Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Microsoft Edge , Microsoft Edge , EryiğitOguz Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
42.340
Cevap
655
Favori
2.157.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20242025202620272028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım çok sağolun hocam .

Uzun yıllar sony kullandım bootloader açında drm key gidiyordu (netflix l1 sertifikalar)

xaomilerde edl zahmetli direnç işi zaten sıkıntı .

Samsung server olayı baya iyi cihazın içinin açılmıyor olması çok iyi .

Ama home csc olayını buradan öğrendim :) her güncellemede telefonu sıfırlamak zorunda kalıyordum :)

• melo1903 kullanıcısına yanıt

Önemli değil ne demek dostum. Sonylerde o iş çok sıkıntıydı ya kamera kalitesi çöpleşiyordu falan birsürü dertti. HTC lerde asıl belaydı s-off mu neydi abidik kubidik şeyleri vardı. Xiaomi de gene rom işi çok basit bootloader'ı açıyorsunuz 2 3 gün süre veriyor size sonra açılıyor akabinde twrp üstüne istediğin custom romu bas geç. ha ama xiaomi de artık bunu kapatacakmış bootloader hiç açılmayacakmış vs.

Samsungta server işi çok kolay. Yetkili hesap aslında o server muhabbeti imzalıyor yeni imei dosyasını o kadar cihazda tamam diyor bitti. Knox sayacı oynamaz işte rom root hiçbirşey olmaz. Onepluslar gibi aslında onlarda da böyleydi bu işlem box ile imei yapılıyordu ve hiç silinmiyordu. Tabi daha sonra kapattılar yeni modellerde artık o imkan da yok. Xiaomi de bela resmen. Eskiden herkes o işi yapabiliyordu mtk tool qualcomm tool vs oyna yap durumundaydı sonra rsa koruması sim 1 deyken şimdi sim 1 ve sim 2 e rsa'a getirdiler uzun süredir e haliyle cihazın içi açılıyor işlemciye giden bilmemne voltaj direnci modele göre 10k 1k vs ile değişiyor, rsa koruması kalkıyor öyle yazılımla değişiyor.

Ama işte ne oluyor ? cihazın anakartı tamirli resmen. Üstteki koruma metali kesiliyor biçiliyor, alete sıcak hava tutuyorlar lehim pastası yok flux vs. o arada birde işlemi güzel olmayabilir yada cihazın fabrikasyon hatası varsa hoop kamera gidiyor, şarj almıyor alet komple susuyor falan ne oldu patladı çöp işlem. Dahada kötüsü kesip biçmeden kaynaklı anakart yuvasından sökülüyor e bir allahın kulu da termal macunu yenilemiyor öyle iş yapıyorlar. Sonra niye ısınıyor ? e ısınır normal. Suya toza dayanıklılık varsa o da içi açıldığından orjinal bandı ve yapışkanı ölüyor basıyorlar t8000 b7000'i sıvı yapıştırıcı hadi topla geç vs. ya da kasap tamirciyse bizim tabirle kameraya toz kaçırıyor elliyor parmaklıyor kamera bok gibi oluyor sonra. Hani bu işler için xiaomi yada poco vs almak artık akıl karı iş değil. Çevremde o yüzden çoğu adam bıraktı xiaomi telefonu ya samsung ya da apple alıyorlar veya ucuz isteyende xiaomi almıyor gene gidiyor infinix tekno falan alıyor geçiyor.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

