< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (117. sayfa)
-
-
Konuda çok kişi ısınma problemi yaşıyor gördüğüm kadarıyla. Hanıma telefonu alalı 4 ay kadar oldu, ısınma namına hiç problem yaşamadı. Saatlerce telefonla konuşur, çocuklar kendilerine göre olan oyunları oynarlar v.s. ama hiç ısınma sorunu olmadı, tek sıkıntı şarjı kötü, 36-40 saate yakın kullanıyor hanım ama ekran süresi bu zaman zarfında 3-5 saat arası değişiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 11 Eylül 2024; 21:30:39 >
-
sammobileGalaxy S23 FE starts getting One UI 6.1.1 update!https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-fe-one-ui-6-1-1-update-released-korea
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Telefonunuz galiba yedek cihaz 22,5 saattir telefon açık diyor sadece 3 saat 38 dakika ekran almış böyle bir telefonda kullanım senaryosu zaten yok belli ki bu cihaz sürekli kullanılmıyor kenarda duruyor. S24 ve iPhone 15 Pro Max ile bu tür bir normal kullanımda batarya ömrü sunmuyorken s23 f'nin sunması imkansız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes telefonunu yoğun kullanmıyor. Benim de ekran sürem ortalama 2 saat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hanımın telefonu, tek telefon yani asli telefonu. Telefon konuşması yapae, WhatsApp kullanır, Instagram kullanır, çocuklar yotube izler, birde çocuk oyunu yüklü bir iki tane onu oynarlar. Normal kullanılan telefon yani.
Bu da bugünki kullanım durumu:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 12 Eylül 2024; 22:24:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saydam telefon kılıfı alacağım bu telefon için ama ısınması kılıf rengini çabuk değiştirir mi acaba? Deneyen var mı
Sarariyor spigen gibi markaların crystal Clear adı altinda sattığı kılıflar var onlara bakın 😊
Sert plastikse sararmayabilir ama yumuşak silikon kılıfsa kesinlikle sararacaktır. Kimi markalar sadece kenarlarını silikon yapıp arkasını şeffaf sert plastik yapıyor. Bu sefer de arkası cam gibiyken yan taraflar sigara içmiş gibi gözüküyor.
-
O da sararıyor kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sararma ne zaman başladı tahmini kaç ay temiz kullanırım
6 ayda başladı benim deneyimimde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay ilk günkü gibiyse benim için sorun yok
hocam şuan telefonun batarya durumu nasıl güncellemelerle birlikte eskisinden iyi mi? Sosyal medyayla beraber Wild Rift ve COD Mobile gibi oyunları oynicam sadece batarya eskisi gibi akıp gidiyo mu? Almakta kararsızım bu sebepten dolayı ve bugün bi seçim yapmam gerek POCO X6 Pro mu F6 mı bu mu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krvtos -- 15 Eylül 2024; 14:22:8 > -
Bu cihaz oyun için hiç uygun değil kesinlikle poco f6 Pro f6 ya da X6 Pro oyun oynamak için çok daha mantıklı olacaktır
Yani şunu da belirtmek isterim bırakın sizin bahsettiğiniz kapsamlı oyunları bu telefonla angry birds 2 ve Survivor.ıo bile oynarken hissedilir derecede bir sıcaklık artışı hissediyorsunuz
teşekkürler ama hem kalite hem yazılım yüzünden S23 FE baktım. Diğer iki telefonda da ısınma sorunu olduğunu söylediler çok aradayım. 3-4 yıl götürsün de istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krvtos -- 15 Eylül 2024; 14:29:36 > -
Oyundur ısınır dicem de bu kadarını da beklemeyiz heralde. Yani oyun telefonu olduğu için günlük kullanıma uygun denmeyen X6 Pro dahil F6 ya geri mi döneyim. Tek amaç oyun değil çünkü oynarsam da sabit fps oynatsın istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krvtos -- 15 Eylül 2024; 14:37:46 > -
Umut vermek istemem ama One UI 6.1.1 ile batarya konusunda ciddi iyileşme söz konusuyumuş. Hem Exynos hem de Snapdragon için üstelik.
Kaynak:
-
Yorumlara baktığım kadarıyla s24 kullanıcıları iyileşme olduğunu söylemiş. Ben inanmıyorum. Ümit bağlamayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X