|
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (135. sayfa)
-
-
Ram çalışma hızı (pc özelinde bahsedersek) sabit diskin çalışma hızından çok çok fazladır. Belki 8-10 kat hızlı okuma yapar, dolayısıyla siz sanal ram alanı tanımladığınızda sabit diskten kullanıyor o kısmı ve ram belleğe göre çok daha düşük bir okuma hızı ile kullanıyorsunuz ve haliyle bunun pratikte ben çok bir fark yaratacağını sanmıyorum ve hatta ileri gidiyorum, o yavaşlık insanı verem eder diyorum.
-
Arkadaşlar Herkese selamlar. Ben iphone kullanmak istiyorum vede s23fe telefonumu satmak istiyorum. Fiyat olarak da hiç bir fikrim yok. Daha yandaki jelatinlerini bile sökmedim. Aldığımdan beride ekran koruyucu ve kılıf ile kullandım. Nokta çizik yok anliycağınız. Sizlerden eşe dosta almak isteyen varsa gönül rahatlığıyla elden teslim edebilirim ve İstanbul anadolu yakası tercihimdir. Fiyat olarak kaça satmalıyım. Kutulu faturalı -
FE daha yeni cihaz,wifi de internet olmadan bagli uyarisi veriyor,nasil cozecegiz bu sorunu -
Arkadaşlar bu çöp kutusu olayını nasıl kapatırız kızın birisi nude atıyor bakıp siliyoruz sonra kız arkadaşım çöpten resmi geri çıkartıyor ya benim sildiğim birşey neden çöp kutusuna gidiyor yok et işte ne saklıyorsun var mı kurtulma yöntemi ne ayar yaparsam yapayım çöp kutusundan otomatik silmiyor
-
Aklımda kaldığı kadarıyla, albümler kısmında, sandviç menüde ayarlar alanından çöp kutusu açılıp, kapatılabiliyor.
-
Aynı ağa bağlı diğer cihazlarda internet var mı? DNS problemi olabilir. İnternet olsa dahi internet yok diyebilir de. İnternetin kontrolü için bazı sunuculara erişmeye çalışıyor. O sunuculara erişememişse yok demiş de olabilir. Bu da internet servis sağlayıcılarının problemi oluyor genelde.
Mesela Xiaomi telefonlarda Xiaomi'nin Çin'e veri gönderdiği alan adlarını modemden engellerseniz wifi bağlantısında aynı şekilde internet yok der. Ancak bir süre sonra uyarı gidip normal bağlantı sağlanır.
-
diger tüm cihazlarda sorunsuz suoeronline fiber 100mbps wifi 5ghz kullaniyoruz
-
yıl olmuş 2025 hala internete baglanamayan telefon yapabiliyor gerzek samsung .alma şu problem marka tlf dedim kızıma ama.laf dinletemedik.diger cocukta da A73 var bluetooth baglanamiyordu anakart degisti garantide.
. -
Ağı unut deyip tekrar parola girerek bağlanmayı deneyin.
-
hicbir işe yaramiyor kac defa denedim. acaba wifi 6 alerjisimi var bu modelin
-
Bende de Superonline wifi 6 destekli modem var ama dediğiniz sorunu hiç yaşamadım telefon full wifi 6 daquote:
Orijinalden alıntı: legacy of kaindiger tüm cihazlarda sorunsuz suoeronline fiber 100mbps wifi 5ghz kullaniyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X