Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.693
Cevap
117
Favori
192.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MARCO

Ekim ayı Google play store güncellemesi ile geldi Türkçe👍
    Hayırlısı olsun bende bugün kurcaladım özelikleri de şu canlı çeviri çok kullanışlı sonunda Türkçe dil desteği de geldi güzel oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana da gelmedi.

• Ben AI ile telefon görüşmesi yaptım. Çoğu cümleyi yanlış cevirdi, anlamadı. Performans henüz yeterli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anneme büyük eranlı bir telefon hediye almak istiyorum. bu modelden yürümeyi düşünüyorum, sizler ne dersiniz? Büyük ekranlı daha farklı bir model öneriniz olur mu ? Şimdiden teşekkürler

• ruuuuud kullanıcısına yanıt
    Bence şarjı daha uzun giden ucuz bir telefon alın. Anneler bizim gibi sık sık şarj etmiyor. Sorun olabilir. Zaten performans aradıkları da yok. A35 ya da A55 gibi misal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    A35 veya a55den devam edin hocam. Bu cihaz çok performanslı zaten anneler bu performansın ne kadarını kullanabilir. Paranız boşa gitmesin.

A34 5G alıp geçebilirsin.

• GPS sorununu nasil çözeriz yok mu bir yolu yordamı ?

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt

Ne gibi bir sorun var ki?

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Yani full yanlış gösteriyor. Arabadayken yanlış yola sapiyorum. Veyahut navigasyon uygulamalarında gps sinyali araniyor/kopuyor diye yolu takip edemiyorum.

Batarya ve ısınma dışında başka bir sorun yaşamadım ben GPS şimdi test ettim hemen bağlanıyor ve navigasyonu çok kullanırım scooter ile her zaman doğru gösterir.

• Yaya olarak hiç bahsetmeyeyim gittiğim yönü bulamıyor google maps o kadar kötü.

• western-digital kullanıcısına yanıt
    Garantiye göndersem 1 aya anca gelecek cihaz hiç ugraşasım da yok

Garantide çözülmez. Bu telefon olan herkeste GPS sorunludur muhtemelen. Bende yandex sıkıntı çıkarmıyor. Google haritalar her açışta farklı yönü gösteriyor.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Aksine ben de GPS konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım ne zaman açsam saniyesinde bağlanıyor ve dediğim gibi scooter kullandığım için şehir içinde ve şehir dışında binaların yoğun olduğu ya da gökyüzünün açık olduğu her yerde çok hızlı bir şekilde bağlanıyor

• Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu telefona 4 ay sabredebildim. Şarjı o kadar kötü ki oyun oynamadan sadece gündelik işlerle 4 saat ekran süresi veremiyor. Isınma sorunu da mevcut. Fiyat segmentinde daha iyi olanlar vardır illaki. Enteresan bir konu da şarjın wifi bağlantısında çok uzun süre dayanırken mobil veride dayanmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun gpsi bozuk. Yok s serisi bu a serisi alınmaz diyorlardı. Yoksa a55 alıp gececektim

• değişim kampanyaları ile 24fe değişimi yapan oldu mu? fiyat bandı 10k nın altına hala düşmedi.

• hannibal kullanıcısına yanıt
    Yani gözlemlediğim kadarıyla ufak tefek güncellemeler var cihazla ilgili ekran büyüklüğü bataryanın küçük de olsa biraz büyümesi ekran türünde değişiklik çünkü bu f24 serisindeki vivit ayarlama falan gelmiş fotoğrafta görüntü işleme vesaire gibi değişiklikler var ama genel anlamda bakıldığında ısınmanın hala olduğu söyleniyor şarjın da yine 6 saat civarı gitti ekran süresi şu cihaza 12 GB RAM koysalarmış bir sonraki telefonum olurdu belki çok enteresan başka markalar bu fiyata 512 GB hafızayla 12 GB RAM veriyor Samsung 256'ya 8

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.