Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kamo1 , Kamo1 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
2.765
Cevap
114
Favori
197.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen cihazda kesin bir sorun var diye düşünmeye başladım sabah telefonu elime alıyorum çok az daha kullanmadan ekranın olduğu kısımda bir ısınma ve kameraların olduğu kısımda yani işlemcinin olduğu yerde ısınma başlıyor görüntülü konuşma falan yaparken hak getire el değdiremiyorsunuz şarj olurken de aynı YouTube izlerken netflix Disney plus yani gerçekten şans mı diyeyim şanssızlık mı diyeyim bilemedim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hannibal kullanıcısına yanıt

İşcep uygulamasının menüsüne antivirüs sekmesi gelmiş. Oradan antivirüsü kapatabiliyorsunuz. Ben ayrıca uyku moduna aldım uygulamayı.

• Rekorumu kırdım. Sürekli wifi bağlı kullandım. Valla şu son güncelleme süper oldu.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Bekleme süresi 29 saat oldu.

• Bugün amazondan siparişi geçerek aranıza katıldım. Buds 2 Pro yanında bedava olarak verildi. Toplam 22.700 tuttu. Hayırlısı olsun. Batarya sıkıntılı fakat 5 yıllık kullandığım cihazdan daha kötü olamaz diye düşünüyorum. Pişman olursam satıp A55'e geçebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcanaydogdu

Bugün amazondan siparişi geçerek aranıza katıldım. Buds 2 Pro yanında bedava olarak verildi. Toplam 22.700 tuttu. Hayırlısı olsun. Batarya sıkıntılı fakat 5 yıllık kullandığım cihazdan daha kötü olamaz diye düşünüyorum. Pişman olursam satıp A55'e geçebilirim.

Şimdiden güle güle kullanın hayırlı olsun

• Son güncelleme ile kesin bir şeyler yapılmış.

Ekran süresi artmış ve sıcaklık düşürülmüş.

Eskiden yanan telefon şuan normal, eskisi gibi sıcaklığı yok.

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

bende de bu sekilde full mobil veri ama ekran 60hz kalan her sey açık, cok uygulama yok tabi ki ama onceden bu yuzdede 2 saat anca oluyordu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noitstall -- 21 Temmuz 2024; 23:49:49 >
  • Yeni güncellemeyle pil ve sıcaklık konusu çözülmüş gibi gerçekten direkt fark ettirdi. Ama sorun bir bende mi bilmiyorum animasyonlarda (uygulamaya girip çıkma) ufak bir lag oluyor anlam veremedim ona, onun dışında şu an pil ve sıcaklık konusunda bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni güncelleme sonrası iyi ekran süresi alanlar herhangi bir sıfırlama yaptı mı telefonda?

Hayır.

• One ui 7 beta hindistan'da test edilmeye başlanmış s23 fe için yakında bizde alırız diye umuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok düşündüm bekledim ama şuan acil bi ihtiyacım olunca uygun fiyatlı ileride belki değiştiririm diye aranıza katıldım. Şuan yeni bir güncelleme gözüküyor bilerek kurmadım ama yorumları okuyunca sanırım iyi bir güncelleme. Kesin tavsiye edermisiniz. Daha tam kurulum yapmadım telefona gerekirse hemen formatlama ihtimalimde olduğu için o da gerekiyorsa şuan tam zamanı sanki SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şekilde beğenmezsem değiştiririm kafasıyla aldım. Ek takas destekleri ile takas yapabiliriz veya en kötü ikinci elde satılır gider. Hayırlı olsun.

Yapmadık hocam yapılsa muhtemelen tam güzel olur daha fazla faydası olur

• rgsxmetin kullanıcısına yanıt
    ben sizin verdiğiniz süreleri alamadım, o nedenle sormuştum. sıfırlama yapıldığında da bğyün ayar ve uygulamaları tekrar ayarlamak gerekiyor.

Açıkçası bu durumu ben de sorguluyorum telefonu ilk kurarken bile sıcak çalışıyordu ilk gününden beri telefonun şarjı hızlı gidiyor ama grupta bakıyorum 8 saat ekran süresi aldım 7 saat ekran süresi aldım diyen insanlar var yani ekstradan ne kullanıyoruz ha tabii bazı arkadaşlar açıyor netflix'i YouTube'u herhalde ışığını da kısıyor telefonun öyle saatlerce ekran süresi alıyorum ama normal bir kullanımda bu telefonun 7 saat 8 saat ekran süresi vermesi pek inanılır gibi değil

• whatsapp uygulamasını dual olarak çalıştırdığımızda google play, chrome vs. gibi ilişkili uygulamarın da dual olarak yeni uygulama gibi çalıştığını farkettim. whatsapp dual kapatıldığında bu dual uygulamalar da kapanmadı. bu dual uygulamaları kaldırmanın bir yöntemi var mı? uygulamalar kısmında sadece devre dışı bırakılabiliyor.

ekleme: yine aynı menü içerisinde sağ üstteki menü de tüm verilerimi sil dediğim zaman dual uygulamarın silindiğini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 24 Temmuz 2024; 10:47:53 >
  • Genel günlük kullaniciyim a55 mi s23 fe mi almaliyim. S23fe nin pek pili iyi degil deniyor. Yorumunuz nedir

• ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt

Oyun oynayıp film izliyorsan A55 daha iyi fikir olabilir. Ama sosyal medyada takılıp Instagram'da fotoğraf paylaşıyorsan kamerasından ötürü S23 FE daha iyi olabilir.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.