Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.744
Cevap
117
Favori
195.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım S23 Fe verimlilik rekoru kırdım.
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Peki bu nasıl oldu:
    - Performans profili: Düşük
    - Güç tasarrufu: Açık
    - Ekran 60 hz modunda
    - Uyandırmak için kaldır: Kapalı
    - Parmak izi: Her zaman açık fakat ekranda gösterilmeyecek
    - Cihaz uçuş modunda , Wifi her zaman açık sadece uyurken 2G modunda
    -3G ve 4G interneti 1 günlüğüne hiç kullanmadım
    - Telefon görüşmesi için Wifi Araması Açık
    Sonuç olarak Exynos 5300 modem şebeke konusunda verimli değil.
    %80'e kadar şarj ettim
    - Samsung İnternet Browser'da reklam engelleyici kullandım
    - Ortalama güç tüketimi ekran açıkken saatte 330 mah oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 23 Ağustos 2024; 19:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The white warrior kullanıcısına yanıt

Benzer ayarlarla yalnız güç tasarrufu kapalı ve ekran 120Hz adaptif iken 7,5 saat civarı alıyorum.

Dün dışarıda uzun süre boyunca yüzlerce fotoğraf ve video çektim, sonuç bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 22 Ağustos 2024; 16:31:45 >
  • achfighter kullanıcısına yanıt
    120 hz'de 7.5 saat ekran süresi S23 Fe için gayet iyi. Evet kamera yoğun kullanımda şarjı hızlı bitiriyor. Ben ise kamerayı yoğun şekilde kullanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kamera gerçekten fena sarj yiyor. 10 gündür tatildeydim. Sürekli müze vb mekanlarda fotoğraf çektim. Saat 14.00 de otelden %100 le çıkıp saat 17.00 18.00 gibi sarji bitiyordu. Powerbankle yapışık kullandım

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Bu sefer kullanım senaryosu ve ayarlar aşağı yukarı benzer durumda. Bu sefer Wifi neredeyse hiç kullanmadım (sadece 10-15 dk).

Bu sefer gece saatleri hariç hep 3G kullandım. Sonuç ortada. Ortalama güç tüketimi ekran açıkken saatte 441 mah oldu. Yani 3G'de kullanmak; uçuş modu ve wifi açık şekilde kullanmaktan %33.6 daha fazla enerji harcıyor.

(Exynos 5300)

• Selamlar. Özellikle son günlerde cihaz şarjdayken aşırı derecede ısınma soeunu yaşıyorum. Birde şarjım artık anlaşılır şekilde hızlı bitmeye başladı.

Telefonu favrika ayarlarına döndürğp bu sprjnlardan kurtulan oldu mu? Ona göre işlem yapmayı düşünüyorum çok fazla ayar var ve fayda sağlamayacaksa boşu boşuna sıfırlstığ tekrar ayarlamakla zaman kaybetmek istemiyorum. Yardımxk olursanız sevinirim.

• oguz_61_61 O kullanıcısına yanıt

Ne yaparsanız yapın şarj hızlı bitecektir bu telefonun kaderi bu

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Yine benzer bir senaryoda kullandım. Bu sefer sadece 4.5G' de kullandım. Wifi hiç kullanmadım. Gece uyurken telefon yine 2G'deydi. Bu sefer güç tüketimi saatte 520 mah 'e yükseldi. Sebep yine işlemcideki Exynos 5300 modemin pek verimli olmaması ve aynı anda 5x Ca (Carrier Aggregation ya da taşıyıcı diyelim) kullanması. 3G'de bu değer neydi 441 mah, ve 3G de ancak 2x taşıyıcı kullanılabilir. (Hspa+). Uçuş modunda Wifi kullandık, onda saatte 330 mah tüketim vardı. Derleyecek olursak:
    - Uçuş modunda Wifi Açık Saatte 330 mah
    - 3G modunda Saatte 441 mah
    - 4.5G modunda Saatte 520 mah
    4.5G; Uçuş modunda Wifi açık moda göre %57,
    3G'ye göre ise yaklaşık %18 daha fazla enerji harcıyor.
    Diğer değerler ise:
    Performans profili: Düşük
    - Güç tasarrufu: Açık
    - Ekran 60 hz modunda
    - Uyandırmak için kaldır: Kapalı
    - Parmak izi: Her zaman açık fakat ekranda gösterilmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 24 Ağustos 2024; 20:56:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ne kadar üzücü Xiaomi 13t kullanırken hiçbir tasarrufu modunu kullanmıyordum ve yoğun kullanımda 7 saat ekran süresi alıyordum zaten şarja taktım da 30-40 dakikada doluyordu bu telefonda her şeyi kısmamıza rağmen 6 saat ekran süresi alanlar mutluluktan havalara uçuyor ama diğer taraf ısınan telefonlar hangi ayarı kapatsam ya da düşürsem diye düşünen kullanıcılar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim sorunum haritalar. Yönü ters gösteriyor. Özellikle yürüyüş moduna aldığımda. Yandex'te de sorun aynı. Var mı bir çözümü sizce?

