Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.697
Cevap
117
Favori
192.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Honor 200 al

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • western-digital kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım desteği ne kadar olacak? Bir de kasanın plastik olduğunu gördüm, samsung daha premium bir hissiyat veriyor sanırım. Siz neden honor önerdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JosSeven kullanıcısına yanıt
    Anneniz kullanacaksa daha premium hissettirmenin bir anlamı olacağını sanmıyorum daha hafif olması daha büyük bir avantaj bataryasının uzun gitmesi ekranının büyük olması daha arttı s23f ağır bir telefon metal kasası olduğu doğru ama gel gelelim anneniz elinde şarj aleti ile dolaşacak ha tabii kalk kutunun içinden bir şarj aleti çıkmıyor gidip alsanız bile 25 Şubat'ın üstünde şarj edemiyorsunuz yanılmıyorsam 3 yıldı ama emin olmak için internette bir araştırırsanız daha iyi olur yabancı sitelere bakın Türk sitelere bir şeyi anlatmıyor yalan yanlış bilgilendirme yapıyorlar

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    Yaptığı kullanıma göre bu telefon çok fazla. Onun yerine A55 veya A35 alabilirsiniz. Daha iyi olacaktır. Hem bataryası ucuz hem de dediğiniz işlemleri çok rahat halleder. Hem de fazladan para vermemiş olursunuz.

• Son güncellemeden sonra pil iyileşti diyenler var, benim daha kötü oldu. Yani çok kötü olmadı ama pil daha az gidiyor. 1.5 günde bir şarjlıyordum, 1 günde bir şarjlıyorum şimdi. Telefonu az kullanıyorum, ona rağmen böyle. (Sadece whatsapp, instagram, kısa 3-4 telefon görüşmesi)

Ürünün tek kötü yanı pil, bunun sebebi de optimize edilmemiş Exynos işlemcilerdir. Snapdragon candır. Exynos'un daha çok yolu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: JosSeven

Hocam yazılım desteği ne kadar olacak? Bir de kasanın plastik olduğunu gördüm, samsung daha premium bir hissiyat veriyor sanırım. Siz neden honor önerdiniz?
    Android 13 ile çıktı 17 ye kadar alacak 4 yıl android 5 yıl ise güvenlik güncellemesi son güncelleme ile birlikte pili bir tık daha düzeldi ısınma sorunu vs yok

Teşekkür ederim hocam

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    Çok telefon değiştirmiyor hocam uzun önürlü olması en büyük etkenlerden biri S23FE yi seçmemde. Diğer cihazların ne zaman desteği kesileceği belli değil, bazı optimizasyon sıkıntıları okudum.

Belli hocam hepsi 4 yıl garanti alıyor. A24 bile alıyor.

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Kağıt üstünde güzel gözüküyor hadi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcanaydogdu

Kağıt üstünde güzel gözüküyor hadi bakalım.
    Güvenlik güncellemesi bu yalnız ama bir ay içinde iki güncelleme gelmesi güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Eylül 2024; 14:52:22 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Altta yazanlarla itafen demiştim ama onlar yoksa anlamsız bana göre guvenlik guncellemeleri

• E tabi arkadaşlar şimdi ürün daha çok yeni bir senelik cihaz o yüzden böyle ard arda güncelleme gelmesi çok normal eğer doğruysa bu ayın 26'sında s24f tanıtılacak ve sızan bilgilere göre 6.7 inç olacakmış ekranı bu gerçekten çok iyi çünkü biz aynı kasada küçücük bir ekran kullanıyoruz ama batarya aynı olacakmış kamera aynı falan bilemiyorum en azındayım 20.000 lirayken aldım 256'lık versiyonunu sadece ona sevinebiliyorum

Küçücük mü? :)

• scientia kullanıcısına yanıt
    Bizim cihazın kasası halihazırda a54'ün kasası ile aynı ölçülere sahip aynı kasada hatta daha ince olan s23 plus ve 24 plus'ın ekranları bizim cihazdan büyük. Bundan önce s20 fe kullanıcısıydım onun ekranı da bundan büyüktü çerçeve diye bir şey yoktu telefonda neredeyse 🥹

Benim ellerim küçük biraz. İdeal telefon boyu benim için S23 idi esasında. Bu biraz büyük geliyor. Cebime asla koyamıyorum. Ya çantamda ya da ceket cebinde. Yazında paso elimde taşıdım. 10 kez düşürdüm herhalde. Kenarlarında tonla minik ezilmeler var. Kılıf takınca tonla ağırlaşıyor.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Günümüzde telefonunu kılıfsız taşıyan kullanan yoktur kanaatimce hiçbirimiz o kadar zengin değiliz ayrıca bu telefon sadece büyük değil aynı zamanda gereksiz bir ağırlığı var yani normal şartlarda bu kadar ağır telefonda 6000 miliamper pili olması lazım Xiaomi yeni telefonlarına 5500 ve 6.000 piller koyuyor samsung'da telefonlarının daha çok incelediğini iddia ediyor bu kadar az ekran süresi alan bir telefon hiç uygun değil bu telefon demek kamera ekran işlemci gücü oyun performansı diye sıralanıyor ama baktığımız zaman bu telefonun tek artısı kamerasının iyi olması diğer her konuda maalesef sınıfta kalıyor s24 fe çıkınca da büyük ihtimal bu cihazların fiyatı çok düşecek ve zararına satışlar başlayacak

• Oyunda sınıfta kalmıyor bence 1m antutu alıyor daha ne olsun. Tek eksisi sıcaklık ve batarya

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.