Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.339
Cevap
655
Favori
2.157.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20252026202720282029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bende de o özellik gittiği için çok üzülmüştüm. Sonra Google mükemmel bir güncelleme getirdi, menu tuşuna uzun bastığında kalemden çok daha iyi çeviri işini yapıyor. Resmen bağımlısı oldum. Kalemin hemen yapamadığını Google anında ve her sayfada yaptığını görüyorsun. Mükemmel kolaylık olmuş. Uzun basınca alt tarafta yer alan yuvarlak tuşa, Google çeviri hemen sağda kalıyor. Ona tıkla ve keyfini yaşa 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaan1026 kullanıcısına yanıt
    Cihazınız eskidikçe pil performansı düşer bu çok normal. Anormallik yaşıyorsanız en ideali temiz bir kurulum yapıp süreci takip etmek olacaktır. Benim cihazım en son 35 saniyede açılıyordu. Bazen 36 saniyeye çıkıyordu. 9 aydır veri yükleye yükleye şişirmişim meğer. Telefona temiz bir format attım. Cihaz kendisine geldi resmen. Açılış süresi şu an 18 saniye.

• oceandark O kullanıcısına yanıt

Hocam o menü tuşunun yaptığını kalemde ki tuşa atsak oluyor mu ?Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Olmuyor diye biliyorum. Samsung gerçekten çok saçma sapan davranıyor. Bu ülkede o kadar sadık Samsung kullanıcı kitlesi var, şu Türkçe dil desteğini tam olarak bir türlü vermedi. Kafayı yiyesim var.

Hocam o tuş ne tuşu :D tam anlamadım ama video veya detaylı anlatırsan ben bir kurcalarım.gooddlocktan spen e falan bir modül ile olur belki.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

İşaret koydum ekranın sağ alt köşesine. Google asistan çağırma oluyor bir bakıma.

Bazı sayfalarda kalem çeviri işini yapmayabiliyor. Google da böyle bir şeye rastlamadım daha.

Olabilir hocam şimdi baktım spende samsung çeviri entegra, bu google çeviri asistan içinde , belki one ui7 de samsung çeviri kaldırıp direkt google çeviriyi entegre ederler muhtemelen.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

O tuş navigasyon çubuğunda yer alan orta tuş 🤣

Hiç kullandınız mı asistan içindeki çeviri işlevini

Yok hocam asistan kapalı direkt bende ,😁 zaten çeviri için DeepL kullanıyorum, kopyala yapıştır eski Usul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deepl gerçekten çeviri işini çok iyi yapıyor. Ancak Google da biraz düzeltmiş kendini. Gerçekten çok sevdim yeni çeviri işini. Siz de kullanırsanız siz de de aynı heyecanı oluşturacaktır 😉

Hocam aslında videoları çeviren , ücretsiz bir uygulama olsa daha temiz olacak 😂 metni sesli okuyop çevirisini yapmali mesela tek tuşla,

Söylediğin video çevirisi gerçekten gerekli bir özellik. Ve yapay zeka ile kısa sürede hayatımıza girecek gördüğüm kadarıyla. Bu arada İngilizce videoları çeviren bir chrome eklentisi var. Haberin var mı? 🤔

Yaz hocam , 😂 bakalım

Forumdaki herkese tavsiye ederim. Metni dışarı çıkarabiliyor. Videonun yan tarafına alt yazıyı ve çeviriyi ayrıca yazıyor canlı takip ediyor. Kopyalama yapılabiliyor vb bir çok özelliği var.

Uygulamanin adı LANGUAGE REACTOR
    YouTube den aratıp kullanım bilgisini alabilirsin 👍 Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 19 Ekim 2024; 0:52:43 >
  • Bu arada uygulama pc için. Chrome uygulama mağazasında👍

Denedim şimdi gerçekten çok hızlı çeviriyor, resmen telefondan soğumuştum teşekkür ederim

• ruleto R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 👍

• 
Sayfa: önceki 20252026202720282029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.