2017 senesinde garaanti kapsamından 4 defa ekranı değiştirmiştim. Artık değil yani baştan beri giriyordu. |
Samsung Galaxy S23 serisi, iPhone 14 performansını geride bırakacak (2. sayfa)
-
-
işlevsellik derken kendi ekosisteminde deseydin hak verirdim.
Dosya dekumen ile uğraşan biri olarak ios kapalılığı yüzünden beni illallâh ettirdi. Kulladığın o işlevsellik katan uygulamaları bilmek isterdim. Aksi taktirde ikinci iphone hüsranım kaçınılmaz olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung kalemi ve bazı özellikleri iPhone’ye gelmeli.yada iOS işletim sistemi Samsung’a gelmeli şöyle melez bir telefon harika olurdu. güçler birleşmeli
Android'in en güçlü markası ve model serisi, son Iphone'den daha yeni; bir zahmet geçsin :)
-
iOS 16 yüklü 14 pro max'de modlu instagram whatsapp, crackli oyunlar, paid programlar vs her şeyi kullanıyorum. Android'de sürükle bırak, indir yükle mantığı daha basit sadece. Yoksa yapılamaz diye birşey yok. Verirsin 99 dolar Apple developer hesabına geçersin, apk yükler gibi istediğini yüklersin. Root düzeyinde sistem tweakleri var mı o yok onun için jailbreak şart, ki android'e de sistem dosyalarına erişim düzeyinde birşeyler yüklendiğinde zaten stabillik bozuluyor. Crackli photoshop vs. birkaç program kurarak developer hesabına verdiğim parayı çoktan çıkarttım zaten. Kullanmayı bilene iOS da oldukça özgür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 28 Kasım 2022; 11:23:6 > -
Geçse ne olacak? Dandik malzeme kalitesiyle 6 ay sonra otomatik olarak gerisinde kalıyor. Şarjıydı ıvırıydı zıvırıydı bitmiyor derdi.
-
gerçek kullanımda ios çöp... asla performanlı filan değil...
-
oled ekran kullanmayı beceremeyenler dışında yakan yok...
-
Dandik malzeme kalitesi mi? A serisi kullanıp Samsung boklamayın şurada kullanmasak neyse diyeceğiz. Şarjı halen cillop gibi, yeni cihaz çıkınca özellik kısan Apple'la karıştırmayın.
-
Geçse nolacak, önemli olan işlevsellik ve yazılım gücü.
Tabii ki kimse yoğurdum kara demez, seni de anlıyorum.
-
Tepe performansıyla milletin algılarını altüst etme dönemi bitti artık. Önemli olanın kararlılık ve termal yönetim oldugunu hepimiz biliyoruz. A15 çipleride bu konuda başarısız. Çoklu çekirdekte isterse 10bin puan alsın. 10-15 dk sonra throttle yiyen çöp işlemcilerden olacaksa Mtk8100 gibi düşük bütçe / tutarlı performansı tercih ederim.
Android de problem işlemci yada donanım değil, sorun kaliteli yazılımın olmaması.
-
İphone kullanan arkadaşlar görüyorum .
S10 kullandım daha sonra 12 pro kullandım iphone 4 den sonra ki ilk iphone um oluyordu kendisi
İlk başlarda ios güzelmiş vs vs dedim ama sonra telefondan acayip derecede sıkıldım
S10 kullanırken tasarımı olsun ana ekranı kilit ekranı bile beni kullanmaya heveslendiriyordu
İphone bana göre sadece bir hapishane
Stabil olmasıda gayet normal
Telefona göre işlemci koyuyorlar
Telefona göre yazılım yapıyorlar
Android ise binlerce cihazda kullanılıyor ve 1 2 sene sonra kasması gayet doğal
Snapdragon sadece samsung için işlemci tasarlamıyor veya google sadece samsung için yazılım yapmıyor .
Ama birdaha iphone hayatta kullanmam .Sıkıcı şey seni
Android telefon alıp yılda 1 değiştirmek daha güzel bana göre
-
Birader saçmalıyorsun boşuna kastırma işte. Fanboysun bir git işine hadi.
-
Sizin dediğiniz özgürlük oluyor ios özgür bir sistem değil bu bilinen bir gerçek olduğu için özellikle bunun üzerine durmaya gerek yok işlevsellik=kullanışlılık çevrende apple kullanıcıları yoğunsa yüksek boyutlu dosyaları airdrop ile saniyeler içinde gönderebiliyorsun aynı şekilde mac os bilgisayarda da geçerli bilgi, android sistemde her aklına geleni yapabilirsin evet doğru ilk android telefonum Samsung i7500 bilen bilir androidin kanser olduğu dönemlerde kullandık o zamanlar Apple çok daha öndeydi mukayse bile edilemezdi iPhone 3g vardı yanlış hatırlamıyorsam zamanında inanılmaz hızlıydı ama video çekmiyordu mesela :) şimdi fark o kadar yok fakat sistem yapısından dolayı android hiç bir zaman ios ile yarışamayacak çünkü biri elma diğeri armut kıyaslamak ne kadar doğru. Telefondan beklenti önemli amacına android hizmet ediyorsa en iyisi o dur, iPhone ediyorsa en iyisi iPhonedur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
apple yeni bir telefon üretene kadar tahtın kralı samsung
-
Android’in kasmasının binlerce cihazda yüklü olmasıyla alakası yoktur. Bugün bir tane cihaz da çıksa yine zamanla belirli sorunlar baş gösterir. Android daha yazılma aşamasındayken bile altyapısal olarak sorunlu bir sistemdi. Temeli sağlam değildi ve sağlam olmayan temeller üzerine inşa edildi. Bugün hala da bu sorunlu altyapısının sıkıntılarını çekmekte. Fakat iOS tam tersine ilmek ilmek işlenmiştir. Altyapı olarak kusursuzdu. Sağlam temellerinin üzerine bir de tamamen o yazılımla optimize edilmiş kendi özel işlemcisi de birleşince ortaya yağ gibi akan bir sistem çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Kasım 2022; 23:28:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X