samsung 50 bin fırın ekmek yese yine apple 'ın gerisinde kalır... |
Samsung Galaxy S23 serisi, iPhone 14 performansını geride bırakacak (3. sayfa)
-
-
Bu söyledikleriniz hangi yıldan kalma bilgiler? Zil sesi değiştirme işi çok rahat, cihazın içerisinde halihazırda olan garageband uygulaması varsa her şeyi zil sesi yapabilirsin, bu bir. Dosyalar uygulaması mevcut, buradan da her türlü istediğin 'korsan' içeriği istediğin gibi cihaza yükleyebilirsin. Yahu Apple'ın kendi uygulaması Shortcuts'a "media grabber" eklentisini kurarak safari'deki sayfadan medyayı çekip dosyalara bile atabiliyorsun, bunu android'de tarayıcı değiştirmeden yapamazsın bile.
25 yıldır bilgisayar kullanırım, hem de her işim için kullanır ve her türlü cambazlığını bilirim. iOS kadar rahat kendi eklentilerimi bile istediğim gibi yazıp cihazı tamamiyle kendime göre kullandığım bir sistem olmadı. Android'den çok daha 'özgür' kullanıyorum ben bu cihazı. Anca ios 6'dan kalma basmakalıp şeylerle gelin.
Al bak bu da kendi zil seslerimin bir kısmı, youtube'dan sesi shortcuts ile istediğim ses formatında çeker garageband'da açar istediğim yerini keser biçer ve istediğim gibi zil sesi yaparım. Bunu android native olarak yapabilir mi, hiç sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X