Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rainhard , churchil , Alpi_Turk Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
39.780
Cevap
728
Favori
2.429.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
148 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanlışlık olduğu kesin. Bu fiyata olmasının imkanı yok. Kendini bitirir Samsung bu fiyatla. Herkes iPhone alır. Bunu Samsung Türkiye de iyi biliyor merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xTheXx X kullanıcısına yanıt

Apple muhtemelen zam yapacak hocam euro 20.50'ye dayandı.

• Utansalar bir şeyler yapıp vergi oranını azaltırlar.

• Geçen sene s22de ekran koruma garantisi, galaxy watch, buds ıvır zıvır olmasına rağmen 2-3 ay bekleyen çok daha ucuza aldı eski telefon kampanyasıyla. 46 bine pro max satıyor Apple, işin yazısız kuralı Samsung her zaman bir kademe düşük olur Apple tepe modelinden. İşlemciler TSMC üretimi mi kesin değil, üstüne hız aşırtma yapılmış bir de, ekran süresi 3-4 saat artıp bu telefondan para kazanmıyorsanız 65 bin liranın söylentisi bile saçmalık.

• Telefonlara 20 30 bin vermeye dahi psikolojimiz hazır değil ki, ekonomiyi o kadar berbat hale getirdiler ki, ne desek boş. alisamiyor insan bu rakamlara... bir de hayvan gibi vergiler... ne ezildi bu millet bee... vergi ver, surilere bak, kendi memleketinde kiralık ev bile bulmak mesele... her şey uçmuş gitmiş...

utanmiyorlarda.. hala çıkıp TL değersiz olmalı gibi saçma laflar ediyorlar.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Yani Apple zam yaparda hocam bir anda 20 bin tl de koymaz sanırım. 65 bin nedir yani? Samsung öyle bir rakama satış yapacağını düşünüyorsa bravo derim :) iPhone dan ucuza fiyat koymazsa mümkün değil satış yapamaz hemen hemen herkes sevmese de iPhone almaya başlar. Misal ben an itibarıyla iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ve S23 Ultra modeli için ön kayıt yaptırdım. Kalkıpta böyle saçma bir rakamla piyasaya çıkarsa mümkün değil tek kuruş vermem, her ne kadar alışamasamda ya iPhone da kalırım ya da Xiaomi gibi markalara yönelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 27 Ocak 2023; 15:17:42 >

14 Pro Max'ten zaten s23U'ya geçiş yapmayın hocam.Seneye 15 pro ve pro max'te periskop kamera gelecek. Ben de sırf bu yüzden elimde ip12 yenilemiyorum 2 senedir. Bir yandan s22u kullanıyorum iş için de ip12. S23u'ya geçerseniz çok değer kaybı olur. Periskop kamera için 15 Pro max'e geçilir. Elinizde 14 pmax tutun. Seneye siz de 15 pro max'e kolay geçiş yaparsınız böylece.

Ben bir yıl daha apple tarafında ip 12 ile devam edip dediğim gibi periskop kamera için ip15 pro ya da max'e geçeceğim. 9500 liraya aldığım ip 12 bugün 26 bin tl oldu. Bu fiyatlara da android tarafında s22u'da kalırım muhtemelen. Hiçbir Android cihaz 65 bin tl etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 27 Ocak 2023; 15:38:51 >
  • MaDLoCK M kullanıcısına yanıt

ertelediler o olayı. rahatlıkla alıp iade edebilirsiniz.

Haklısınız hocam hiç bir android telefon 65000 tl etmez. Zaten fiyat bazında kendi belirlediğim bir sınırım var ve o sınırı geçen hiçbir cihazı almam.

S23 Ultra’ya geçmek istememin nedeni ise daha öncesinde Android kullanıcısı olduğum için alışamıyorum bir türlü iPhone’a. Kısıtlamaları beni çok sıkıyor hiç hoşnut değilim. O yüzden muhtemelen bir daha iPhone almam. Yani kamerası periskop olmuş olmamış ya da çok önemli özellikler ile gelecekmiş gibi şeyler benim için çok önemsiz. Önemli olan tek şey kısıtlamasız kullanım sunabilmesi o da olmayacağı için iPhone’un gözümde değeri yok.

S23 Ultra almasam bile muhtemelen Android bir telefona geçiş yapacağım. Bakalım zaman ne gösterirse artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTheXx -- 27 Ocak 2023; 15:50:59 >
    İlla geçicem diyorsanız da o zaman Nisan ayı civarına kadar bekleyin. Kur da çok oynama seçime kadar olmaz. Cihazlar bu ay son bir zam görür. Daha sonra da Nisan gibi S23U satmayınca Samsung, indirime gider :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Haklısınız, sağolun tavsiyeniz için. Bir görelim bakalım ne kadar olcak S23 Ultra ona göre tamam veya devam derim :)

• Düz s23 ne kadar olur acaba. 30 bini geçmez inşallah oda. Hiç fiyat dedikodusu görmedim yoksa o hayal olacak benim için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt

Ultra modeli 65 bin tl olursa plus modeli 50 bin tl civarı olur düz s23 de 40 bin tl civarı olur diye tahmin ediyorum

O zaman yandık. Başka alternatiflere bakmak lazım. Bir telefona da 40 bin veremem. Ne kadar iyi olursa olsun

Bende s23 ultra 30 bin tl civarı olur onu beklim diyordum ama ortalıkta dolaşan fiyatlar beyin yakacak cinsten buyüzden s22 ultra almak daha mantıklı gözüküyor ama ona bile 35 bin tl vermek içimden gelmiyor birtürlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDLoCK -- 27 Ocak 2023; 23:45:19 >
    Benim sınırım 30 bindi. Ha oda sağlam para bir telefon için ama hadi 3-5 sene de 1 telefon değiştiren biriyim, almışken iyi bir telefon falan olsun derken oraya çıkardım çıtayı yoksa üstünü hayatta vermem. Umarım hoş sürprizle karşılaşırız.

• neyse ki 24500 e almıştım 256/12 22ultra 30 35 ten aşağı yok şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistan fiyatlarıda belli olmuş. Dolara çevirince üç aşağı beş yukarı forumda paylaşılan rakamlar çıkıyor.  

https://www.gsmarena.com/here_are_the_samsung_galaxy_s23_series_indian_prices-news-57363.php

Benimde note 8 ile 5.ci yılım artık bir yenilik yapmak lazım s22 ultra alayım diyorum ama gerçekten bir telefona bukadar para verilirmi bilemiyorum daha uygun marka model güzel cihazlar var ama samsungun note serisine alıştığım için başka cihaza bakamıyorum gerçi note serisini sonlandırdı ama aslında sonlandırmadı sadece note 22 yerine s22 ultra olarak sürdü piyasaya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.