Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.755
Cevap
117
Favori
196.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu dün teslim aldım. İlk kurduğumda güncellemeyi yapıp format attım daha sonra kurulumu gerçekleştirdim fakat inanılmaz bir ısınma oldu. Sadece kamera bölgesi değil hani her yeri aşırı ısındı. Şuan sadece dh uygulamasını açtım kullanıyorum ve yine ısınıyor. Cidden bu telefonda ısınma problemi çok ciddi seviyede. Kışın işimize yarar fakat yazın elimde sıcak bir şey tutmak istemiyorum yani. Kılıf şart.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    İşte o ısınma maalesef boşa giden enerji olarak adlandırılıyor yani bu çalışan işlemci tam verimli değil diyelim 3 watt enerji tüketiyorsa bunun bir watt kadarı ısı olarak ortalığa yayılıyor verimsiz Bir işlemci youtuberların ve inceleme forumlarının gazabına uğradık gerçekten onlarca video izledim yerli ve yabancı ısınma sorunu yok artık exynos eskisi gibi değil çok harika diye kandırıldık eminim aynı telefonun snapdragon versiyonu daha az ısınıyordur

• Komik bir şey söyleyeceğim. Benim eski telefonumda 3000mAh pil vardı. Bunda 4500 küsür pil var fakat yani ekran sürem sadece birazcık arttı. Eski telefonumdan pek bir farkı yok şuan. Ne anladım bu işten, hiçbir şey anlamadım 😅

Çünkü önceki telefonunuzun işlemcisi daha az güç tüketiyordu. Önceki telefonum Helio p22 işlemcili Nokia 3.1 plus idi. Telefon yaklaşık 5 yıllık olmasına rağmen 8-9 saat ekran süresi verebiliyordu. Ortalama 2-2.5 watt güç tüketimi vardı. Evet halen kullanılabilir durumda. Boşta güç tüketimi de çok düşüktü. Geekbench 6 testinde sadece 700 puan civarı alıyor 😁.Bizim S23 fe 'de system server denen işlem %8-13 civarı işlemciyi sürekli sömürüyor. Ve bilmem kaç güncelleme gelmesine rağmen düzeltilmedi. O yüzden cihaz çabuk ısınıyor ve geç soğuyor. Bu problem duzeltilse batarya fazladan 1 saat daha ekran süresi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 26 Temmuz 2024; 20:29:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Komik

Ama ustam dikkat et birazdan üstüne gelmeye başlarlar benim ekran sürem bu kadar fiyat performans ürünü bilmem ne biz de diyoruz kamerası gerçekten bu fiyat bandında iyi ama kamera dışında tamamen masal sosyal medyada gezerken bile ısınan bir telefon hayal edemiyorum s20 fe bile ısınmıyordu 13T'den geçtim Çok pişmanım biraz para bulsam hemen geri döneceğim

Güncellemeleri yaptın mı? Bir de sanırım pil optimizasyonu için 20 gün geçmesi lazım ilk aldığın zaman. Benim şu an şöyle:

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
  • scientia kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığımda İlk güncellemeyi yaptım sonra format attım. Batarya optimizasyonu daha devam ediyor. O tamamlanınca biraz daha iyi olacaktır illaki fakat şuanlik bataryayı geçtim ısınma en büyük problem.

• scientia kullanıcısına yanıt

Değil 20, 2000 gün geçse de bu telefonun bataryasından bi b.k olmaz.

Almak isteyen ona göre alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi ile kullanımda yine sorun yok da mobil veri ile telefon alev topuna dönüyor. Elime alamıyorum resmen. Yok mu bunun çözümü? Hattım vodafone, konum da İstanbul'un merkezi yani. Dağda bayırda da değilim

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    🤣 kışın cep sobasına gerek yok hocam. S23 fe bizi ısıtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcanaydogdu -- 27 Temmuz 2024; 17:45:15 >
  • Samsung şu yeni yapay zeka aracı fotonun üstüne birseyler cizince 3d yerlestirmeler yapmayi ( sketch to image ) s23 dahil bütün modellere verdiler. S23fe haric. Diger bütün ai araclarını verdiler. Bunu uygun görmemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar30

Samsung şu yeni yapay zeka aracı fotonun üstüne birseyler cizince 3d yerlestirmeler yapmayi ( sketch to image ) s23 dahil bütün modellere verdiler. S23fe haric. Diger bütün ai araclarını verdiler. Bunu uygun görmemişler
    https://www.forbes.com/sites/jaymcgregor/2024/07/18/samsung-one-ui-611-galaxy-ai-update-galaxy-s22-s23-fold-6/
    Gelecek tabii ki de

• Can851 kullanıcısına yanıt

Haklısınız. Benim okuduğum kaynakta s23fe hariç yaziyordu

Ama şimdi bir cok yerde gelecek yaziyor.

Batarya performansı açısından açık ara en başarısız model

Batarya konusunda yıllardır forumda mistik bir hava var. Güncellemeyle düzelir yazıyorlar, guncellemeden sonra batarya daha iyi gibi oldu yazıyorlar oysa ki değişen bir şey yok.

Bir telefonun bataryası ilk aldığında yetersizse hep yetersizdir. 25 senedir telefon kullanıyorum bataryası sonradan düzelen telefon görmedim. Aksine yıpranmayla beraber daha bile kötü olur.

• Benim de güncellemeden sonra pek değişmedi. Gerçi sıfırlamadım bi de öyle denemek lazım
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• FktMzyynBDBT kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj ironi içeriyor heralde. 7 saat ekran süresi ile 20 saat kullanımda telefon 😃...

20bin tl butce daha iyi bir tel öneriniz var mi ? Oyun oynamıyorum, uzun sure idare edecek bir telefon arıyorum

• ardarulez A kullanıcısına yanıt
    quote:

Bir telefonun bataryası ilk aldığında yetersizse hep yetersizdir. 25 senedir telefon kullanıyorum bataryası sonradan düzelen telefon görmedim.

Bu genelleme 25 yıllık telefon kullanımıyla gelen bilgi birikiminin eseridir.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.