Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kaanazzg , kaanazzg Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.720
Cevap
704
Favori
2.521.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s24 için one uı 7 güncellemesinde hala stabilite sorunu var nisanda anca gelir haberleri düşmeye başlamış, bence martta gelir ama bu haberlerle s25 aldırmaya çalışıyorlar. ne zaman samsunga dönsem saçmalıyor bu marka, 4 senedir aynı kameralı cihazlar yapar ve ai döneminde 16 gb ram vermezsen neden alsın senin ürünlerini millet? honor bile baya sattı sanırım teslimatları mart yazmaya başladılar işi zor samsungun yazılımları stabil olsunda one uı 7 falan istemez iphone 17 serisi beklentileri karşılarsa samsungun işi daha da zorlaşacak. s23 nisandan önce almayacak one uı 7 belli oldu

• zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt
    Şubatta kesin diyorlardı.
    Yalan oldu.
    Martta geleceğini ben hiç ama hiç sanmıyorum.
    S25 aldırma operasyonu bunlar.
    Nisan belki diyorum.
    Ahanda buraya yazıyorum dediydi dersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off çöpsung off ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 base model var bir iki aydır eskisi gibi akıcı hissettirmiyor mesela ana ekranda soldaki haberleri acinca anlik donuyor veya bazı menülerde scroll ederken takılıyor. Benim gibi düşünen var mıdır?

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt

Bazı arkadaşlar çok hassas oluyor bu konuda. Olur olmadık her linke tıklama, saçma sapan sitelere girme ve linklerine tıklama ve kullandığın servislerin şifrelerini aynı yapma ve güncellemeyi ihmal etme büyük ölçüde güvende kalırsın.

YouTube'da Digital güvenlik için bir çok rehber var incelenebilir.

Güvenlik güncelleştirmeleri önüne gelen linke tıklayan kişiyi korumaz zaten.

• zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı kamera diyorsunuz da ben s23'ten s25'e geçtim kameralar Arasında dağlar kadar fark var s23'te özellikle portre resimlerde insanların cilt tonu Sarı turuncu saçma sapan renkler gece modunda gökyüzünü yeşil yeşil çıkartmalar lensler arasında donmalar kasmalar aşırı derecede renk farkları ve Odak farkları HDR modunda düşük ışıkta siyahların yeşil tona kaçması Ön kameranın video modunda Tek kelime ile Rezalet çekmesi vesaire hepsi düzeltilmiş kameralar gayet güzel bir hal almış s23 kamera anlamında berbat bir telefon. Ama aynı lens.

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt

Kimse s25 köytü demiyor zaten. Snapdragon 8 gen 2 gerçekten istikrarlı ve elite gibi tscm üretimi. Hani exynos ya da Samsung üretimi bir snapdragon olsa sorunlu gen 1 gibi deriz ki tamam işlemci stabil değil düzgün iş çıkarmıyor. Saydığınız tüm s23 sıkıntılarının da işlem gücüyle çok alakası yok(daha önce konuştuk gen 2 yetiyor, sonuçta 200mp bir kamera yok). Demek ki yazılım ile alakalı bir sorun. E düzeltmediklerine göre sonraki serileri satmak için düzeltmiyorlar. Sizin de aynı s23 gibi 2 3 yıla bu s25 de ne sıkıntılı çıktı demiyeceğinizin garantisi yok. Sözün özü, s25 in yapabildiklerini kimse sorgulamıyor ama Samsung böyle yapmaya devam ederek güven kaybettikçe müşteri de kaybedecektir doğal olarak..

• Arkadaşlar Ekolayzer ayarı paylaşacak var mı? videolar da falan tok ses çıkaran lazım da paylaşır mısınız rica etsem

• weneorn kullanıcısına yanıt

Hocam doğrusunuz ama kamera için örnek olarak 8 elite sayesinde iyileştiğini söylüyorlar. Telefondaki çoğu iyileşme yükselme 8 elite sayesinde oldu zaten

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Benim görüşüm şu, 100 km hız sınırı olan bir yerde aynı konfor paketine sahip ha Mercedes c180in olmuş ha C300 ün. Samsung isterse s23 de s25le neredeyse aynı fotoyu çeker. En basit örnek, pixel 7a hem daha küçük bir sensöre(s25 e göre) hem de exynos 2200(s22 işlemcisi) tabanlı G2 işlemciye sahip, kamera testlerinde s23den daha iyi belki s25 ile de kafa kafaya foto çekiyordur. Tabii ki elite ile biraz daha iyi görüntü işleme teknolojisi gelmiştir ama yani diğer işlemci de 2015de çıkmadı. Asıl olayın yazılım olduğunu pixel telefonlar bas bas bağırıyor. Burada tüketiciyi kandırmaya yönelik bir hareket ve algı görüyorum çok net olarak.

• fbozkurtt F kullanıcısına yanıt
    S23/256 Base model var ilk günkü gibi bende gayet akıcı ve hızlı gram takılma/donma performans düşüklüğü yok. Ben her büyük güncellemeden sonra hard reset atmıştım.

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Detaylı bir şekilde en azından en gerekli olan kapatılması/devre dışı bırakılması gerekenleri yazar mısınız? kullanıma etki etmeyecekleri vs falan.

• system32exec kullanıcısına yanıt
    Ben su hard reset olayını sevmiyorum ya iosta problem olmuyor androidde bu muhabbet var. Oneui 7 gelince denerim ama dediginiz gibi. Özellikle izlediginiz bi yontem var mi odinden guncelleme vs.?

Nisan 2023'den beri S23 kullanıyorum. Her güncellemeyi yapıyorum daha 1 kere hard reset atmadım. Ne donma ne kasma var. İlk günkü gibi çalışıyor. Sadece dediğiniz gibi sağa haberler için kaydırırken minik bir takılma oluyor o da sadece o an. Hard reset hurafeleri eskide kaldı. Artık öyle şeylere gerek yok.

• işte o minik takılma önceden de var mıydı size yoksa sonradan mı çıktı? bana sonradan çıkmış gibi geldi ondan sormak istedim

Eğer düzenli şekilde o kısma (haberler kısmına) bakıyorsanız nadiren oluyordu. Ama arada bakıyorsanız göze batıyor olabilir büyük ihtimalle. Sorunuza cevap verecek olursam hep vardı galiba :D O kısımda bug var olabilir. Her android telefonda o haber kısmı ilk açışta bir takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 16 Şubat 2025; 15:29:7 >
  • Sonuna kadar katılıyorum size hocam. S10 dan beri düzenli her sene sonraki seriyi alıp geçiş yaptım. Şu anda S25 kullanıyorum. Hep doğrudan eski telefonun içinde ne varsa Smart Switch ile aktararak yeni telefonumu kullanmaya başladım. Bu arada gelen tüm güncellemeleri de yaptım tabi ki.

Sonuç...

Hiçbirinde ne donma ne kasma ne atma ne takılma yaşamadım. Ayrıca forumda da hepsini paylaşmışımdır herkesin gıpta ile baktığı batarya ve ekran süreleri aldım. Temiz kurulum, hard reset hiç yapmadım.

Şehir efsanesi bence bu temiz kurulum hard reset işleri. Boşuna kendinizi yoruyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 16 Şubat 2025; 15:36:34 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam. Her güvenlik güncellemesinden sonra yapanlar bile var. Takıntı olmuş bence. Mesela yakında One UI 7 gelecek sadece wipe cache temizliği yapıyorum yetiyor (ki bence buna da gerek yok gibi :D).

• Kafayı yemek lazım bu şekilde yapmak için 😱🤯

• 
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.