|
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (137. sayfa)
-
-
Bu cihazda herşey olur bende de Motion+ var onda da yaptığı oldu bı kaç kere. -
Odin ile rom flaslayarak sıfırdan temiz bir kurulum yapmak istiyorum, bu işleri en son s3 minide bırakmıştım değişen veya dikkat etmem gereken bir şey var mı ? -
-
ne denediysem sonuc degismiyor,internet olmadan bagli hatasi veriyor genelde.samsung tutor canli yardim vs hicbiride bsy cozmuyor bos sacma sapan öneriler. -
Acil yardıma ihtiyacım var. Cihazı yeni kurdum ve kurulum yaparken yalnızca parmak izi tanımlamıştır. Şimdi 72 saat geçti diye pin istiyor. Ama ben pin tanimlamadim ve ne yaptıysam cihaz acilmiyor. Kitlendi kaldı. Faktörü reşit atmadan kurtarmanın yolu yok mu -
Parmak izi oluştururken mecbur pin de oluşturuyorsunuz diye biliyorum, emin misiniz ? -
Sadece parmak izi ile oluşturulamıyordu ben kurulum yaptığımda. İlla bir şekil ya da pin istiyordu. 72 saatte bir o pini istemesi de güvenlik amacıyla yıllardır tüm android telefonlarda mevcut.
-
Maalesef hard reset atmak zorunda kaldım. Ama parmak izi oluştururken pin olusturmadigima eminim. -
12 mp ile çektiğim fotoğraflarda az da olsa instagram storylerinde piksel sorunu yaşıyorum bu durumla karşılaşan ve çözüm için önerisi olan var mı -
Hocam kullanmaya sıcak bakar mısın bilmiyorum ama insta aero kullanıyorum ben kalite çok fark ediyor özellikle video attığımda normal uygulama piksel piksel atarken aero çok kaliteli paylaşıyor. 1 seneden fazladır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama tabiki sahte uygulama sahte uygulamadır
-
Son güncelleme sonrası batarya 45% e kadar 30W ile şarj ediyor. -
Dün hanımın telefonda pil kullanımına baktım, Pazar günü evde, dün işte olmak üzere (Yani 1 gün wi-fi, 1 gün mobil veri kullanıldı) 36 Saatlik kullanım sonrası %6 şarj kaldığı halde ekran süresi 6 Saat 2 dakika idi.
Valla hanım çok memnun telefondan, maşallahı var. Böyle 3 sene daha gitsin yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 7 Ocak 2025; 12:59:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X