Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.693
Cevap
117
Favori
192.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tür YouTube'dan ya da dijital medya platformlarından izleyerek bataryayı bitirdiğinizde yaklaşık bir saat daha fazla beklent süresi çıkıyor o yüzden pek güvenilir bir ekran süresi olmuyor s24 fe konusuna gidip orada ekran sürelerini soracağım memnun var mı diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The white warrior kullanıcısına yanıt

Bende güç tasarrufu kapalı ve adaptif 120Hz.

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Ayrıca bu cihazla ilgili gözlemim şu s20 fe de böyle miydi hatırlamıyorum ama boştayken ne kadar hızlı şarj yediğini görüyor musunuz yani yatmadan cihazı %70 şarja bırakıp kalktığınızda kaç olduğuna bir bakın isterseniz gerçekten boşta normal dışı bir enerji tüketimi var cihazın

• western-digital kullanıcısına yanıt

İlk aldığımda uykudayken 7-8 saatte %1 düşüyordu. En fazla %4 gördüm. Çoğunlukla %2-3 civarında.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Açıkçası kendimde ve bu pil kullanım ekran görüntüsünü paylaşanlar da hiç öyle görünmüyor 4 5 6 gibi duruyor. Az önce cihazı düşük profilden çıkardım normale aldım şarjlı su gibi içiyor bu telefonu acilen elden çıkarmak lazım tamamen bir fiyasko güç tasarrufu normal profilde hiçbir işe yaramıyor

• Güncelleme geldi

• Yeni güncellemeyi bir hevesle kurdum ama yapay zeka uygulamalarına Türkçe desteği hala gelmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruzgar30 R kullanıcısına yanıt

Yıllar önce Bixby çıktığında yine böyle Türkçe yoktu. 1 yıl içinde getirecez dediler, hâlâ yok. Yapay zekaya da gelmez. Lehçe var, Türkçe yok. Sanki orada daha çok Samsung satılıyor.

• western-digital kullanıcısına yanıt
    Bende gece boşta tüketimi %3-4 arası. Bu güç tüketimini ve neyin sebep olduğunu pil kısmından göremiyoruz. (Sistem ui ve one ui ana ekranı tüketimi tam doğru göstermiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 16 Ekim 2024; 22:46:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Good guardian tarafında battery tracker tarafında görebilirsin

• 120 hz+Full 4G+ Performans profili düşük seviyede

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Samsung pili tam doğru ölçmüyor. Yüzdesel olarak farklı değerler var.
    Ayrıca %5'ten sonra şarjın hızlı bitmesi problemi bende de başladı. 1 dakika kullansam %1 gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

%5'ten sonra şarjın çok hızlı bitmesi sorununu s20 fe modelinde de yaşamıştım servise verdiğimde batarya Flex kablolar ve güç giriş entegresi değişti diye servis formu teslim etmişlerdi sonrasında bu sorun ortadan kalktı.

• Telefon donmaya başladı ikidir denk geliyor. Hayırlısı.

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt

Bir sonraki adımda kendiliğinden S24FE satın alım sayfası açılırsa şaşırmam. SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• S20FE Snapdragon dan s23 fe ye geçtim 5 gün oldu alalı ama şarjı s20 ye göre daha erken bitiyor günü kurtarmıyor asla bunun sebebi yeni aldıgım içinmi yoksa normalmi bu şekilde olması yani arada 4 senelik fark var yazılım farkı var s23 fenin her konuda daha iyi olması gerekmiyormu buarada 60hz de güç tasarrufunda ve düşük seviyeli performans modunda kullanıyorum tiktok Instagram kullanmıyorum oyun oynamıyorum sadece navigasyonu biraz fazla kullanıyorum yorumlarınızı bekliyorum

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam maaşım bile yetmiyor telefona. Biz garibanlara 23 fe yeter suanlik

• Abdullah.blt4345 A kullanıcısına yanıt
    Yani bu telefonun genel sorunu suanlik sadece batarya. Yazılımla belki düzelir diye bekliyoruz da hiç sanmıyorum. Islemci batarya konusunda berbat maalesef.

• Abdullah.blt4345 A kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu ben de yaşadım maalesef hiçbir düzelme Yok kendi kafasına göre bir gün 4 saat bir gün 5 saat. Ama düşük profilde tutmayın boşuna hiç faydası yok. 13T pro almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.