Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.755
Cevap
117
Favori
196.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ekran koruyucu kullanıp memnun olan varsa tavsiyelerini bekliyorum.SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bir gün telefonu çok sıcak bir ortamda kullanmak zorunda kaldım. Ortam 38-40 derece civarındaydı. Telefonu biraz kullanınca 45 derecenin üstüne çıkıyordu.

Telefon o günden beri az ekran süresi vermeye başladı. Telefona zarar mı verdik acaba diye düşünmeye başladım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt
    amzn.eu
    amFilm 2+1 Manyetik OneTouch Samsung Galaxy S23 FE Ekran Koruyucu 2023 Temperli Cam + Kamera Lens Koruyucu Tam Kapsama Parmak İzi Kimlik Uyumlu Kolay Kurulum (Yeniden Kullanılabilir) : Amazon.com.tr: Elektronik
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB7Q12TQ?ref=cm_sw_r_apan_dp_TEWTJZ6CFDFKD7SKCA37&ref_=cm_sw_r_apan_dp_TEWTJZ6CFDFKD7SKCA37&social_share=cm_sw_r_apan_dp_TEWTJZ6CFDFKD7SKCA37&starsLeft=1

Parmak izi tarayıcıya etkisi çok az.

• achfighter kullanıcısına yanıt

Telefonun ekran süresi gerçekten az. Hanım kullanıyor, yapılabilecek tüm güç tasarrufu ayarlarını yaptım. Sabah %100 şarjdan alıyor, gün boyu yaptığı instagramda gezer, telefon konuşması yapar, whatsapp yazışmaları olur o kadar. Oyun v.s. oynamaz.

Bu kullanımla sabah şarjdan aldığı telefonu 36-39 saat kullanabiliyor ve 39 saat sonra akşam yatmadan tekrar şarja takmadan bakıyorum ekran süresine 2,5 saat civarlarında oluyor. Yani ben de 3,5 yıllık poco m3 var, telefon elimden düşmez neredeyse (Ama bende oyun oynamam, whatsap, x, bankacılık uygulamaları, telefon görüşmeleri v.s.) 1,5 gün şarjı gidiyor ve hiç bir güç ayarı açık değil buna rağmen 4-5 saat ekran süresi veriyor.

• Ram plus un bir faydası yada zararı varmı? Kapatmalımıyız? Şarj a etkisi yada işlemci ısınması, daha fazla güç harcaması gibi şeylere sebebiyet verir mi?

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Ben kapatmıştım pek bi işe yaradığını sanmıyorum

• Whatsapp, instagram, discord uygulamalarında konuşurken seste takılmalar yaşayan var mı arkadaşlar?

• sıfır s23 ile en karlı takas yöntemi önerisi olan var mı?

• hannibal kullanıcısına yanıt
    Vatanbilgisayar ek 5k veriyor

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt

S24 alımında ek 5k veriyor diye gördüm ben dün bakmıştım.

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum hocam, doğrudur.

• Arkadaşlar amazondan magsafe tarzı şeffaf kılıf aldım ancak bir tane de araç için kalorifer peteklerine takılan telefon tutucu arıyorum bizim telefonlar için kaliteli bir araç tutucu tavsiyesi olan varmı?

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Spigen ürünleri kalitelidir tavsiye ederim. 5 yıldır araçta kullanıyorum oldukça iyi tutuyor telefonu

• ALTE A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Evet o markayı özellikle amazon da görüyorum. Kapayım bir tane o markadan.

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

İnstagramin bu telefonun sarjinin bu kadar kötü olmasinin sebebi olduğuna yemin ederim ama ispat ta ederim.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• Ama şu detayda var.

Bağlantının tamamı wifi

Mobil bağlantı yaklaşık 1- 1.30 saat

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Arkadaslar bu basligi alsam telefonun yaninda gelen orjinal kabloyla sarj ettiğimde problem olur mu tavsiye eden kullanan var mi

• Babywolf kullanıcısına yanıt
    Ürün orijinal ise hiç bir sorun olmaz. Bende ttec şarj cihazını uzun yıllardır sorunsuz kullanıyorum

• Babywolf kullanıcısına yanıt

Paylaştığınız adaptör telefonun içerisinden çıkan kabloyla birlikte süper hızlı şarj edecektir.

Daha geniş şarj desteği için

Novoo RG67 modelini de alabilirsiniz. Amazon, Hepsiburada v.b. pekçok alışveriş sitesinde mevcut.(Not: Sitelerle, satıcılarla,ürünle v.b. her hangi bir bağım yoktur.)

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Novoo RG67 Supervooc 67W Gan USB Type-C Pd Hızlı Şarj Cihazı Fiyatı
    https://app.hb.biz/NkNR5yhCBqtM

Burada daha hesaplı.

https://www.teknostore.com/novoo-rg67-supervooc-67w-gan-usb-type-c-pd-hizli-sarj-cihazi-ve-sarj-kablosu-3915

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 11 Ağustos 2024; 13:6:9 >

• S20 FE hem PD şarj ,hemde QC destekliyordu.
    Ne güzeldi

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.