Eğer öyleyse şahane. Biraz daha bekleyip yüklemek lazım. |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (121. sayfa)
-
-
Güç tasarrufu menüsü altındaki adaptif güç tasarrufunu deneyen var mı? Daha önce bu özelliği kullandığımı hatırlamıyorum. Bugün biraz denedim de sabah telefonu elime aldıktan bir süre sonra otomatik olarak güç tasarrufuna geçti. Sonra telefonu kullanmayı bıraksam da bir daha da güç tasarrufundan çıkmadı. Adaptif kısmı bende işe yaramadığı için kapattım.
-
Telefon evrim geçirdi galiba. Elimi üşütüyor şu an kılıfsız kullandığımda. 1 saat ekran süresi 17 saat bekleme süresi %30 şarj gitti.
-
%4 şarjdan sonra hızlı sarj düşmesi ve kapanma oluyor mu hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O yüzdeye hiç inmedim. Genelde %15 uyarısı verince şarja takıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen aylarda başıma geldi. %5'e düşünce gerisi çok hızlı geldi ve %2 olduğunda kapandı.
-
Yok arkadaşlar aynı tas aynı hamam 2-3 gün güzel gitti gerçekten serindi cihaz 38 derecelerde çalışıyordu bugün sadece YouTube'dan video izliyorum şarjım deli gibi azalıyor ve telefon sıcaklığı 43 derece yani gerçekten büyük bir fiyasko samsung'da çuvalla para verip almadığımız s serisi telefonlar dışında alınacak bir cihaz yok fe ler tamamen kandırma cihazları bakınız s20fe s21fe ve 23fe...
Bişiy sorucam daha öncesinden yanlış hatırlamıyorsam orjinal youtube uygulaması değilde farklı apk kurulumlu program üzerinden izliyorsun diye aklımda kalmış. Doğru hatırlıyorsam sorunun kaynaklarından biride bu olabilir mi? Hani öyleyse başka telefonlarda olmuyor vs ayrı konu olabilir ama sizin gibi youtube izleyen kişilerde sorun olmayıp sizde olduğundan farkı bulmak için bi söyleyim dedim.
-
Hayır YouTube premium aynı sorun netflix ve Disney plus'ta da var zaten ilk 2 gün sorun yoktu bugün tekrar meydana geldi artık işlemcinin kernel dosyasında mı ne sorun var neyse Büyük ihtimal 14T alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western-digital -- 21 Eylül 2024; 14:28:22 >
Telefonda biriyle görüşürken arkadan arama olduğuyşa ilgili bilgi almıyorum yada göstermiyor. Telefonda bir ayar varmı bunun için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon uygulaması - Üç nokta/Menü ayarları - Sim Kart - Operatör
"Arama/Çağrı Bekletme" açık olmalı.
-
Teşekkürler👍🏻
Bende de aynısı oldu ama şöyle de bir durum var telefonun batarya dışında hiçbir dezavantajı bulunmuyor inanılmaz performanslı
-
Isınma sorunu yok muydu
Hanımın telefonu, öyle oyun v.s. oynanan ya da 1 saat video çekilen ya da saatlerce film dizi izlenen bir cihaz değil. Dolayısıyla telefona aşırı yüklenme söz konusu değil, ısınma o nedenle yaşamamış olabiliriz.
Daha önce de yazmıştım, 36 saat gidiyor şarjı, yatmadan şarja takıp, sabah şarjdan çekiyoruz genelde. Sabah şarjdan aldığımız telefonu 36 saat sonra ertesi gün yatmadan şarja tekrar takıyoruz. Rutini bu şekilde.
Bu süreçte de YouTube, WhatsApp, Instagram ve telefon görüşmesi ağırlıklı bir kullanım söz konusu.
Yukarıdaki şekilde kullanım ile, Son güncelleme öncesi 3 ile 5 saat arası ekran süresi oluyordu, şu an ona göre bir nebze daha fazla (tahminen 4-6 saat) ekran süresi olacak gibi duruyor.
Merhaba,
Şarj olayı ve ısınma herkes gibi malum günlük normal kullanım 3.5, 4 max 4.5 ekran süresi alıyordum. Telefondan soğutuyor insanı.Sabah şarj et işe git eve gel şarja koy saçma sapan bişey. 120hz pil koruma adaptif açık , güç tasarruf modu açık . arka plan uyg. kapalı forumda olan şeyleri yaptım ama değişen bişey yok.
En son güncellemyi indirmedim.
Ekran sürem her zamanki kullanım ort 7 saat oldu çok şükür. o da insta ağrılık çok şarj yiyor.
Peki nasıl oldu bu olay, sinirlendim herşeyi pil koruma kapattım güç tasarruf kapattm full devam bir saat ekran süresi versin dedim gözden çıkardım amma o gün 7.20 saat ekran süresi aldım. Artık yatana kadar beni idare ediyor çok şükür.
Denemeniz tavsiye ederim .
Bugün yeni güncellemiyi yaptım .
Şu anda %25 3.31dk saat kullanıldı
Ekran 1sa 46 dk
kapalı 1 sa 34 dk
-
Şarj koruması ile kullandığımız için pili tam verimle kullanamıyor telefon kısıyor.
-
Arkadaşlar telefonu annem için hediye olarak aldım fakat yorumları görünce kuşkuya kapıldım, kargoya verilmedi daha iade edebilirim. Annem genel olarak instagram, whatsapp, kamera, bazen de video izlemek için kullanıyor. Beklentilerini karşılar mı sizce? Çinli üreticilere yönelmek istemedim hali hazırda xiaomi note 7 kullanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X