İlk server kayıttan sonra cihazla oynanmazsa konx sayacı artmamışsa root vs yapılmadıysa tekrar server yapılır sorun olmaz. U sürümü yani yazılım sürümü önemliydi eskiden ama artık bütün sürümlerde oluyor. Klona düştü diyelim tekrar imei yapılır server ile sorun olmaz. Ha kayıt düştü alet o süreçte rootluydu vs. o durumda orjinale döndürüp orjinal imei'i neyse pasaporta tabi kaydettirilebilir yoksa tablet olur tabi.  Ama şimdi bunda da cihaza bağlı globalse tamam ama kore veya amerika özel sürümlü s23 ultra ise onlarda iş başka olmayabilir.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Ne demek üstadım elimizden geldiği kadarıyla yanlış birşey biliyorsam da bilen de düzeltir yazar benim için bunlar hiç sorun değil. Ya forumun amacı zaten bunlar, burada kimse birbirine yardım etmeyecekse bu sefer de ne anlamı kaldı ? burada da bir ara birisi takıntılı gibi her mesaj altında gelip yazıyordu çok engel yedi sonra ne oldu bilmiyorum. Bir ara da ekran koruyucusu aksesuar muhabbeti çok döndü millet isyan etmişti falan.  Normal ya böyle topluluk ortamında olur. Gene samsungçular iyi ya, asıl ben eskiden yani sonycilerden ondan sonra birde nokiacılar vardı onlardan korkarım. Bu adamlar yani sıkıntılı baya, adam telefon için bana özelden ana avrat küfrediyordu. O z1 miydi neydi ekranı kötü demişiz diye vs. ya kardeşim kötüydü işte ? incell değildi ki ekranı ? lcd ekran ile dış dokunmatik ekran ayrıydı, arada boşluk vardı bilirsin eski dokunmatikleri, dolayısıyla arada yansıma yapıyordu görüntüsü iyi değildi. Vay sen misin böyle yazan yok siz kullanmadan yazıyorsunuz da vs herife sonra sen zaten iphone 4s kullanıyorsun işte applecısın vs. yan yana adama resim ekledim profilim dh de açıkken de öyle kurtulduk ama ettiği küfürden 30 gün ban yedi durduk yere. Böyle adamlar var yani çullanıyorlar direkt.  

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Hocam cohaz klona dustugu zaman rootlu ise nasil orjinale dondurulebilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24 ultra için server kayıt ne zaman açılabilir bir bilgisi yada öngörüsü olan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam merhaba, teşekkürler bilgi paylaşımınız için, bir şeyi merak ettim. server kaydından sonra telefonun orijinal imei numaraları cihazdan tamamen siliniyor mu? yoksa bir yerlerde duruyor mu?

• Arkadaşlar ben magic 6 proya geçtim. Deneyimlerimi ve s23u ile farkları daha sonra detaylı bir şekilde yazarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncelleme şarj çok kötü

• Bugün oluşturduğum yeni rutini paylaşmak istiyorum. Senkronizasyonun devamlı açık olması işime yarasa da pil ömrü açısından rahatsız ediyordu.

Yapmak istediğim 30 dk ya da saatte bir senkronizasyonu otomatik açıp kapatacak bir rutindi ama onu yapamadım. Ben de sadece WP'ye girdiğimde senkronizasyonu aç, WP kapatıldığında kapat şeklinde bir rutin ayarladım. Daha iyi öneriniz varsa onunla değiştirebilirim.

hocam ben bu s23 ultramı geçen sene temmuzdan beri kutudan çıktığı haliyle u1 versiyonuyla kullandım. hiç güncelleme yapmadım. imei süreleri bitince 1 ay önce kayıt yaptırdım ve son sürüm yüklenerek sıfırlandı cihaz. tribün vlogları çekiyorum kamera çok kullandığım maç günleri server kaydı yapmadan önce şarj baya iyi gidiyordu yoğun kullanıma rağmen. şimdi ise baya sıkıntı durum. u1 versiyona dönebiliyor muyuz kazasız belasız? imeiye server kaydına bişey olmadan? yapabiliyorsak bi rehber paylaşabilir misin? şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Herkese merhaba, telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm spen çeviride türkce dil desteği kayboldu sebebini bilen varmı, bu özellik çok işime yarıyordu

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Ne zaman geçtiniz

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Dün aldım cihazı.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun denemek istediğim bir cihaz bende deneme amaçlı alabilirim yorumlarınız önemli karşılaştırma açısından.

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam teşekkür ederim.

size bir pm attım müsait olunca bakarmısınız

U6da u1 surumunu odin ile flashlarsak bootloop mu oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

Zaten bootloop olursa işin iş. En kötü download modda kalırsın.  

• 
Sayfa: önceki 20242025202620272028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.