Hepsiburafa takas ile 3 taksit 3 ay erteleme gibi seçenekler var. 28800 tl s23 128gb < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (125. sayfa)
-
-
S23 Fe'den S24 Fe'ye geçiş mantıklı görünmüyor. Her neyse bir şey sormak istiyorum. Hem performans profilini düşük hem de güç tasarrufunu açık tutunca telefonda ara sıra takılmalar oluyor. Sizde de oluyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 4 Ekim 2024; 16:54:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takılma olmuyor ama yaparsan yap ekran süresinde bariz bir artış olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç dikkat etmem bugün elimde çok hızlı şarj cihazı vardı onla şarj ettim şarj olma süresi aynı ne kadar hızlı olsa da telefon belli seviye de şarj alıyor ve ekran sürem %95 de 3 saat 10 dakika çok kötü cidden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonunun %20-%80 arası batarya korumasını kapatıp, şarjını fulleyerek arada hiç şarj etmeden %5'e kadar kullanıp atacak biri yok mu? Salın gitsin bataryayı bu kadar korkmayın. Hayatı bu kadar seviyor musunuz cidden? Ne yaparsanız yapın eskiyecek zaten o pil, kaçarı yok.
Hocam ben hep %100 şarj ediyorum sorun varsa cevaplayım
Takılma olmuyor da güç tasarrufu açık ya da kapalı ekran süresi farketmiyor.
Ben sürekli öyle kullanıyorum zaten.. Diğer türlü telefonun performası ölçülmez yada ne biliyim pek bi anlamı olmuyor :) Normalde sürekli ekran görüntüsü alıyordum. Hem kendim yeni aldığım cihazlarda merak ediyorum hemde bu cihazda biraz problem olduğu için detaylı inceleyim dedim. Ama geçen artık gerek yok aşağı yukarı beli oldu diye aldığımden beri kaydettiğim tüm verileri sildim.
Güç tasarrufu ve batarya korumasını hiç kullanmam. Genelde dışarda olduğum zamana göre değişiyor olsada %10-15 arası şarja takıp %100 yapıyorum. Bir kaç gün yine verileri kaydedip sonrasında atacağım ama son güncellemeyi hala çekincelerim olduğu için yüklemedim onuda söyleyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 5 Ekim 2024; 15:50:13 > -
Cihazın batarya performansını merak edenler için ekran süresi paylaşırsanız fena olmaz hocam
halaa 5.1 de durup, One UI 7 yi bekleyen varmı benim gibi?
merak..
s23fe 256 cloud white
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
Az önce Media markt'ta teşhirde 256 modelini gördüm s24 fe'nin daha hafif geniş ekran kamera işlemesi daha iyi daha seri çalışan bir cihaz ve bütün gün teşhirde durup ekran parlaklığı maksimumda olmasına rağmen telefon bizimkinin yanında buzdolabı gibiydi biraz zaman geçsin 256'lık versiyonu ile değiştirmeyi düşünüyorum
İlk fırsatta s23fe den kurtulup s24fe ye geçmek farz oldu benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 9 Ekim 2024; 10:4:34 >
-
1-2 saat daha fazla ekran süresi alıcam diye ben değiştirmem ya geri kalan hepsi aynı özellikler neredeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
S23 fe nin sıkıntısı o 1 2 saat zaten aslında 😁. Uygun fiyatla geçiş mümkün olsa değiştirmeye sıcak bakarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 9 Ekim 2024; 14:47:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X