< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (128. sayfa)
-
-
Herşeyi geçtim sırf üst model satsın diye bile yaparlar bunu. Ama s23fe ye haksızlık etti samsung biraz daha iyi olabilirdi pil süresi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kadar ucuz satılmasının bir sebebi de pil ömrü zaten. Zira şu anki fiyatlarla S23FE alınmaz. 128lik bile 22'den aşağı yok.
-
Ama yine de bataryadan memnunum. Benim için önemli olan 1 gün yetmesi zaten. Bu cihaz bunu yapıyor o yüzden çok şikayet etmiyorum. Performansına zaten laf yok s serisi neticede
-
benim cihaz bırak 8 i 7 saat ekran süresi hiç görmedi. demek ki exynos 2200 kendi içinde varyasyonları olan sıkıntılı bir işlemci. SD 8 Gen 1 olsa belki daha iyi olabilirdi.
-
Exynos 2200'ün iki farklı varyasyonu var zaten. S22'de kullanılan 4LPE, S23 Fe'de kullanılan 4LPP
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok benim bahsettiğim s23 fe'lerde de iki farklı varyasyonu var gibi çünkü baksanıza bazıları çok memnun ekran süresinden memnun ısınmadığını söylüyor ama diğer bizim gibi çoğunlukta olan bir kısım da 4-5 saate ekran süresi zor oluyor telefonun sürekli sıcak çalıştığını o ne ufak işlemlerde ısındığını söylüyor o zaman belli olmayan bir model daha var versiyon varyans artık adın ne söylersen iz
S23 FE 256 6 ay kullanmıştım. 6 küsür saatin üstünde ekran süresi alamamıştım. Exynos 2200 modem devresinden kaynaklı sürekli hareket halinde veya mobil verideyseniz fazla enerji tüketiyor. Yoğun dokunmatik kullanımında ısınmalar meydana geliyordu. Pil seviyesi düştüğünde hafif donmalar hissediyordum. Pili 100 yapıp donma olup,olmadığına bakarmısınız.
3 farklı s23fe de test etmiştim. İşlemci farkı olduğunu sanmıyorum. Bir uygulamanın işlemci optimizasyonu yoksa fazla pil tüketebiliyor. Geçmişte facebook uygulamasında yaşanmıştı. 8 gen 1 s22 de kullanmıştım. 2 gün zor dayandım. Pil olarak exynos 2200 s23 fe çok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 20 Ekim 2024; 21:38:16 >
Evet hareket halindeyken daha fazla güç tüketiyor. Uyandırmak için kaldır özelliği hareket sensörünü kullanarak yapıyor, bir de exynos 5300 modem verimli değil. Hareket halinde şarj tüketimi bu yüzden daha fazla. Şarj %5 veya altındaysa telefon kasılıyor. Şarj hızlı bitiyor. Eski güncellemelerde 6.1.1 öncesi yoktu.
Belki de farklı işlemci varyasyonu ya da revision'u olabilir, bilmiyorum.120 hz'de cihaz çabuk ısınıyor. Batarya daha hızlı bitiyor. (Saatte 560 mah ortalama)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 20 Ekim 2024; 22:50:41 >
%5 altı kasılması normal hocam.
Arkadaşlar telefonu orijinal huawei 40 Watt şarj cihazı ile şarj etsem ileriye dönük bir sorun yaşarmıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal ürünse sorun olmaz hocam bende t-tec ile şarj ediyorum
PPS uyumlu değilse en fazla 18W ile şarj eder .
Arkadaşlar S23 FE Android 16 alacak mı?
-
Daha 15 çıkmadı siz 16 yı soruyorsunuz? 4 yıl güncelleme garantisi var 13 ile çıktı 17 ye kadar -17 dahil- alacak yani 16 gelecekquote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionArkadaşlar S23 FE Android 16 alacak mı?
Soramaz mıyım? böyle bir desteğin verileceğine dair bilgiyi bulamadığım için sordum.
-
Telefon tanıtıldığında zaten 4 yıl android 5 yıl ise güvenlik güncellemesi alacağı söylendi siz bulamadıysanız demek doğru bakamamışsınızhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159836916quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionSoramaz mıyım? böyle bir desteğin verileceğine dair bilgiyi bulamadığım için sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 22 Ekim 2024; 16:15:40 >
Bendeki Cihazda zor dayanıyor sabahtan akşama kadar insta harici kullanmıyorum onuda arada bakıyorum iş saati yoğunluktan okadar vakit olmuyor öyleyken bile akşam 7ye 8kadar dayanmıyor
Bu cihazda bölgesel olarak 2 farklı durum olabilir ya cihazın 2 farklı lcd ekran kullanılıyor ya 2 farklı firmanın bataryası kullanılıyor onun harici başka bişey aklıma gelmiyor
kimi iyi kimi kötü sonuçlar alıyor ben bile tüm pil tasarruf ayarlarını ayarlamam rağmen bu kadar süre dayanıyor birde telefonu kullansak 5 saat gitmeyecek cihaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X