|
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (136. sayfa)
-
-
-
Cihaz dengesiz bir cihaz ama sizin batarya ile ilgili şikayetiniz süreklilik arz ediyor. Hep sıkıntı yaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, servise verseniz bir şey değişir mi acaba?
Başta dediğim gibi dengesiz bir cihaz, bazen aynı şartlarda 6 saat ekran süresi veriyor bazen 4 saati ancak görüyor.
-
Cihaz durduk yere ısınmaya başlıyor. Sonra soğuyor, mesela cihaz kapalı iken şarjda ısınmıyor ve 30w ile şarj oluyor. Cihazı açınca ısınmaya başlıyor ve 18w a iniyor şarj hızı. Malesef youtuberlerin kurbanı oldum bu cihazı alırken. Şu an da aynı şekilde 2400e ve 2400 u övüyorlar, yabancı videolarda ise Samsung s24 SD ve exynos arasındaki farkları çok iyi gösteriyorlar. En basit aynı senaryoda 20% şarjı kalıyor SD cihazın exynosun bittiği yerde. -
Hocam garantiye verin. Bu tür durumlarda cihazı gönderip üst cihazı gönderileni bile gördüm forumlarda -
Garanti'nin yapacağı format atmak testleri Okey demek ve yazılım güncellendi demek -
Cihazı garantiye vermekte hiçbir sıkıntı yok asıl sıkıntı o cihazı tekrar kurmak bütün bankacılık uygulamaları otantikator uygulamaları hepsini tekrar kurmak ölüm sosyal medya hesaplarında oturum açmak yani benim bir tane daha cihazım olacak bu cihazın klonu gibi çalışacak ancak o zaman ben şu an kullandığım cihazı garantiye sıkıntısız yollarım -
O konuda sonuna kadar haklısınız, her şeyimiz şu el kadar cihaza bağlı, olmadığı anda hayat duruyor. Tüm finans işlemleri kilitleniyor.
-
Benim S23 fe 1 gün rahat götürüyor o da bana yetiyor tabii ama sizin cihazda sorun var mı bilemiyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 23 Aralık 2024; 12:6:13 > -
Ben de ısınma problemi yok ayrıca şarj en kötü bir günü çıkarıyor -
Bende de bir ısınma sorunu yok pili de ehh işte diyorum ama çok da kötü değil o da -
Isınma sorununa bizim telefonda da denk gelmedim hiç Ama oyun oynanmıyor ya da çook uzun videolar çekmiyoruz. Yani telefonu zorlayan bir durum olmuyor. -
Oyun oynamadığım için ısınma sorunu yaşamıyorum. Şarj 1 günü asla çıkaramıyor, alakası yok. -
Telefonda günlük kullanımda ben de ısınma problemi yaşamıyorum. Performans sorunum da yok
Ekran açık sürelerim de şu şekilde;
Tüm gün wi-fi'ya bağlıysa ortalama 5.5 saat
Tüm gün mobil veriye bağlıysa ortalama 4 saat
Tüm gün mobil veriye bağlı ve sürekli geziyorsam, yani cihazın bağlı olduğu baz istasyonu sürekli değişiyorsa, uzun yol yolculukları gibi 2.5-3 saat
Ayrıca şunu da belirteyim mobil veriye bağlıysanız ve çok az çekiyorsa bu durumda da deli gibi şarj tüketiyor telefon. 2.5-3 saat ekran süresi veriyor.
-
Güzel ve yerinde tespit etmişsiniz.
-
Evet zaten izlediğim yabancı videolarda s24 plus'ın ve s24'ün düz modelinin hem Snapdragon hem de Samsung işlemcili olanları kıyaslanıyor aynı operatöre aynı Ağa bağlı olduğu halde birebir aynı kullanımda aynı senaryoda Samsung işlemcinin şarjının bittiği yerde snapdragon'un hala %20 bataryası oluyor insanlar sürekli işlemcinin verimliliğinden bahsediyor ama aynı şekilde Samsung'un kendine ait işlemcisinin modeminin de verimsiz olduğu ortaya çıkıyor daha çok enerji tüketiyor Mobil veriyi kullanırken s24 plus almayı düşünürken s23 ultra'ya geçmeyi düşünüyorum -
exynos pişmanlık mıdır o halde -
Evet evet lütfen girin YouTube'dan yabancı kaynakları izleyin çünkü bizim sözde Türkiye'deki youtuberların incelemesi ekranı şöyle güzel bataryası böyle iyi gidiyor pubg'de şu kadar FPS alıyor şu kadar sıcaklığa ulaşıyor doğal olarak Snapdragon versiyonu olmadığı için herhangi bir kıyaslama yapamıyorlar ama tabii ki yurt dışındaki insanlar her türlü istediği cihazı alabildiği için kıyaslamasını yapabiliyorlar gerçekten de ben o videoları görene kadar s24 plus alacaktım ama gel gelelim bu durum beni rahatsız etti -
Bizde snapdragon versiyonu da satılsaydı kimse exynos versiyonunu almazdı. Hatta exynos versiyonu 2000 lira daha ucuz olsun, yine satmazdı. Reeder markası ile aynı itibarı görürdü. 😀
S20fenin snapdragon olması iyiydi de sonraki modellerde içinde etti. -
Arkadaşlar s23 fe için spigen thin fit kılıf mevcuttur. 400 TL den verceğim. Yer İstanbul Beykoz özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X