Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MuratHan1299 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.755
Cevap
117
Favori
196.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran süresi evde kısık ışık ile gayet iyi ama dışarı çıkınca ve wifi bağlantısındn çıkınca deli gibi şarj gidiyor

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Bu telefondan daha fazlası çıkmaz. Mobil veri ve WiFi karışık. Müzik dinleme, sosyal medya, İnternet. 60hz güç tasarrufu full açık.

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı durumdayız ne desem bilmiyorum sırf güncel telefon olsun yapay zeka özellikleri olsun diye aldım ama pil konusunda hayal kırıklığı

• western-digital kullanıcısına yanıt

Yapay zeka özelliklerinden hangisini kullanıyorsunuz ki SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• Mokıta kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf manipülasyonu onu da eğlence amaçlı

• Boşta işlemci kullanımı problemi çözülse batarya fazladan 1 saat daha ekran süresi verir. Galaxy A55 kullanıcısının birine sordum. Boşta işlemci kullanımı %0-5 arası dedi. Fakat bizim telefonda düzeltilmeyen bug sebebiyle %8-13 civarında boşta kullanımı var. Bir ara keenetic modemin yazılımında bug vardı ve işlemcisi boşta bile kasiyordu. Güncelleme ile düzelmişti. Ama bizim s23 fe'de kaç tane güncelleme geldi. Sorun çözülmedi. Sorun düzeltilse işlemci %5-10 daha performanslı çalışır, daha geç ısınır ve daha çabuk soğur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23de daha az batarya olmasına rağmen 8 saat görenler var. Şaka gibi. Exynos çöp.

• Oneui7den medet umacağız artık.

Aslında Samsung döküm olan işlemci çöp. Bende s22 var snapdragon gen 1. O da Samsung döküm. Samsung beceremiyor bu işi.

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    Bu şarj aletini kullanıyorum fakat sanki hızlı şarj etmiyor gibi. Hızlı şarj olup olmadığını nasıl anlarım,?

• Bugün hotspot kullanmak zorunda kaldım. Kılıfsızdı telefon. Isınmadan patlayacak sandım. 😅 3 saat hotspot açık %50 pil tükendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 31 Temmuz 2024; 11:39:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de aynı cihazı kullanıyorum. Telefonu takınca ekranda hızlı şarj yazmıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam şarj cihazı PPS protokolü desteklemesi gerekiyor yoksa ister 33 45 67w anlamı yok.

Şarj olurken çıkan çemberin renginden anlayabilirsiniz. Çember yeşil ise yavaş, turkuaz ise hızlı şarj oluyordur.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Şarj olurken çıkan çemberin renginden anlayabilirsiniz. Çember yeşil ise yavaş, turkuaz ise hızlı şarj oluyordur.

Kablosuz şarj pedi (EP-P5400TBEGWW) içinden hem kablo hem de orijinal adaptör çıkıyor onunla kablolu şarj ederken ortadaki simge çıkıyor

• Şu telefona 45w hızlı şarj özelliği koysalarmış bataryanın çabuk bitmesine bir nebze olsun tolere edermiş

• Spigen hiçbir işe yaramıyor o zaman. Hızlı şarj etmiyor görsele göre.

Pps destekliyor bu arada spigen şimdi baktım. Ama turkuaz ekran falan çıkmıyor

Ben göremedim yalnız internetten görselleri arattım 11 volt çıkışı yok

burada pps destekli yazıyor

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.