< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (107. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İşcep uygulamasının menüsüne antivirüs sekmesi gelmiş. Oradan antivirüsü kapatabiliyorsunuz. Ben ayrıca uyku moduna aldım uygulamayı.
-
-
-
Bugün amazondan siparişi geçerek aranıza katıldım. Buds 2 Pro yanında bedava olarak verildi. Toplam 22.700 tuttu. Hayırlısı olsun. Batarya sıkıntılı fakat 5 yıllık kullandığım cihazdan daha kötü olamaz diye düşünüyorum. Pişman olursam satıp A55'e geçebilirim.
-
Şimdiden güle güle kullanın hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: ugurcanaydogduBugün amazondan siparişi geçerek aranıza katıldım. Buds 2 Pro yanında bedava olarak verildi. Toplam 22.700 tuttu. Hayırlısı olsun. Batarya sıkıntılı fakat 5 yıllık kullandığım cihazdan daha kötü olamaz diye düşünüyorum. Pişman olursam satıp A55'e geçebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son güncelleme ile kesin bir şeyler yapılmış.
Ekran süresi artmış ve sıcaklık düşürülmüş.
Eskiden yanan telefon şuan normal, eskisi gibi sıcaklığı yok.
-
-
Yeni güncellemeyle pil ve sıcaklık konusu çözülmüş gibi gerçekten direkt fark ettirdi. Ama sorun bir bende mi bilmiyorum animasyonlarda (uygulamaya girip çıkma) ufak bir lag oluyor anlam veremedim ona, onun dışında şu an pil ve sıcaklık konusunda bir sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni güncelleme sonrası iyi ekran süresi alanlar herhangi bir sıfırlama yaptı mı telefonda?
-
Hayır.
-
-
Çok düşündüm bekledim ama şuan acil bi ihtiyacım olunca uygun fiyatlı ileride belki değiştiririm diye aranıza katıldım. Şuan yeni bir güncelleme gözüküyor bilerek kurmadım ama yorumları okuyunca sanırım iyi bir güncelleme. Kesin tavsiye edermisiniz. Daha tam kurulum yapmadım telefona gerekirse hemen formatlama ihtimalimde olduğu için o da gerekiyorsa şuan tam zamanı sanki
-
Ben de aynı şekilde beğenmezsem değiştiririm kafasıyla aldım. Ek takas destekleri ile takas yapabiliriz veya en kötü ikinci elde satılır gider. Hayırlı olsun.
-
Yapmadık hocam yapılsa muhtemelen tam güzel olur daha fazla faydası olur
ben sizin verdiğiniz süreleri alamadım, o nedenle sormuştum. sıfırlama yapıldığında da bğyün ayar ve uygulamaları tekrar ayarlamak gerekiyor.
Açıkçası bu durumu ben de sorguluyorum telefonu ilk kurarken bile sıcak çalışıyordu ilk gününden beri telefonun şarjı hızlı gidiyor ama grupta bakıyorum 8 saat ekran süresi aldım 7 saat ekran süresi aldım diyen insanlar var yani ekstradan ne kullanıyoruz ha tabii bazı arkadaşlar açıyor netflix'i YouTube'u herhalde ışığını da kısıyor telefonun öyle saatlerce ekran süresi alıyorum ama normal bir kullanımda bu telefonun 7 saat 8 saat ekran süresi vermesi pek inanılır gibi değil
whatsapp uygulamasını dual olarak çalıştırdığımızda google play, chrome vs. gibi ilişkili uygulamarın da dual olarak yeni uygulama gibi çalıştığını farkettim. whatsapp dual kapatıldığında bu dual uygulamalar da kapanmadı. bu dual uygulamaları kaldırmanın bir yöntemi var mı? uygulamalar kısmında sadece devre dışı bırakılabiliyor.
ekleme: yine aynı menü içerisinde sağ üstteki menü de tüm verilerimi sil dediğim zaman dual uygulamarın silindiğini gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 24 Temmuz 2024; 10:47:53 > -
Genel günlük kullaniciyim a55 mi s23 fe mi almaliyim. S23fe nin pek pili iyi degil deniyor. Yorumunuz nedir
Oyun oynayıp film izliyorsan A55 daha iyi fikir olabilir. Ama sosyal medyada takılıp Instagram'da fotoğraf paylaşıyorsan kamerasından ötürü S23 FE daha iyi olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X