Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: buraktpky , emuratg4848 , emuratg4848 , caca40 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 8 Misafir - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
42.331
Cevap
655
Favori
2.157.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20302031203220332034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceden server kayıtlıysa a kişisi b kişisi c kişisi farketmez.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

Varolan imei'i buradan sorgulandığında kayıtlı diyorsa herhangi bir sim kart ile cihaz her türlü çalışır kullanırsın. Veya aldın sattın sattığın kişi de kullanır.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Yani bu durumda donör telefonun yok edilmesi gerekiyor diyorsun şu nasıl oluyor peki benim cihazım s23 ultra ama gel gelelim ki vereceğim cihazın ımeı'si sallıyorum Nokia 66 00 ya da ne bileyim Samsung S6 nasıl olacak bu sistemde beni Samsung S6 olarak kullanıyorum görecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır aradığım bir ayardı. Çözümünü bulunca buraya da yazıyım dedim 😇 Tüm bildirimleri kapatmak yerine uygulamaların bazı bildirimlerini kategori olarak kapatmak için bunu aktif edin arkadaşlar :)

• Şu şekilde bildirim karegorilerinden istediğimiz reklam bildirimlerini kapatabiliyoruz artık
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 26 Ekim 2024; 9:25:54 >

• mikropzoft kullanıcısına yanıt

Bulamamıştım bunu Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ön kamera 4k 60 fps ile çekilen video, 4k 30 fps ile çekilen videodan bulanık oluyor. Durum sizde de aynı mı? Daha bulanık çekicekse neden var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktpky -- 26 Ekim 2024; 11:30:38 >
  • S23 ultra için Server kaydı yapan Uygun fiyatlı Güvenilir ve sağlam referanslı bildiği olan varsa yazabilirmi rica etsem.

• buraktpky B kullanıcısına yanıt

Bende şuan nisan 2024 sürümlü 6.1 var. Bunda da ön kamerada sanki 30 a göre bir miktar bulanıklık var. Asıl bu s23 ultrayı oturup oneui 5.1 ile denemek lazım. Ama şuan güncel cihazlarda geri dönüş imkanı yok. Ben de dönebilirim ama birton yedek ıvır zıvır var uğraşması dert.

Birde şu açıdan düşünmek lazım. Yazılım bu telefonu ayakta tutan şey. En iyi donanımları koy yazılımı çöp yap o telefon bir işe yaramaz. E şimdi firması bunun üstüne s24 ultra yaptı s25 ultra yapıyor tamam hala s23 ultraya destek verecek ama e şimdi bir yandan da yenileri satması lazım ? bir şekilde orası burasını kesip tırpmaya başlarlar. İşte pil mesela daha iyi giderken daha iyi gitmez olur. İşte geçen zoom yaparken sapıtma olayı vardı o mesela dahada artmaya başlar vs.

• Forumda zayıfbatarya hocam var ben 3 tane alıp yaptırdım, kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 26 Ekim 2024; 13:58:28 >
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için tşkler...

• S24U kaydı açılmış. Fiyat 300 dolar üstü diyolar.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    fiyatlar çok yüksek ilk açıldığında hep aynı senaryo geçerli bir kaç gün beklemek gerekiyor şu anda test sunucusu üzerinden işlem yapılıyor pazartesi gününden itibaren stabil hale gelir ve fiyatları netlik kazanır

• Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• Kalemi çıkartınca heken menüdeki "Ekran Notu"ndan mı bahsediyorsunuz? Ben de bulamadım oranın çözümünü. Buraya da sordum, fikri olan yok. Önceki telefonumda tamamını kullanıyordum ama onda da ufak bir sorun vardı, sağ kenara yazarken yazılar birbirine giriyordu. Bunda ekran da büyük olunca rahat rahat yazar, çizerim diye düşünüyordum. Ama kenarları kullanmayı başaramadım ne yazık ki.

• Son güncellemeden sonra batarya performansı %20 düştü. Kısa zaman önceye kadar 16-24 işe gitmeden önce telefonu %100 şarj ederdim. Yoğun kullanımda bile vardiya sonunda %20 bazen %30 şarj kaldığı olurdu. Şimdi ise 21:00 olmadan yeniden şarja takmak zorunda kalıyorum.

• Facede server kaydı dahil s24 ultra 39.000 tl. Satıcı güvenilir.

• Arkadaşlar s23 ultra cihazımda şu çakma airpods pro lardan kullanıyorum. Ses kaliteleri vs gayet güzel ama kulaklığa elim sürtse şarkı duruyor, şarkı değişiyor. Kulaklığın dokunmatik kısmını devre dışı bırakabilecegimiz bir durum varmı acaba. İPhone cihazlarda varmış sanırım ama ben s23 ultrada bulamadım öyle bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftalarda Cihazıma format attıktan sonra kurulum ekranında OTOMATIK ENGELLEYICI ile ilgili bir onay çıktı karşıma. Detayında, uygulama mağazası dışından yüklenecek tüm uygulamar engellenir diye yazıyordu.

Uygulama mağazası dışından uygulama yüklenmesine izin vermek istemiyorsanız, ayarlar - güvenlik ve gizlilik - otomatik engelleyici üzerine tıklayıp aktif hale getirmeniz yeterli olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 20302031203220332034
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.