Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.694
Cevap
117
Favori
192.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl devamı nerede?

Gün içinde telefonu şarj ettiğim için %106 çıktı. Buna bakarak %100'ü en az 7,5 saat olarak kabul edebiliriz. Tabi ki benim kullanımımda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • achfighter kullanıcısına yanıt
    Bataryayı hangi uygulamanın ne kadar kullandığını gösteren kısım ayrıntılar kısmında

• western-digital kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Şaşırmadım zaten bu kadar uzun ekran süresi için YouTube açıp saatlerce video izlemek dışında imkanı yok bu sürenin.

• WhatsApp ta görüntülü görüşme yaparken karşı tarafın sesi kesik kesik geliyor aynı sorunu yaşayan var mı? Hiçbirşey anlamıyorum karşıdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz hakkında eksi diyebileceğim özellikler eski cihazım a73 modeli olunca baya bir ağırlık farkı var elimi yoruyor ya da psikolojik olarak bana öyle geliyor. sarj ederken aynı anda internet paylaştığımda bazen hızlı sarjda çok ısınıp belli seviyeden sonra sarj etmeyi durduruyor. son zamanlarda internet full çekerken birden hiç çekmiyor instagramda videoları yüklemiyor wild rift oynuyorsam birden ping sarı ya da kırmızıya dönüyor.(bulunduğum konum ya da simle alakalı olabilir ama eski cihazda aynı konum aynı sim kartla sorun hiç olmuyordu) konum sapıtıyor gps kullanmıyorum ama farklı konumlar seçiyor bilgisayarımı telefon internetten açıyorum mesaj geliyor olağan dışı oturum açıldı farklı konum vs diye ve pokemon go oynarken durduk yere başka konumlara yürüyor kendiliğinden. Bunlar benim hayatımı etkileyecek kadar sıkıntılı şeyler değil cihazımdan memnunum a73 modeli elbette içerik tüketmek oyun oynamak için çok daha ii olsa da bu cihazında kendine göre artıları var dex - kamera gibi benim deneyimimin bir kısmı böyle.

• Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Kullandığım tablet ve telefon iki cihazda 120 hz pwm değerine sahip. İki cihazın ekranı samsung üretimi ve Dynamic AMOLED 2X. Telefonu da tableti de kullanırken baş ağrısı yaşıyorum. Son zamanlarda telefonu kullanırken rahatsızlık duymuyorum ama tableti kullanırken başım ağrıyor.(abartı şekilde değil ama rahatsız edici şekilde hafiften başım ağrıyor). Acaba bunun nedeni nedir? Psikolojik olabilir mi ya da hassasiyetim mi var? Aynı özellikte ekran olmalarına rağmen eğer pwm hassasiyetim varsa biri rahatsız etmezken, diğer cihazın baş ağrısı yapması olası mı?

Bu da mı gol değil?

Ustam siz neden son 24 saate bakıyorsunuz son şarjdan bu yana diye seslenirse orada iki kez şarj etmişsiniz 6 saat ekran süresi de 2 kez şarj için hiçbir şey değil

Sonuçta %75'lik batarya kullanımı yapmışım. %100'ü de bu kullanımla yaklaşık 8 saat ediyor.

Ya o iş öyle olmuyor ama yani batarya kullanımı aritmetik olarak tamamen %50'ye kadar 4 saat kullandıysam %50'den sonra 4 saat kullanacağım bir diye bir durum yok bataryalar kapasitesi düştükçe verebilecekleri akım da düştüğü için çok daha hızlı tükeniyorlar o yüzden %75'te 6 saat kullanmışım %8 saat olur diye bir şey yok ki dediğim gibi siz %75'i kullanırken iki kez şarj etmişsin bu cihazı neyse ustam evet güzel bir cihaz şu an s24 f'ye çıktı bizim telefonlar direkt çöp iyileştirmelere bakınca s23 fe nin tamamen bir fiyasko olduğunu görüyoruz

• Değerli dostlar Samsung'un Sound Assistant uygulaması mutlaka telefonunuza yüklü olsun. Nerde lazım olacağı hiç belli olmaz. Müsadenizle bir tecrübemi paylaşacağım:

S23FE'yi eşime hediye aldığımı, detaylı ayarlarını benim yaptığımı daha öncede ifade etmiştim. Hanım; dizi, film izlerken diğer taraftanda sosyal medya dolaşmayı sever. Sadece türkçe sesli uydu yayınlarında değil, dijital platform, dublajsız, altyazılı içeriklerde de böyle... Dijital platform aboneliklerimi sonlandırmayı düşünüyorum bu sebepten bir kaç gündür alternatif çözümler araştırıyorum. Stremio-Torrentio-Real Debrid üçlemesi ile güzel sonuçlar aldım. Hanımın telefonuna Stremio ve eklentilerini kurup ayarladım. TV'im 2019 model LG TV, Stremio TV'ye kurulamıyor. Kablosuz Dex modunda TV'de Stremio ile içerik izlenirken aynı zamanda telefonda da bağımsız olarak sosyal medyada gezilebiliniyor. Ama gezinirken denk gelinen videonun sesleride TV'den geliyor; izlenen içeriğin sesine karışıyor, rahatsız edici oluyor. Stremio'nun sesi TV'den, sosyal medya içeriklerinin sesi ile telefondan gelmeli. Bu bi şekilde yapılıyor, bunu biliyordum. İşte bunu Sound Assistant uygulamasından Ayrı uygulama sesi ayarı ile yapabiliyorsunuz:

• Değişim kampanyalarıyla şu an için 12-15k arası fiyat isteniyor S24FE için. Aradaki fark için değer mi emin değilim. SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

Şarjı fulleyip arada hiç şarj etmeden %5'e kadar kullanarak ekran süresi paylaşmak bu kadar zor olmamalı

• hannibal kullanıcısına yanıt

değmez tabii ki

• hannibal kullanıcısına yanıt

Ben başvurdum değişime düz s23 e geçecem sorun çıkmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

+2K ek takas desteği veriyor s24fe için çok mantıklı gelmedi üzerine 14.8k koyulmaz bence.

• Sdt01 S kullanıcısına yanıt
    düz s23 e nasıl geçiyorsunuz?

• MARCO kullanıcısına yanıt
    aradaki fark 10k nın altına düşerse ki sanmıyorum değiştirebilirim

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.