Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.631
Cevap
118
Favori
187.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
Giriş

s24fe konusunda 9 saat ve üzeri ekran sürelerini gördüm. fazladan 4-5 saat ekran süresi ve ekran boyutu için 10k vermeli mi emin değilim. fark azalırsa ciddi şekilde düşünüyorum.

• hannibal kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ben forumlarını okudum bizim buradaki donanım haber formunda kullanıcı formunu orada da 6 saat ekran süresinden bahsediyorlar batarya 400mAh artmış ekran 0,7" ve parkalik 500nits işlemci o kadar mi verimli?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • western-digital kullanıcısına yanıt

ben de ara ara inceliyorum da 8 saat altını daha görmedim. genelde 9 saat civarı ekran süresi alıyorlar.

• hannibal kullanıcısına yanıt
    Gsmarena da 4 saat fark var diyor bu kadar iyi ise düşünülebilir. Exynos 2200 verimsiz

Samsung 8 gb ram'i takıntı yapmış durumda. 12 Gb ram ile çıksaydı S24 fe'ye geçerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil düşmanı Exynos 2200 😞

• Arkadaşlar merhaba, cihaz yine ateş alıyor resmen. Yaz aylarn da almıştm cihazı tamam 1 hafta felan kullanım öncesi yine cpu sıcaklıgı yüksekti bir süre sonra foruma bakınca thermal guardian yükledim aktif ettim kullanmaya başladım, sıcaklıklar normale dönmüştü.. ama bu aralar thermal guardian aktif olmasına rağmen yine ateş basıyır cihazı😁 yapmamız gerekem başka bir şey varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Buradan da neyi anlıyoruz bütün telefonların Samsung Xiaomi oppo iPhone vesaire yaptığı işlemler için harcadığı enerjiyi ne kadar verimlilikle kullanıp kullanılmadı zaten ne kadar ısı üretiyorsa entropisi de o kadar yüksek demektir entropi ile de ortam sıcaklığını kelvin ile çarparsanız kaybolan işi bulursunuz yani sistem ne kadar sıcak çalışıyorsa o kadar verimsizdir 🥹 e tabii bir de şu var ne kadar enerji verdim ne kadar iş yaptırdım onu da bir hesaplamak lazım

s10e, s22, s23 FE, s24 FE cihazlarını kullandım.

hep aynı şekilde kullanırım, sabah 6 civarında güne başlarım 23 civarında da bitiririm.

s10e en son orjinal pili ile 4 senelik cihazken 3 saat civarı,
    s22 6 aylık iken 3.5-4 saat civarı
    s23 FE 2 aylıkken 4-4.5 saat civarı
    s24 FE 1 aylık şuanda ve 8+ civarı

ekran süresi alabiliyorum. Bu sebeple s24 FE benim için 2 günde bir şarj etme rutinine dönüştü 3 saat ekran alarak 2. gün akşamaı hala %20-25 şarj varken şarja takıyorum.

kullanım şeklim %90 mobil veri olacak şekilde, finans uygulamaları, navigasyon, Whatsapp ve kamera şeklinde, sosyal medya uygulamaları vs kullanmıyorum.

s10e video çekerken acayip ısınırdı ama normal kullanımda pek ısındığını hatırlamıyorum, genel manada aşırı memnun olduğum için exynos işlemciye karşı antipati beslemedim.

s22 8gen1 yüzünden kafasına göre ısınırdı bazen ama şarjı 5-6 saat gitse asla değiştirmezdim muazzam bir cihazdı kompakt vs olarak.

s23 FE'de aynısının laciverti gibi gelmişti bana ısınma durumu s22 ile aynıydı şarjı da telefon büyük olmasına rağmen pek iyi değildi.

s24 FE büyük sevenler için gerçek manada güzel bir cihaz olmuş, hiç FE gibi değil, ekran çerçevelerine kızanlar %88lik değerin S23 ten vs iyi olduğunun farkında değil, s24 plus ile arasında fark olması adına alt kenarı bilinçli kalınlaştırıldığını düşünenlerdenim.

• omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    Açıkçası internette araştırma yaptım yabancı sitelerde güç tasarruf modunda 7 saat bazen de 7,5 saat verdiğini söylemişler bu cihazda zaten güç tasarruf modunda beş buçuk bazen de 6 saat veriyor ama GSMarena'ya baktığımız zaman batarya süresi kullanım olarak 4 saat daha fazla diyor enteresan

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.