< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1971. sayfa)
-
-
İşin özü kişinin kullanımına göre değişir. Hiç bir telefonumda 64 GB bile dolmadı yıl olmuş 2024
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram plus ı kapatınca işe yaramıyorki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Bayadır kullanıyorum kaygan değil
Hakikaten bu nasıl bir saçmalık ya?
Fotoğraf sekmesi:
Expert Raw sekmesi jpg:
-
Tam olarak nereye bakmaliyiz? Ben cok iyi anlamiyorum fotograf işinden ama.kamera cok dengesiz. Bazen 12mp iyi cekiyor bazen de 50mpm. Yani ortama göre o 50mp deki fotografi islemesi bazen faydalı olabiliyor.
Gökyüzü özellikle bulutlar.
Teşekkürler hocam. Yalnız olmadığımı bilmek bir nebze iyi hissettirdi...
Samsung mağazasından indirmişseniz oradan güncelleme yapın. Google play , samsung mağazasından inen appları güncellemiyor. Tersi içinde durum aynı.
Daha saçmalarıda var hocam 😬 pariste çekmiştim bunları yanımdaki arkadaşlar bile gökyüzü böyle değil ki demişti gerçekteki gökyüzünün bununla alakası yoktu. samsungta kamera bölümünde çalışanların gözlerinde sorun var sanırım hiç denemiyonuz mu kamerayı nerde böyle bi gökyüzü rengi gördünüz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koomagene -- 10 Ekim 2024; 0:30:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Samsung magazinda hic yok uygulamalar. Mesela soundcore uygulamasi guncellenemeyince tamamen silmistim. Simdi hic yuklenmiyor. Chippin ihtiyac olsusu yuklenemedi. Nissan uygulamasi yuklenemiyor. Daha once guncellenemeyen uygulamalar otomatik guncellemeyi acinca bir sekilde guncellendi. Ama yeni uygulama yukleyemiyorum su an bu seferde
Sorun kamerada değil farklı uygularmalar kullanırsan anlaşılıyor zaten. Sorun yazıllımda. Tutarsızlık var.
S23 samsung un kamerada kullanıcılara attığı en büyük kazık.. Ön kamerada video açın kaliteyi asıl o zaman görün rezalet ötesi ofis ortamında deneyin sulu boya.
M
erhaba,
S23 sahipleri arasına geç katıldım biliyorum ama telefonumdan memnunum. Çok pil muhabbeti döndüğü için ben de pil kullanım verisi atayım dedim. iyi forumlar dilerim .
-
Merhaba bu son yazılımda herhangi bir sorun var mı ben hayla 6.0 da bekliyorum da güncelleme yapmalımıyım sizce
-
Bildigin iphone a dondu yazilim
Bu görüntüler farklı bir arayüze mi ait
one ui ama özel widgetler falan olabilir süper folder yok çünkü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X