Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Huysuz İhtiyar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.742
Cevap
117
Favori
195.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s24fe çıkınca bizim telefonla değişim kampanyası olur mu? daha önceki serilerde var mıydı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halkade H kullanıcısına yanıt

ilginç bi durum.. Bazıları iyileşti bazıları kötüleşti yazmış. Acaba uzun bekleyen gidenle, kısa sürede günlük kullanan arasında farklı bir performans mı gösterdi güncelleme.. Bende ne yapsam bilemedim.

• Güncelleme: şarj konusunda değişen bir şey yok, dün akşam hanımın telefonu kontrol ettim, kalan şarj %22 idi ve ekran süresi 3 saat 30 dakikaydı. Yani zorlasak 4 saat olurdu. Eskiden de 3 ile 5 saat arasında değişiyordu ekran açık kalma süresi. Daha 5 saat üzerine hiç göremedik 4 aydır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hannibal kullanıcısına yanıt

Bugün bende baktım samsung.com.tr den s24 ile s24+ da değişim kampanyası var ek takas indirimi felan da oluyor.

Bizim s23fe yi 12k ya alıyor s24 için 10k da takas desteği veriyor aslında iyi ama s24 ün fiyatı 46k SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

• MARCO kullanıcısına yanıt

24fe resmi olarak duyurulduktan sonra belki çıkar ama bu sefer de 24fe için üste en az 10k isterler. 10k için o cihaza geçmeye değer mi onu düşünmek lazım.

• hannibal kullanıcısına yanıt
    https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s24-fe-tab-s10-plus-ultra-prices-leak/

Galaxy S24 FE (128GB): $649.99
    Galaxy S24 FE (256GB): $709.99

Bakalım samsung türkiye özel fiyatlandırma yapacak mı ülkemize.

Birde pil tüketimi ne olacak S23fe de ağzımız yandı aynı hataya düşmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 25 Eylül 2024; 11:49:39 >
  • 24fe çıkışından sonra s23fe ve s23 fiyatlarında bir düşüş olur mu yoksa tam aksine artış mı olur ? s24fe ne zaman çıkacak biliniyor mu net bir şekilde

• Selamlar,

Ablama telefon alacağız. Ancak çok uçuk rakamlara çıkmak istemiyoruz. 20 bin TL civarında.

Netten biraz araştırmama göre

S22, S23FE

Ancak çok fazla da büyük ekranlı bir cihaz kullanmak istemiyor.

S23 FE için yorumlarda çok ısındığına dair şeyler söyleyenlerle dolu. Kullananlar bu konuda yorumlarınızı paylaşır mısınız ?

Önerilerinizi bekliyorum

• mtrkmn61 M kullanıcısına yanıt
    Kamera önemli değilse kesinlikle aynı fiyat bandında başka cihazlara bakmanı öneririm

• western-digital kullanıcısına yanıt

Xiaomi 14T çıktı.

Sanırım ona yöneleceğiz gibi.

• Honor 200 alınabilir

Açıkçası ben de istiyorum da şu an aradaki 10.000 lira fark benim için fazla

• western-digital kullanıcısına yanıt

Hocam,

Aslında S23 FE 128 GB piyasada yok denecek kadar az. Her yerde 256 GB var o da 26K civarında diye hatırlıyorum.

14T ise 29500.

Yani uzun vadede 4K farkı verip alınabilir.

Benim elimde de 256'lık var yani 128 artık alınmaz bu saatten sonra o zaman bence beklemeden 14'te alın yanında da kulaklık hediyesi varmış rahat edersiniz uzun süre kullanılacak bir telefon

Selamlar A55 te düşünebilirsiniz SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

A serisine hiç girmeyin derim.

• Kardeşim ablanla beraber git mağazaya kafanıza takılan cihazları yan yana getirin hangisi kafanıza yatarsa onu alın. Bende s23fe 256 gb var memnunum. Oyun oynamam film izlemem. sadece alo mesaj sosyal medya çok iyi bi cihaz

• Serserigönlüm12 kullanıcısına yanıt
    Oyunu bilmem ama film, dizi izleyin bu cihazla yahu... Harika ekranı var, TV'de izlemekten fazla keyif verir. Batarya işini de büyütmeye gerek yok. Özellikle kadınlar el çantası taşıyorlar, şarj cihazını atarlar çantaya ihtiyaç duyduklarında müsait yerlerde şarj ederler. Eşim kullanıyor, çalışıyor; daha şarjı bitip gün içinde mağduriyet yaşadığı bir gün olmadı. Üstelik %85 pil korumalı şarj ediyor. Ha şunuda söyleyeyim planlı, programlı birisidir. Telefon tercihleri birazda kişinin yapısı ve hayat tarzı ile ilgili olmalı.

• Dışarıda ve içeride karma kullanım. 💪🏻

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Devamı nerde 106%?

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.