Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.744
Cevap
117
Favori
195.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu anda toparladi telefon. Eski halinden daha akici. Demek ki biraz zamana ihtiyaci var guncelleme yapinca.

• The white warrior kullanıcısına yanıt

O işlemi nasıl yapıcaz?

• Dayanamadım, yükledim. Tonla AI özelliği gelmiş ama Türkçe desteği hala yok. Takılma donma olmadı ben de. Pili stres testine sokayım da ne yapayım, video mu açsam pil bitine kadar?  

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapat, Usb ile bilgisayara bağla,
    güç tuşu+ses açma tuşlarına seçenekler çıkıncaya kadar birlikte basılı tut. Ses arttırma veya azaltma tuşuyla "Wipe Cache Partition" seçeneğine gelince Güç tuşuna bas ve Yes de. Sonra reboot seçeneği ile telefonu yeniden başlat. Dikkat! " Wipe Data/ Factory Reset" seçeneğini seçme. Çünkü formatlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animasyonlar daha yumuşak ve iyileştirilmiş durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı güncelledim ama 6.1 yazıyor 6.1.1 olması gerekmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: _Nomad_

Cihazı güncelledim ama 6.1 yazıyor 6.1.1 olması gerekmiyor mu
    Katlanabilir telefonlarda 6.1.1 yazar diğer telefonlarda yine 6.1 olarak gözükecek normal bir durum yani

• Tam güncellemeyi indiriyordum bir kaç forumdaş güncelleme sonrası donma kasma vs den bahsetmiş. Vaz geçtim güncellemekten. Vay arkadaş biz nasıl bi cihaz almışız, millet iyileştirme olsun diye güncelleme yapar, biz ise güncelleme ile cihaz kötüleşiyor diye güncelleme yapmıyoruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Bende o sorunların hiç biri yok aksine daha hızlı oldu cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 16 Eylül 2024; 22:28:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Tam güncellemeyi indiriyordum bir kaç forumdaş güncelleme sonrası donma kasma vs den bahsetmiş. Vaz geçtim güncellemekten. Vay arkadaş biz nasıl bi cihaz almışız, millet iyileştirme olsun diye güncelleme yapar, biz ise güncelleme ile cihaz kötüleşiyor diye güncelleme yapmıyoruz .
    Ben yukarıda yazmıştım gerçi ama gündüz yükledim güncellemeyi bırak kasma donma olayını cihaz yağ gibi akıyor sadece tek değişiklik yeni farkettim ss alırken ses çıkıyor kapalıydı onu bulamadım kapatmayı onun dışında gayet akıcı yani

Evet ben de anlamadım şekilde şu an biraz daha iyi cihaz yani o ilk kasılma donma kalmadı ve sanki batarya Bir tık daha iyi gibi gidiyor gerçi bu saatte ekranı şu kadar yüksek değil ve ben YouTube'dan video izliyorum

• Eyvallah dostlar yok ya öyle dedim ama çektim güncellemeyi yaptık bakalım..

• Can851 kullanıcısına yanıt
    Hahaa. Iphone gibi yapmislar çıkırtt. Ulan samsung.

Bende ilk yukleyince telefon 1-2 saat baya kasti. Sonra kendi kendine duzeldi. Su anda on numara gecebilirsiniz.

• Animasyonlar çok iyi olmuş fark eden var mı?

• Dante_08 kullanıcısına yanıt
    Evet. Ios a yaklasmis ama iosta olan o ciddiyet mi desem ağırlık mi desem farkli bir eksik var tam tarif edemiyorum onu hala becerememisler.

• Akşam yaptım güncellemeyi, menüler daha akıcı hale gelmiş, şarj konusunda da bir kötüleşme ya da iyileşme var demek için erken. Birkaç gün gözlemlerim, farklı bir durum olursa paylaşırım ama güncellemekten çekinmeye gerek yok gayet akıcı ve stabil görünüyor şimdilik.

• Telefonda şuan akıcılığında bariz şekilde artma var 

Pil için bi kaç gün normal kullanım koşullarında bir değişiklik var mı diye takip edeceğim.

Galerideki AI özellikleri çok güzel olmuş. 

Şu olay da çok iyi.

Demas Rusliyoutube
    Have you seen this new Sketch to Image feature on Galaxy AI? ✏️ So impressed that it was able to turn my terrible boat sketch into a realistic image with proper reflections! 🤯🛥 Drawing on the large screen of the #GalaxyZFold6 makes it even easier too! 😀 What fun things would you sketch using this feature? 🖼 #GalaxyAI #SamsungPartner #withGalaxy *Sketch to Image AI drawing feature requires a network connection and Samsung Account login. The accuracy and reliability of the generated output is not guaranteed. **Fees may apply for certain AI features at the end of 2025.
    https://www.youtube.com/shorts/rA59dzDeAgc
  • O değilde android 15 uı7 ne zaman gelir acaba

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.