Telefondan memnun olsam da bu telefonun 256 modeline 21binden fazlasını vermem. |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (133. sayfa)
-
-
He öyle ise telefona vermiş olduğum 21.000 TL paramı ver bende başka telefon alayım buraya da "ne kadar çöp bir telefonmuş ya" diye yazayım ya da buraya yazarken "konuya mesaj yazmak istiyorum padişah efendileri izin veriyor musunuz?" diye sorup izin alalım vermezseniz yazmayalım ya da daha iyisi var sizin bu konuyu favorilerden çıkarıp konuya yazılan mesajları da görmemeniz?quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir132 sayfa sohbet gitmiş.
Bu telefon bu kadar konuşulacak bir telefon değil.
En fazla 5, 10 sayfa sonra çöp olduğu anlaşılıp, muhabbetin bitmesi gerekiyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal kullanımda 1 gün yeten telefonun şarjı bana açıkçası yetiyor. Neresi çöp oluyor onu anlamadım
Bu fiyat bandında hani insan biraz daha stabil bir alet beklemiyor değil ama oyun oynamayan biri için günü rahat çıkartıyor. Yukarıda SS paylaştım, haftasonu hanım, evde kullandı, telefon, whatsap, sosyal medya, alışveriş siteleri gezdi ve Halen %24 şarj varken 6 saat 40 dk. ekran süresi elde edildi. Yani günlük oyun harici yoğun kullanımda 5+ saat ler hatta 6-7 saat ve biraz fazlası hayal değil.
Ek: Ha tabi şu denilebilir o zaman, bu işleri 8-10 binlik bir telefon ile de rahat yapabilirim ama işte etiket tarafı kadınlarda daha ağır basıyor. Kendim poco kullanıyorum ama hanım hayatta poco marka bir telefonu kullanmazç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 21 Kasım 2024; 15:57:48 > -
Valla bana 1 gün yetsin yeter kafasındayım hocam fazlasıyla yapıyor cihaz bunu.Oyun oynamam sadece sosyal medya,youtube,x ve internet gezinme de kullaniyorum ağırlık olarak fazlasıyla yetiyor.
Evde wifi ile vermiştir o süreyi.
Dışarıda 4G ile veremez.
-
Kesinlikle, mobil veri şarjı sömürüyor, dediğim gibi cihaz güzel ama stabil bir altyapısı yok maalesef. Sürekli mobil veri ile 5 saat ekran süresini zor görür.
-
Telefon bataryası 100 ile 15 arasında normal çalışıyor.
%15 sonra hızla 0a iniyor.
%15 den sonra telefon kasılmaya başlıyor. Videolar takıla takıla oynuyor, ses aynı şekilde kesik kesik geliyor.
Ana ekrana 3,4sn gecikmeli dönüyor. Uygulama açması uzun sürüyor vs..
Tepki yerlerde sürünüyor.
Sizde de var mı bu durum?
-
%10'dan sonra bende de hızlı düşüyor. %5'ten itibaren telefon acayip kasılıyor. Sanki giriş seviyesi dandik telefon kullanıyor gibi. Evet sorun bende de var. One ui 6.1.1'den sonra oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 21 Kasım 2024; 18:4:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefonun ekranı gorilla glas 5 mi simdi ? Tirnak ile cizilen telefon hicbir halta yaramaz. Almayin aldirtmayin. Yakinda satip baska telefona gececegim
Benimki de 30cm mesafeden taşların üstüne düşünce çizildiydi. Ekran koruyucu kargoda geliyordu. 7 yıllık şaomi telefonumda tek çizik bile yok. S23fe'nin ekranı gerçekten çok kolay çiziliyor.
-
-
Ben hala memnunum.
-
S24+ alacağım. S23 ultra alacaktim. 2.el garantisi olanların bile fiyatları uçmuş. Yurt dışında s23 ultra s24+ dan ucuz. He canım ülkem.
Genel olarak günlük kullanımda 3.30 - 4 saat ekran süresi alıyorum normal mi? 120 hz güç tasarrufu kapalı daha çok mobil ağa bağlı cihaz. Sizce servise göndermem gerekir mi? Pil sağlığı iyi görünüyor membersden bakınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapacak ki servis?
Formatlayıp geri gönderecek.
-
Memberstan nasıl pil sağlığına bakılıyor?
-
Kasım bitti güvenlik güncellemesi gelmedi ?
One Ui 7 üzerinde çalıştıkları için güncellemeler geç geliyordur.
-
Mebers-destek-pil tanılaması yapınca görünüyor. (Yüzde olarak görünmüyor iyi - kötü tarzı yazıyor sadece)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X