Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.745
Cevap
117
Favori
195.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye romu dışında rom kullanıp da "Arayan Kimliği ve Spam Koruması (Hiya)" sorunsuz çalışan var mı?

Bahsettiğim serviste genel bir problem mi var?

• Spigen şarj adaptörleri hepsiburada da indirimde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Massidynamic M kullanıcısına yanıt

Whatsapp da çok yaşıyorum.

Facebook yada Telegram da sorun olmuyor.

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

Ben de whatsappta sorun yaşıyorum. Gerçi karşı tarafın telefonu da çok eskiydi. Google Meet ise kusursuz. Ses ve görüntü kalitesi whatsapp'tan üstün.

• Ekran koruyucu kullanınca parmak izinde sorun çıkıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: senidusunuro

Ekran koruyucu kullanınca parmak izinde sorun çıkıyor mu ?
    Hayır çıkmıyor ben Amazon yurtdışından almıştım sorunsuz kullanıyorum hatta o da gelene kadar ekran koruyucu olmadan kullandım ne bir çizik ne birşey oldu ekranı da sağlammış aldığım ürün de bu 👇
    Ibywind 2 adet kırılmaz cam Samsung Galaxy S23 FE 5G 6,4 inç (Galaxy S23/S23+/S23 Ultra için uygun değildir), 1 adet metal kamera koruması, 1 adet arka yüz folyosu, 9H sertlikte koruyucu folyo,
    amzn.eu
    Ibywind 2 Stück Panzer Schutz Glas für Samsung Galaxy S23 FE 5G 6,4"(Nicht für das Galaxy S23/S23+/S23 Ultra),mit 1 Stück Metall Kameraschutz,1 Stück Rückseitenfolie,9H Härte Schutzfolie,Bläschenfrei : Amazon.de: Elektronik & Foto
    https://www.amazon.de/dp/B0CL93JP5Y?ref=cm_sw_r_apan_dp_15Q6Z5FWEG5AR160JDXZ_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_15Q6Z5FWEG5AR160JDXZ_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_15Q6Z5FWEG5AR160JDXZ_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 13 Ağustos 2024; 19:28:27 >

• Telefoncuda dandik bişi taktırdım. Sorun yok, kullanıyorum.

• Can851 kullanıcısına yanıt

Ben de bu ürünü kullanıyorum. Uygulaması çok kolay. Ancak arka kamera koruyucu beş para etmez. Takılı durmuyor. Yerinde oynuyor. Sinirlendim söktüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

Ben de bu ürünü kullanıyorum. Uygulaması çok kolay. Ancak arka kamera koruyucu beş para etmez. Takılı durmuyor. Yerinde oynuyor. Sinirlendim söktüm.

Aynen katılıyorum arka kamera koruyucusunu ben attım çöpe spigen in kamera koruyucusunu kullanıyorum 2 li paket almıştım

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• Telefonu bugün aldım ve WiFi kapanınca mobil veriyi çalıştırmıyor nasıl düzelteceğiz başka Bi sorun ya da yapılmamış bir ayar mı var

• senidusunuro kullanıcısına yanıt
    Mobil veriyi tekrar kapatıp açın. Bu bug bende de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    Sim kartının volte özelliğini desteklemediğinden dolayı olduğu söyleniyor. Mobil veriyi açıp kapatmam işe yaramadı sim kartını kapatıp tekrar açınca oldu.

• Telefonu 3 gündür kullanıyorum. Akıcılığı, ekran ve kamera kalitesi çok güzel ancak şarjı inanılmaz az gidiyor. Xiamo Mi Note 10 Lite'dan geçtim bu telefona, 5000 mah bataryası vardı ve sabahtan akşam eve gelene kadar telefonu hiç sarj etmezdim. Şimdi aynı kullanım ile sadece sosyal medya ve video kullanımı ile akşam saat 15.00'ı bile çıkaramıyorum. Hep bahsedilen ısınma durumu aynı işlemleri yaptığım eski telefonuma kıyasla hissedilir derecede var ancak rahatsız etmiyor. Oyun oynanırsa durum değişebilir ama. Ekran süresini uzatmak için özel ayar ya da tavsiyeniz vs. varsa denemek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt

Maalesef ekran süresi az. Özel ayarlar kurtarmıyor durumu.

• Sabah 80le çıkıyorum is yerinde saat 3te falan 30a düşüyor. Orada bir daha şarj ediyorum.

• r.H kullanıcısına yanıt

Ekran süresini uzatmak için telefonu değiştirmeniz lazım.

Bu telefondan neye geçerseniz geçin, ekran süreniz uzar.

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

S22'ye geçsek uzar mı?

• achfighter kullanıcısına yanıt

Ne olursa diyorum. Hiç farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon ısınma sorunu gecmeyecek sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.