarj ettim hatta çoğunlukla powerbank ile şarj ediyorum bir sorun yaratmadı.
Teşekkür ederim bilgi için 🤲🏻
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X