Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DeePHydrA Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.329
Cevap
655
Favori
2.157.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20332034203520362037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni sürümde gelcek zaten en iyisi bekleyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt

Dil ayarında dil paketi güncelleme diye bir şey bulamadım. Dediğiniz iki uygulamayı yükledim ama bir işe yaramadı.

• Bendr hic birşey yapmadan geldi Türkçe
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkçe dil gelmiş güzel çalışıyor ancak seslendirmeyi beğenmedim Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• zopheal kullanıcısına yanıt

Evet pretty34 arkadaşın dediği gibi yazınca çıkıyor.

• Server kayıtlı s23 ultra hala guncelleme almadı Imeiler 3540 ve 3599 ile baslıyor.

hala 6.1 sürümünde csc kodu: eux/xaa görünüyor ve son guncellemesi 1 agustos 24

şimdi ben guncelleme alabılmek ıcın odin ile csc değişirsem server kayıta bır sey olur mu?

ya da guncellemeyı yıne server kayda zarar vermeden yapaılme yolu var mıdır?

• wholousee kullanıcısına yanıt

csc değiştirmek basit bir işlem servera zarar gelmez samfw yazılımıyla yapılır

odin ile "home csc" dosyası seçilerek yükseltme yapılabilir servera zarar gelmez telefon da formatlanmaz home csc ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 28 Ekim 2024; 22:57:48 >
  • otosinan O kullanıcısına yanıt
    Yok onu yaptım ama Türkçe dil paketi görünür hale gelmiyor, bekliyoruz bakalim.

• Cnlı görüşmede mesela Türkçe-İngilizce de görüşmedeki her iki telefonun da Samsung ai destekli Samsung olması şart mı?

• khaos kullanıcısına yanıt

Hayır

• Oldu sonunda. Dil paketleri kısmında Türkçe güncelle çıktı onu yapınca geldi Türkçe AI.

• oLgan kullanıcısına yanıt

Peki uygun home csc dosyasını nereden bulacagım

• oLgan kullanıcısına yanıt

home csc için komple 14 gb veriyi indirtti.. :)

du bakalım hayırlısı..

• wholousee kullanıcısına yanıt

Ben ILO sürüm kullanıyorum tüm özellikler açık ve watch 7 sensörleri de aktif

öncelikle indireceğiniz sürüme ait csc değişimini yapın samfw programıyla daha sonra

yukarda verdiğim linkten hangi csc seçtiyseniz onun 2024-10-01 sürümünü indirdikten sonra zip dosyası içinden dosyaları çıkarın

odin programının son sürümünü yine aynı sayfadan indirip kurun

telefonun usb hata ayıklama modunu açın pcye takın telefonu kapatıp ses açma ve kapa butonuna basılı tutarak download modunda açın

odin programına indirdiğiniz dosyaları BL, AP, CP, CSC seçin CSC seçerken HOME_CSC dosyasını seçiyoruz,normal CSC dosyası seçerseniz telefon sıfırlanır.

sonra işlemi başlatıyoruz 2 3 dakika içinde bitiyor.

örnek

https://www.youtube.com/watch?v=Cc6eBdDAAjc

- herhangi hatada sorumluluk bana ait değildir -

imei 35 ile başlıyorsa odinle yazılım atmanıza gerek yok csc değiştirin telefonu kapatıp açın güncelleme gelir. Türkçe dil paketi yazılım güncelleme ekranından gelmiyor ama bilginiz olsun.

• sadece csc yı TUR home CSC ıle degıstırdım..su an da guncelleme dedıgımde mevcut yazılım surumunuz desteklenmıyor dıyor. sanırım dıger bolumlerı de flashlamam lazım

• Bugün hala s23 ultra alınır mı acaba? iPhone 12 cihazım beni bırak diye ağlamaya başladı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nimotech kullanıcısına yanıt
    3 ay daha bekle s25 ultra al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    ülkenin gidişatından dolayı çok kestiremiyorum hocam dolar fırlar mı acaba diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son güvenlik güncellemesini yüklemediğim için Türkçe dil paketi yüklenmiyormuş. Güncelleme yaptığım gibi dil paketi otomatik göründü. 👍

• 
Sayfa: önceki 20332034203520362037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.