Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S23 serisinin dokunmatik problemi için Google'ı suçladı ve çözümü açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Galaxy S23 serisinin dokunmatik problemi için Google'ı suçladı ve çözümü açıkladı
    Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy S23 serisi için One UI 6.1 güncellemesini yayınladı. Güncellemenin ardından birçok kullanıcı dokunmatik ekran problemi yaşamaya başladı. Bazı kullanıcılar dokunmatik ekranın dokunmalara tepki vermediğini ve ekrana birkaç kez basmak zorunda kaldıklarıyla ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Sorun, Google uygulamasından kaynaklanıyor

Samsung sorunu kabul etti. Şirkete göre sorun, ana ekranın en solunda bulunan Google'ın Keşfet akışından kaynaklanıyor. Samsung, Google'ın sorunun farkında olduğunu ve çözmek için çalıştığını açıkladı. Şirket sorun çözülene kadar kullanıcılara geçici bir çözüm sundu.

Ayrıca Bkz.Samsung'dan geri adım: Üç model güncelleme listesine alındı

Bu çözüme göre kullanıcıların Google uygulamasının verilerini temizlemesi ve ardından cihazı yeniden başlatması gerekiyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra dokunmatik ekranın tüm dokunuşları doğru şekilde algılaması gerekiyor. Google uygulamasının verilerini temizlemek için Ayarlar > Uygulamalar > Google > Depolama'ya gidip Verileri Temizle'ye tıklamanız gerekiyor. Bu işlemden sonra Google hesabınıza tekrar giriş yapmanız gerekebilir. Google, sorunu Google uygulamasına yapacağı güncellemeyle çözecektir, dolayısıyla Play Store'da otomatik güncellemeleri etkinleştirmenizi öneriyoruz.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_acknowledges_galaxy_s23_touchscreen_issue_on_one_ui_61_says_its_googles_fault-news-62311.php

• Bir uygulama sistemle bu kadar iç içe olursa olacağı bu. Kullanıcı yerine karar almalar falan.
    DeGooglization artık bir zorunluluk.

• bunlarda biliyor gibi yazmaya alışmışlar. safaride sorun çıksa tüm aple ürünlerini ios dan çıkarın yazacakmısınız? google ve androidin birbiri içine geçmesi bundan farklı mı? neden başka cihazlarda olmuyor da s23de oluyor bu.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Huawei kullan o zaman hocam. Onda google ile alakalı hiçbir şey yok

• Google bir seçenek olmalı. İstersek yuklemeliyiz istemezsek orijinal olarak telefonun bütünlüğü korunmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt

Telefona ne yükleyeceksin hocam peki? Aldığın telefon yerine işletim sistemine para veriyorsun daha çok şuan. Herhangi bir cihazdan android sistemini kaldırırsan işine yarayacak şekilde yükleyip kullanacağın bir sistem yok, Sistem bu şekilde ilerliyor.

Şuan 3 seçenek var ve birisi bu yola zorla sokuldu global piyasaya, Ve içinde google yoksa para vermem o cihaz çöptür diyen, Bunların çoğunluğunun ise sadece oyun ve sosyal medya kullandığı bir ortam var.

Rekabet her zaman iyidir bu kullanıcıların işine yarar, Lakin gözünü kapatıp sevdiği firmayı göklere çıkaran sevmediğine çöp diyen kullanıcılarla dolu heryer maalesef, Objektif olmaktan uzak.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Huawei

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denizci535 kullanıcısına yanıt

Ben Huawei kullanıyorum hocam zatenSamsung, Galaxy S23 serisinin dokunmatik problemi için Google'ı suçladı ve çözümü açıkladı 

• S22 ultra dada atlyni sorun var , iki kere basmadan olmuyor

• Bende s23 fe var, geriye gitme tuşunu falan yanlardan kullanıyorum iPhone gibi. Benim ekranında herhangi bir sorun olmadı lakin ara sıra geri gitmeye çalıştığımda problem yaşıyorum ve ayrıca artık always on display parlaklığını ayarlayamıyorum

• S23 ultra. Hic bøyle bi sorun yasamadim

• güncelleme sonrası alttaki navigasyon çubuğunu değiştirdiler. telefonu kullanamaz oldum. yandan çekince grup gitmesi kadar sana birşey yok. misal bir alışveriş uygulamasında ürününün fotoğraflarını kaydırmak istediğimde sayfa geri gidiyor. telefonu deneme yanılma aletine çevirdiler, bu olmazsa bunu deneriz falan.. diğer uygulamalara geçiş de işkence oldu resmen, ipadteki gibi en alttan yukarı çekmek gerekiyor...

• S24 de var aynı hata sanki huawei den geçtim ilk defa kullanıyorum samsung stabilize çalışmıyor sanki..çok sert basmam gerekiyor..parmak izi okuyucusu bazen çok sert basıyorum s24 pişmanlık oldu benim için...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.