Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2033. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.331
Cevap
655
Favori
2.157.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20312032203320342035
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yormadım ama 2 senelik cihaz için çok iyi(Android 13 ve 5.1 deyim)

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu cihazın fiyatı son günlerde neden 60k ya dayandı? doların çok oynamamasına rağmen bu saçmalık neden kaynaklanıyor bilen var mı?

• mikropzoft kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 2 ay önce beni de delirten ayar.. bulana kadar göbeğim çatlamıştı. Amazfit saatim sürekli bağlandım diye uyarı çıkarıyordu. buradan ayarları yönetierek o uyarıyı engellemiştim.

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    Kasımda sağlam indirim yaptık diye herhalde. 50 52 ye düşürürler millet de saldırır.

• Yeni gelen güncellemeden sonra edge ekran panellerinde eskiden dikdörtgen oval... Direk ekran görüntüsü alma paneli vardı. Şimdi ne kadar kurcaladımsa bulamadım Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasdur25 -- 27 Ekim 2024; 18:6:46 >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

Samsung Wearable uygulamasında bunları devre dışı bırakabileceğimiz bir seçenek var ama muhtemelen sadece Samsung kulaklıklara müdahale desteği veriyordur diye zannediyorum. Bir şansınızı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 27 Ekim 2024; 21:5:47 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Weareble uygulamasında tam nerde acaba? Ben bulamadım seçeneği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

Dokunma Kontrolleri ilk sırada. Ben açıp kapatabiliyorum ama kulaklığım Samsung.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 27 Ekim 2024; 21:14:52 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

Sanirim kulaklık cihaz olarak eklenmediginden onun ayarları çıkmıyor bende. Sadece watch 5 ile ilgili menüler var.

• arkadaşlar whatsappta sadece kız arkadaşımla olan sohbet cok gec yükleniyordu sohbeti temizleyeyim dedim bu seferde sohbetteki mesajlari aşırı yavas siliyor haftalar sürecek gibi yok mudur bir çaresi

• AlgorrMorrtis A kullanıcısına yanıt
    WhatsApp ı silip yeniden kur. Sonra silme işlemini yap. Sorun çözülür.

• Arkadaşlar merhaba, servis kayıtlı cihaza güncelleme alamıyorum. Manuel güncellemeyi nasıl yapabiliriz. Var mıdır bir yolu?

• Tnsmsk T kullanıcısına yanıt
    Konuda güncelleme yapmak istemeyen, yanlışlıkla güncelleyip eski sürümlere geçmek isteyen insanlar var. Sizin gibi servis kayıtlı güncelleme alamayan kişilerle bir konu açıp karşılıklı anlaşırsanız, siz güncelleme alırken güncelleme istemeyen kişiler de sonsuza dek aynı sürümde kalırlar.

• Saiki kullanıcısına yanıt

Bu anlık translate uygulaması hoşuma gitti, o yüzden güncellemek istiyorum aslında. Başka sıkıntılar varsa güncelleme yapmayayım. Teşekkür ederim yanıtınız için

• Tnsmsk T kullanıcısına yanıt

Anlık çeviri kademe kademe yayınlanmaya başlamış bu hafta içerisinde herkese açılır, şu an dil paketi güncellendi fakat bende henüz aktif değil, rica ederim.

• Arkadaşlar ben android One 5 şu anda bu yapay zeka özellikleri için sizce telefonu güncelleyim mi android altıya geçmedim

• turkay23 kullanıcısına yanıt

Bence değmez, resim edit kısmı için 3. Parti yapay zeka programları var. Ekran süresinden -2-3 saat yiyeceksin oneui6.1 ile , bende 9 saat alırken şu an 6 saat alabiliyorum.Buna göre neye ihtiyaç varsa ona göre güncellemeyi düşünün derim.

• 
Sayfa: önceki 20312032203320342035
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.