Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.693
Cevap
117
Favori
192.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasımın son günündeyiz ve Samsung bey hazretleri güncellemeyi yayınlamadı hala
  • One ui7 gelince ekran süresi 2 saate düşerse şaşırmam
  • ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt

Bataryayı damacana gibi yazın hararet yapmış motor gibi içiyor exynos 2200 SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• Hanımın telefona bir haller oldu, batarya 36 saat yetiyor artık ve asgari 5 saat ekran süresi veriyor.🤔
  • Agam bizimle eğlenir zahmet oldu göndermeseydiniz bari
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 3 Aralık 2024; 16:8:42 >
  • cihaz davranışı iyileştirildi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

cihaz davranışı iyileştirildi diyor
    Güncelleme gelmiş indirelim bakalım
  • Güncelleştirmeyi yapan batarya performansıyla ilgili yazsında bizde ona göre güncelleyelim :D Durduk yere süreyi düşürmeyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 3 Aralık 2024; 22:17:18 >
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

bu yazılım sürümü ki sonu XK ile bitiyor, s23 ve s24 serisine de geldi ve hepsine de kasımın sonunda geldi bundan iki çıkarım var birincisi bu yazılıma sahip tüm modeller oneui7 yi yaklaşık aynı anda alacak(beta sürümü) ikincisi ise batarya ile ilgili çünkü s23, s24 ve s24 fe de kasım sürümü ile batarya süresi çok iyi gidiyor s23 fe ye de olumlu etkisi olacaktır.

• circle to search özelliğine şarkı belirleme, bulma özelliği eklenmiş telefonda veya dışardan çalan müziği dinleyerek, (bkz: shazam) v.b. ek programlara ihtiyaç bırakmadan şarkıyı/müziği bulabiliyor. Yeni farkına vardığım bu özellikten haberdar olmayanları bu vesileyle haberdar etmek isterim.

örn.: https://www.youtube.com/shorts/XldiTLzz5yc

• Cihaz tüm gece şarj da idi sabah aldım şarjdan 08:00 civarı şu anda %49 şarjım var tüm günü çıkardı ekranın açık kalma süresinden daha çok tüm günü böyle çıkarması bile çok çok iyi
  • Biraz da aksesuar önerelim kılıf arayan arkadaşlar var ise bu kılıflar az pahalı ama gerçekten kaliteli göz gezdirebilirsiniz 👇
    OtterBox Galaxy S23 FE Defender...
    amazon
    OtterBox Galaxy S23 FE Defender Serisi Kılıf - SİYAH, sağlam ve dayanıklı, bağlantı noktası korumalı, kılıf klipsli destek ayağı içerir
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CK52DS39?ref=ppx_pop_mob_ap_share

OtterBox Symmetry Clear Samsung...
    amazon
    OtterBox Symmetry Clear Samsung Galaxy S23 FE için kılıf, darbeye dayanıklı, düşmeye karşı dayanıklı, ince koruyucu kılıf, askeri standartlara göre 3 kat daha fazla düşme, şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKS6KJ55?ref=ppx_pop_mob_ap_share

OtterBox Simetri Samsung Galaxy...
    amazon
    OtterBox Simetri Samsung Galaxy S23 FE için kılıf, darbeye dayanıklı, düşmeye dayanıklı, ince koruyucu kılıf, askeri standartlara göre 3 kat daha fazla düşme, siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKS8HZYD?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Bir kaç tane daha ayrı modelleri var kalanları da 👇
    Sizinle Amazon'da bir Marka Store'u paylaştım.

• Oneui 7 beta ne zaman gelir bilgi var mı
  • Son güncelleme ile ilgili yorumunuz nedir arkadaşlar?
  • selami023 kullanıcısına yanıt

Bir fark yok gibi, yine 36 saatlik bir zaman diliminde 5 saat civarı ekran süresi veriyor.

• Bir fark yok
  • Boştaki işlemci kullanım Bug'u aynı. Bataryada herhangi bir fark göremedim.

• İşlemci kasmamasına rağmen halen arayüzde ara sıra olan kasmalar var. Ne yapsam düzeltemedim.
    -Güncellemeleri yaptıktan sonra wipe cache yapıyorum.
    -Bu işlemden sonra Galaxy App Booster'ı da kullanıyorum. Fakat etkisi sadece 2 gün.
    -Birçok programı arka planda kisitladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 10 Aralık 2024; 15:9:53 >
  • Ram plus fabrika ayarı 4 gb açık geliyor. Kullananlardan gördüğüm kadarıyla kapalı olmasını daha iyi diyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Ram plus fabrika ayarı 4 gb açık geliyor. Kullananlardan gördüğüm kadarıyla kapalı olmasını daha iyi diyenler var.

Kendim için konuşursam kapalı durumun daha iyi olmasından ziyade açık olmasının bir faydasını göremediğim için kapattım. Şu yüzden şu kadar faydası oluyor deyip kanıtlasınlar açalım.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.