Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.697
Cevap
117
Favori
192.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşta işlemci kullanımı problemi çözülmüşse etkisi olabilir. %8-13 civarında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    Büyük güncelleme geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • apolyonn A kullanıcısına yanıt

6.1.1 hayırlısı olsun bakalım neler değişmiş pil ile alakalı umarım güzel gelişmeler olmuşturSAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka güncellemesi pil ile ilgili bir şey yok tabii abartıyorlar bazıları pil daha iyi gidiyor vesaire diye de zaten forma bakılırsa bazı kullanıcılar pilden aşırı memnun benim gibi çoğunlukize hiç memnun değil

• western-digital kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159574282

Şu mesajdan ister istemez bir umut bağladık hocam SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya işte zaten forum'a git hele bir iki tane kullanıcı var 22 saattir telefon açık diyor 7 saat ekran süresi aldım diyor nasıl olabilir bu telefon hangi hat takılı bunlar nasıl bir internet bağlantısı üzerinden kullanıyor telefonu yani benim şu an telefonum düşük profilde güç tasarrufu açık şekilde zorlasam 6 saat ekran süresini anca alıyorum oyun falan oynamadan oyun oynadığım anda 4 saatlere düşüyor ki söylediğim oyun da tank hero Survivor io ya da angry birds 2

• Cihaz sizlere ömür. Şu an ekran görüntüsü al deyince bile telefon 5 saniye sonra ekran görüntüsü aldı felaket bir kasılma mevcut bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak yüksek ihtimal Windows 11'i seleronlu bilgisayara kurmak gibi bir şey oluyor bu donanım kaldırmıyor ama güncelleme alıyor daha şimdiden böyleyse sözde 4 yıl yazılım desteği var dediler 4 yılın sonunda cihaz ne olur Allah bilir SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• Çok umudum yok zira s23 kullananlarda ekran süresi düşmüş.

• western-digital kullanıcısına yanıt
    Biz eski sürümden devam o zaman.

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    5 dakikada %3 pilim azaldı rezalet

• Telefonun akıcılığı artmış gibi geldi

• Güncellemeyi indirdim bir sorun bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ss alma vs olsun pilde çok büyük sorunlar yaşamıyordum zaten ısınma konusunda evet ısınıyor ama el yakacak cinsten bir ısınma yoktu performans konusunda da öyle çok donma/kasma yaşamadım telefon yedek vs değil ana telefonum aktif kullandığım telefon yani

• Daha başka yükleyen arkadaşlar var mı acaba

Akşam yüklerim hanımın telefona, o uğraşmaz bu tür şeylerle, ben ilgileniyorum.

• Simdi guncelledim. Telefon acayip derecede takilmaya basladi. Hepsiburada da bile rahat gezemiyorum o derece takiliyor. Nasil bir guncelleme bu ya!

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt

Yüklemiyorum o zaman. SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• scientia kullanıcısına yanıt
    Walla su anda telefon akiciligi kesinlikle bozuldu. Yazilimi indirip sifirdan kurup deneyecegim bakalim.

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yükledikten sonra Wipe Cache işlemini yaptım. Şimdilik bir sorun görünmüyor (standart ısınması dışında).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    Wipe cache yapınca telefon sifirlaniyor mu hocam

sıfırlanmaz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.