• subway2 S kullanıcısına yanıt

Hocam bir süredir ben de aynı sorunu yaşıyorum. Yurtdisi tatilimde canıma okudu bu sorun. Çözümü Herewego adli navigasyonu kullanmakta buldum. Yürüyüş modu gayet sağlıklı çalışıyor.

• ruzgar30 R kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam. Çok ilginç. Cihaz sorunlu o zaman. Güncelleme ile giderilir umarım. Teşekkürler.

• Şu anda ekran sürem 5 saate yakın hiçbirşeye dikkat etmem hiçbirşeyi de kısmam telefon bu ekrana bu ayarlara bu performans a göre muhteşem ötesi alacaklar düşünmeden alabilirler

İnanılmaz bir şekilde çok kötü çalışıyor gpsi. Arabayı yeni kullanmaya başladım her yere navigasyon kullanarak gidiyorum çok kez beni yanlış yollara soktu. Sygic biraz daha iyi çalışıyor gibi yandexe ve google a göre. Telefon garip

Haritalar uygulaması ekranında kuzey yönünü gösterecek şekilde sabitlendiğinden dolayı olabilir. Ekranda kırmızı N ile gösterilen butona dokunun veya ayarlardan kontrol edin muhtemelen çözülecektir.

• szm428 S kullanıcısına yanıt

Yok hocam onu defalarca denedim. Kalibrasyonu defalarca denedim. Yandex'le denedim. Arkadaşın önerdiği herewego uygulamasını yükleyeceğim. Ama bendeki navigasyon net çalışmıyor.

Telefonun yazılımında bir sıkıntı var sanırım. Bende sadece google haritalar ile oluyor. Yandex ile olmuyor. Ancak eski telefonumda bir kere kalibre ettim mi uzun süre kalibre etmeme gerek olmuyordu. Şimdi google haritaları her açışta ibrenin yönü sapıtıyor.

Açıkçası çok sinir ediyor. Zira arabadayken aracın baktığı yöne doğru yol tarifi değişebildiği için insanı sıkıntıya da sokuyor. Neyse ki Yandex'i açıp sorundan kurtuluyorum ama ya yarın da başkalarındaki gibi yandexte de olursa diye düşünmüyor değilim.

• Güzel F/P ve telefonu ağırlaştırmayan bir kılıf önerebilir misiniz?

Bu uygulamayı indirip gps sinyallerini açık alanda ve kapalı alanda kontrol edin, ekran görüntüsü alıp paylaşın. sağa ve sola kaydırma yaparak tüm numaralandırılmış sinyalleri görebilirsiniz. Alt kısımda ufak bir pusulada mevcut, telefon hareket ettiğinde eş zamanlı değişmesi gerekir.

S24, A55 yurtiçinde ve yurtdışında kullanıcılarından benzer, farklı ugulamalarda gps sinyalleri kesildiğine, bulunamadığına dair mesajlar geliyor yazılımsal bir sorun olabilir. Muhtemelen ilerleyen günlerde güncelleme ile çözebilirler.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/galaxy-s24-google-maps-gps-issue-sm-s921b-ds/td-p/10574008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 30 Ağustos 2024; 9:5:55 >

• szm428 S kullanıcısına yanıt

O uygulamayı indirdim, çalıştı da, pek bir sorun göremedim. Servise götüreceğim bir artık bir ara. Bu kadar uğraşmak normal değil. Çok büyük olasılıkla telefonda donanımsal değil yazılımsal bir sorun var.

Konumum doğru. Tam olarak doğru hatta sizin uygulama 3 m doğruluk gösteriyor. Ama gel gör ki haritalar ters. Gideceğim yolu baktığım doğrultuda telefondan göremiyorum. Elimle çeviriyorum falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 30 Ağustos 2024; 17:50:22 >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.