Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Huysuz İhtiyar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.755
Cevap
117
Favori
196.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PPS 3.3V ile 11V arası değişen akım ve volt üzerine çalışıyor. Sizin cihazda bu voltaj yok. Amazon site hatası olmalı. Kendi sitesinde bu bilgi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt

Telefon ayarlarınızda hızlı şarj açık değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Spigen şarj aletlerinin hiçbiri Samsung telefonları 25W ya da üstü şarj etmiyor sanırım. Yorumlarda hep Samsung'u hızlı şarj etmiyor demişler.

• Bazı forumlarda ısınma sorunu ve bataryanın çabuk bittiği yazılmış. Şuan hâlâ bu telefon alınır mı?

• CapsLockTR kullanıcısına yanıt
    Ekran açık kalma süresi wifi mobil karışık oyunsuz ortalama 4 saat veriyor ,batarya dışında amiral gemisi telefon ısınma sorunu da yaşamıyorum ben

• CapsLockTR kullanıcısına yanıt

Poco,xiaomi tarzı telefon sevmiyorum, bildiğim marka diyorsan alınabilir ama şarj sorunu ve ısınma sorunu ciddi bir şekilde var. güncelleme ile belki düzelir belki böyle devam eder. Kafamda şöyle bir şey düşündüm. Bunu biraz kullanırım takasa gönderip üstüne s24 veya s24 fe çekerim diye düşünüyorum. En kötü bu yapılabilir.

Halihazırda xiaomi kullanıyorum 4 yıllık telefonum ekranı paneli gittiği için yeni telefon arayış içerisindeyim o yüzden pek marka takıntım yok.

• S23 s24 forumunda 8 9 saat ekran süreleri havada uçuşuyor aynı hatta daha düşük kapasiteli bataryalardan 2 kat daha yüksek ekran süresi almak işlemcinin ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

• Cihazı alalı bir hafta oldu, genel olarak çok memnunum, sadece ısınma problemi vardı ama eski cihazımda (Samsung a34) sıcaklığı Samsung'un resmi uygulaması olan ama Samsung mağazada bizim cihazlarda çıkmayan Good Guardians'ın apksini yükleyerek ve ayarlardan performans profilini düşük yaparak (günlük kullanımda performansta bir düşüş sezmedim) ortalama 5 derece düşürdüm. Denemek isterseniz sizlere paylaşayım. Gerekli uygulamarı kurup aşağıdaki menüde attığım Thermal threshold kısmını en düşüğe getirmemiz yeterli oluyor.

İki uygulamayı da kurduktan sonra Good Guardians uygulamasına girip seçeneklerden Thermal Guardian'ı seçip düşüreceğiz. İlk başlarda pek etki etmedi fakat cihazı tam şarj yaptıktan sonra değişim gözlemledim.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/galaxy-labs/galaxy-labs-5-1-02-release/

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-thermal-guardian/samsung-thermal-guardian-5-1-02-release/
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama ile sadece 2 derece düşürebilirsiniz 5 değil çünkü zaten varsayılan derecesinin 2 derece üstü ve 2 derece altına gidebiliyorsunuz zaten ben bunu kullanıyorum hiçbir şey etki etmiyor maksimuma da aldım milim moda aldım ısınma devam sadece cihaz boştayken normal serin elinize alın 5 dakika sonra Alev alıyor oyuna falan girdiğimi söylemiyorum bile yok tamamen fiyasko belki normal şartlarda iyi bir performansı olabilir ama verimlilik çok kötü

• western-digital kullanıcısına yanıt
    Değişkenlik gösteriyor olabilir cihazdan cihaza. Normal kullanımımda elime alamıyordum bu ayarları yapınca bir nebze rahat oldu. Dün 43 derece gördüm bugün 37nin üstüne çıkmadı

• Bu uygulamalar güvenli mi? Yanlışlıkla bir şeyler silinir mi? Hafıza da aşırı yer kaplayacak şeyler yapıyor mu? Program kaldırılabiliyor mu? Galaxy App Booster uygulamasını denediniz mi?

• The white warrior kullanıcısına yanıt
    Samsungun kendi uygulamaları, site de güvenilir yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Galaxy app booster kullanmadım, uygulamaların boyutları düşük. Bugün ilk defa aşırı ısınmadan cihazı kullandım. 38 dereceyi geçmedi ki dün elime alamıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: BorazanPower

Cihazı alalı bir hafta oldu, genel olarak çok memnunum, sadece ısınma problemi vardı ama eski cihazımda (Samsung a34) sıcaklığı Samsung'un resmi uygulaması olan ama Samsung mağazada bizim cihazlarda çıkmayan Good Guardians'ın apksini yükleyerek ve ayarlardan performans profilini düşük yaparak (günlük kullanımda performansta bir düşüş sezmedim) ortalama 5 derece düşürdüm. Denemek isterseniz sizlere paylaşayım. Gerekli uygulamarı kurup aşağıdaki menüde attığım Thermal threshold kısmını en düşüğe getirmemiz yeterli oluyor.

İki uygulamayı da kurduktan sonra Good Guardians uygulamasına girip seçeneklerden Thermal Guardian'ı seçip düşüreceğiz. İlk başlarda pek etki etmedi fakat cihazı tam şarj yaptıktan sonra değişim gözlemledim.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/galaxy-labs/galaxy-labs-5-1-02-release/

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-thermal-guardian/samsung-thermal-guardian-5-1-02-release/

Şimdi iki uygulamayı bende indirdim umarım fayda eder gerçi öyle çok el yakacak kadar ısınmıyor ama özellikle son güncellemeden sonra

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Ekran süresine etkisi var mı hocam

• Ekran süresi iyi

• ufuk2834 U kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor ben hiçbir şey anlamıyorum bu işten aynı cihazı kullanıyoruz ben 3 saat YouTube'da video izlesem ekran zaten Alev alıyor gerçi bu kadar uzun süre video izleyerek ekran süresini uzatmak mümkün peki güç tasarrufu açık mı güç profili düşük mü

• ufuk2834 U kullanıcısına yanıt
    Yanlış olan nedir?

• 120hertz ekran yenilemesini kapattim guc modunu pil tasarrufuna aldim lakin yine de eski telefonum a50den daha cok isiniyor bu telefon. Bunu cozmenin bir yolu var midir.

• Babywolf kullanıcısına yanıt
    Galaxy a50'de işlemci güç limiti 7-8 watt iken s23 fe'de güç limiti 14-15 watt.Ryzen apu'mu hayır. Ayrıca Boşta işlemci kullanımı yüksek, bu sebeplerden ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 5 Ağustos 2024; 20:8:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.