< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2033. sayfa)
-
-
Hocam siz dediğiniz gibi her sene yeni amiral seriye geçiyorsunuz zaten hep güncelsiniz, aynı telde 2, 3 sene kalıp güncelleme gelince hard yapmak iyi olmaz mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende her ne kadar senede 1 telefon değiştirsem de 3-4 ayda mutlaka komple telefonu sıfırlarım hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanırım tavsiye ederim..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar oyun oynamayan birisi için s23 mü s24fe mi sizce? Hanıma alacağım, kamera iyi olsun gerisi önemli değil pek. Yoksa 2. el z flip 5 alayım diyordum ama kamerası 12mp.
-
-
Doğumgünü kodu olup da kullandırabilecek olan varsa çok sevinirim🙏🏻
Hocam hangi sürümü kullanıyorsunuz benim her şey kapalı 60hz ve aldığım ekran süresi genelde 4 4.5 saat yüzde 100 den yüzde 20 ye.
-
benim sürüm 6.0 güncelleme yapmadım ama sizin ki baya iyiymis maşallah 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 18 Şubat 2025; 21:6:41 >
Aldığımdan beri hard reset bile atmadım. Her tezi çürütüyor benim kullanımım :D Bence son sürüme bir şans verin hocam :)
Kaç yılına geldik güya açıklamada instagram net olacak diye tanıtılan telefonlarımız hala çamur gibi story atıyor üstelik bu yetmiyor başkasının attığı story ilk açıldığı anda cam gibiyken anında bulanıklaşıyor.
-
Açık hocam. Sadece benim yüklediklerim değil başkasının storysini açıyorum saliselik bir sürede çok kısa cam gibi görünüp hemen çamur gibi oluyor. Yani yüklemede de sıkıntı var.
Sizin izleme kalitesi düşük sanırım. Bende herhangi bir problem yok S24 kullanıyorum. S23 kullandığımda da full hd yüklüyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İzleme kalitesi diye bir ayar var mı?
Veri tasarrufu etkin ise o etkiliyor olabilir.
-
Başkalarının yükledikleri bir ara bende de dediğiniz gibiydi. Ama bayağıdır sorun yok belki veri tasarrufu vs. açık olabilir.
Geliştirici seçeneklerindeki mobil veri kısmı bende kapalı durumda varsayılan olarak. Intelligent wifi kısmı da kapalı (Burayı ben kapattım).
Geliştirici bölümündeki ayarı hiç oynamadım. Sadece animasyon süresini kısaltıyorum bu ayar menüsünden.
-
Anlamadım ama son güvenlik yamasından sonra benim şarj iyice nanay.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X