Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.697
Cevap
117
Favori
192.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım'ın sonundan önce geleceğini zannetmem. Beklentim en geç Ocak ayı.

• Arkadaşlar günümüz deyişi ile ben şoktayım şu an için bataryada benim cihazım için bile gözle görülür bir iyileşme var umarım böyle devam eder SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hemen karar vermeyelim bakalım bir hafta kullanalım

• Cihaz ve animasyonlar fişek gibi oldu. Ben güncellemeden baya memnun kaldım pil bi tık daha iyi gibi. Samsung güzel iş çıkarmış

• Sabah 07:30 da telefonu şarjdan çıkardım 100 de 100 olarak ve hala telefonun şarjı %64 bence inanılmaz iyi olmuş

• İlk defa bir güncellemeden sonra akıcılığın bu kadar arttığına şait oldum

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Benim de bu şekilde. İyi mi kötü mü bilemedim ama günü çıkarttı. SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• scientia kullanıcısına yanıt
    Bekleme süresi uzun olduğu için iyi ama genel anlamda kötü

• western-digital kullanıcısına yanıt

İşe gidip gelirken müzik dinledim. Yağmur sonrası aşağıdaki salyangozu beş dakika çektim birkaç fotoğraf ve video ile. Sonrası WhatsApp, Teams falan ile geçti. Telefonu yoracak hiçbir şey yapmadım. Yorsam ne olurdu Allah bilir. Ama kamerası güzel telefonun.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
  • Yalnız bir sıkıntı var ekran sürelerini toplayınca asla bu süreye ulaşmıyor %50'den sonra şarj yine hızlı düşmeye başladı cihaz sıcaklık olarak 42 derecelerde seyrediyordu güncelleme öncesi normal kullanımda şu an 38 derece . İşte bu süreler 4.500 mah bir pilin normal kapasitesi lakin şunu da unutmayalım bu sürelerin %90'ı wi-fi'ye bağlıyken ve kapalı ortamda geçerli yani ekran ışığı düşük ve cihazın modemi çalışmadan Büyük ihtimal dışarı çıkıldığında Bir saat kadar daha düşük olacak o da 5 saat civarı olacaktir

• kaliteli fotoğraf çekmek için kamera ayarları nasıl olmalı? kameradaki 50M ve 12M arasındaki farkı zoom oranı dışında açıklayabilir misiniz hangisini kullanmak daha iyidir?  

• Metalhead0 M kullanıcısına yanıt
    50 megapiksel yapınca HDR modu tam doğru çalışmıyordu diye hatırlıyorum gerçi son güncelleme ile ne oldu bakmadım ama

• Metalhead0 M kullanıcısına yanıt

50mp bence sadece çok iyi aydınlatılmış ve detay çekmek istediğim yerde işe yarıyor. Onun dışında genelde 12mp ile çekiyorum. 12mp modunda renkler çok daha güzel ve fotoğrafın aydınlık dengesi daha düzgün oluyor. Hele karanlık alanlarda kalmış cisimleri çekerken nesnenin arkasında aydınlık varsa 50mp çok kötü bir fotoğraf ortaya çıkarıyor. 12mp moduyla arasında dağlar kadar fark oluyor.

Ayrıca GoodLock uygulamasından Camera Asistant modunu indirerek daha detaylı ayarlara ulaşabilirsiniz.

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.goodlock

• Güncelleme ile gelen AI özellikleri çok eğlenceli fakat batarya performansında hiç bir iyileşme yok. Hala çok kötü

• Pil tüketiminde herhangi bir fark görmedim.

• +18 kullanıcısına yanıt

İyileşmeyi geçtim kötüleşme olmasın en çok o korkutuyor😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    Garip benim cihaz artık daha serin çalışıyor

• Android'deki Chromecast özelliği benim için mühim. Neredeyse her gün bu özelliği kullanıyorum. Samsung telefonlarda diğer Android telefonlara göre Chromecast esnasında ekran kapanabiliyor. Böylece cihaz daha az ısınıyor, daha az pil tüketiyor. Ayrıca Chromecast ayarları da Samsunglarda çok zengin. Ekran oranı, sadece uygulamayı yansıtma gibi çok yararlı özellikler var.

Son güncellemeyle birlikte Chromecast esnasında ısınma ciddi miktarda azaldı. Önceden ekran kapalı olsa bile ısınıyordu.

Ayrıca şöyle bir tüketim güncellemesi yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 19 Eylül 2024; 12:12:38 >

• Son güncellemeden sonra benim telefonda ısınma hatrı sayılır miktar azaldı ısınma sorunu pek yok idi zaten

uzun süre telefonu kullanırsam veya oyun oynarsam ortaya çıkıyordu şu an daha stabil ve telefonun temel standart çalışırken standart taban sıcaklığıda azaldı güncellemeden sonra.

Güncellemeden sonra hard reset atmadım wipe cache yaptım sadece yeterli oldu.

• Telefon daha serin çalıştığı için bataryada iyileşme gördüm ya ayrı optimize ettiler veya cihazın çalışma sıcaklığı düştüğü için pile olumlu etki yarattı.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.