< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
O işlemi nasıl yapıcaz? |
Dayanamadım, yükledim. Tonla AI özelliği gelmiş ama Türkçe desteği hala yok. Takılma donma olmadı ben de. Pili stres testine sokayım da ne yapayım, video mu açsam pil bitine kadar? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 16 Eylül 2024; 22:28:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Telefonda şuan akıcılığında bariz şekilde artma var Pil için bi kaç gün normal kullanım koşullarında bir değişiklik var mı diye takip edeceğim. Galerideki AI özellikleri çok güzel olmuş. Şu olay da çok iyi. Demas Rusliyoutube Have you seen this new Sketch to Image feature on Galaxy AI? ✏️ So impressed that it was able to turn my terrible boat sketch into a realistic image with proper reflections! 🤯🛥
Drawing on the large screen of the #GalaxyZFold6 makes it even easier too! 😀 What fun things would you sketch using this feature? 🖼
#GalaxyAI #SamsungPartner #withGalaxy
*Sketch to Image AI drawing feature requires a network connection and Samsung Account login. The accuracy and reliability of the generated output is not guaranteed.
**Fees may apply for certain AI features at the end of 2025. https://www.youtube.com/shorts/rA59dzDeAgc |
O değilde android 15 uı7 ne zaman gelir acaba |