Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.755
Cevap
117
Favori
196.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güç tasarrufu kapalı

Üstelik çift sim kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung s7 tabletimin orjinal şarj aleti ve kablosuyla şarj ediyorum bir süredir ama 1 saat 32 dk da dolacak göstermesine rağmen aşağı yukarı 3 saatte doldurdu. Tabletin bataryası daha yüksek olsada 2 saat bir sürede doluyor. Cihazda mı sıkıntı var? Normalde 25w olmana şarj aletiyle ne kadar sürede doluyor?

Gerçi sonradan şarj aletinde sorun olmasada çünkü tableti normal dolduruyor eski telefonlarımın şarj aletleriyle denedim yine 1 buçuk saatte dolacağı göstersede yaklaşık 2 saatte doldurdu. Bu daha makul gözüküyor ama işte normali nedir?

• Merhaba. Telefonu yeni sipariş verdim, orijinal adaptör ve yeterli kablo linki paylaşabilecek olan var mı? Konudaki çoğu link bozuk veya güvenilir değil.

• r.H kullanıcısına yanıt
    Kablo cihaz ile beraber geliyor zaten, ayrıca almanıza gerek yok. Şarj adaptörünü aşağıdaki linkten alabilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Ağustos 2024; 2:56:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Aa teşekkür ederim hocam boşuna kablo alacaktım belki de. Hangi renk geliyor kablo acaba adaptörü ona göre alayım

• r.H kullanıcısına yanıt
    Aldığınız telefon rengine göre kablo rengi değişebilir diye biliyorum. Genelde siyah oluyor, beyaz harici açık renkli telefonların yanında beyaz kablo geliyor mu arkadaşlar yazar. Mor renkte siyah kablo geldi.

• Yok mu yardımcı olabilecek, bu konuda bilgilendirecek biri 😁 ?

• Herkese günaydın, bu cihazı dün kullanmaya başladım, genel olark güzel cihaz ama ısınma olayından bende şikayetçiyim. Acaba 1 hafta sonra telefon iyice optimize olduğun da ısınma bir nebze de olsa düşermi? Ayrıca bu soğutuculu denile bilecek kılıflar mı ne varmış bir kaç site de okumuştum. Onlardan tavsiye edecek varmıdır acaba?

• BorazanPower kullanıcısına yanıt

Hocam çok sağolun dediğiniz gibi apk leri indirip kurdum ve yönlendirmeleri yaptım neredeyse ısınma problemi ortadan kalktı diye bilirim. Elle tutula biliyor telefon şu an 😄 ancak umarım bu apk ler telefon için zararlı değildir. Samsung un apk leri sanırım bunlar?

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Bende durum aynı 30dk video izleyerek 45°C
    *Pardon 46°C

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western-digital -- 7 Ağustos 2024; 11:31:13 >

• western-digital kullanıcısına yanıt

Ben video izlemesem de yanıyor du resmen telefon bu sabah apk yi indirip uygulayana kadar. Su an elle tuta biliyorum. Bir de video açıp sıcaklığına bakayım...

Bu arada hocam bu sıcaklık derecesine felan nereden bakıyoruz acaba? Pil ayarlarına göz attım göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 7 Ağustos 2024; 11:46:22 >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Cpu gpu meter diye uygulama var ordan.

Store a böyle yazınca bir sürü uygulama cıkıyor hocam sizin kullandığınz hangisi?

Şimdi 4k video açık yotube da ve dışardayım mevcut durum bu.. maksimum 42 lere cıktı park halin de güneş altında ki araba da klima felan açık değil.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 7 Ağustos 2024; 12:51:6 >
  • Keşke rootsuz şekilde işlemciye watt limiti koyabilsek güzel olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk2834 U kullanıcısına yanıt

Ekran süresi paylaşırken ne kadarı mobil veri ne kadarı wifi, konum ve bluetooth gibi özellikler ne kadar kullanıldı gibi kullanım detaylarını da paylaşsanız. Lafım sadece size değil, bu gibi kullanım detayları çok büyük farklar yaratıyor. Mesela extra karartma ayarını %70 seviyesinde kullanan ile bu ayarı hiç kullanmayan 2 kullanıcı arasında %20 civarında ekran süresi oynayabiliyor.

• Mokıta kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben s20 nasıl kullanıyorsam 13t'yi nasıl kullanıyorsan bunu da aynı şekilde kullanıyorum hepsinde kullanım alışkanlıkları aynı ama tabii burada 6 saat 7 saat ekran süresi aldığını söyleyenler nasıl aldığını bizimle de paylaşsa diyeceğim de ne fark edecek sonuçta bizim cihaz 4 5 saat anca alıyor.

• Telefonu 4 aydır kullaniyorum burdaki kimsenin dedigi kadar ısındıgını gormedim telefonda her sey açık 120hz mobil veri vs. Haziran guncellemesinde bi fazla ısınma vardı onun dışında gayet normal. Oyun oynarken bile abartılı bir durum gormedim. iPhone 14 pro kullanan arkadaşımın telefonu daha fazla ısınıyor öyle diyim.

• Bu telefonda ısınmayı en kolay azaltma yolu. Performans profili düşük seviye ve güç tasarrufunu kullanmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

24 saat kullanım sonrası.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.