Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: omarcook , OrcunFix Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
42.337
Cevap
655
Favori
2.157.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı cihazla ilgili daha önceden aslında bir arkadaşım bu şekilde kullanıyordu da bu e-mail başka bir cihazdan kullanılan bu cihazda server kaydı olmadan IMEI atılabiliyor mu çünkü server kaydı uzun süredir kapalıymış ve akla mantığa gelmeyecek rakamda yapıldığı söyleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaşadım daha önce büyük ihtimal ilk tespit yapılan hatta atıyor mesajı.

• Hayalet ekranli apatatli ekran koruyucu varmi ? Saglam guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefona bildirim gelince titremiyor. Bildirimler açık her şey normalde.

X uygulamasında bildirim geliyor telefon bazen titriyor bazen hiç tepki vermiyor sadece tepede saatin yanındaki kısma bildirimin logosu düşüyor.

Uygulamaları sildim yeniden yükledim ama çözüm olmadı. Cihaz kafasına göre bildirim yolluyor ya da yollamıyor bunu nasıl çözebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • western-digital kullanıcısına yanıt
    120-140 dolar arasında akla mantığa gelmeyecek rakamlar bunlar mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Server kaydına da pek güven olmaz gibi geliyor. Xiaomi olsa içine kendi başka cihazınızın imeisini atabiliyorsunuz. Bu iki IMEI ve hersene yenilenmeyi yeni yasa tasarısı ile kapatacaklarmis. Şöyle ki Türk vatandaslari için 1 cihaz 1 kereye mahsus 1 IMEI için açılacak sonrasında ve sonsuza kadar kapalı kalacak

Uzun zamandır kapalı olan sunucu v4 yani S24 Ultra server kaydından bahsediyor olmasın arkadaşınız muhtemelen bahsettiği cihaz budur S23 Ultra server kaydı açık ve mantık dışı sayılacak bir ücreti yok.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Burda bı telefoncu 10k civarı dedi. Herkes fırsatçı olmuş. Bu server kaydı tam nasıl çalışıyor bilen var mı?

O telefoncu baya uçmuş 110-130 usd bandında fiyatı var server kaydının bir önceki mesajınıza istinaden güven olmaz yazmışsınız tam aksine ömür boyu kullanım imkanı sağlar yani cihazın ömrü boyunca size ait bir cihazın imeisi atılıyor buradaki önemli husus klon muhabbeti imei aldığınız cihazı imha edeceksiniz kazara sim takarsanız cihaz klona düşer bu olay direnç kaydı dahil, server kaydı veya yazılımsal kayıt atılan marka model farketmeksizin tüm cihazları kapsar.. Repair yöntemlerini araştırabilirsiniz kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için temel mantık yani ortak noktası klona düşünce game over olur..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Peki bu server nerede? Kayıt cihaza nasıl yapılıyor? Program mi yükleniyor. Sim kart üzerinden mi yapılıyor? Öyle ise cihazı satınca alan kişi nasıl rahatlikla kullanacak. Xiaomi de takıyor PC ye atıyor içine IMEI bunun ucu açık.

Tamam anlıyorum ama bu server nerde nasil çalışıyor? Cihazın içine atiliyorsa server a gerek yok. Nasıl çalıştığını anlamak istiyorum.

Xiaomi direncsiz IMEI atmak daha mantıklı o zaman bu işin ucu açık.

• S23U kaydı şu anda 90-100 dolar olması lazım. S24U için kayıt yok şu anda.

İşte onda da modellere bakmak lazım. Benim bildiğin stabil sorunsuz dirençsiz imei repairler sıkıntılı hep. Mesela mtk cihazlar yada güncel adıyla dimensity işlemcilerde de direnç şart. Dirençsiz olup cihaz sıfırlanın da imei uçan işte güncelleyince imei uçan yok bootloader kapalıyken uçan vs birton sıkıntı var. Samsungta bu iş sıfır sorun ver parayı halletsinler telefonu 50 kere sıfırla 50 kere güncelle 50 kere rom at imei silinmiyor gitmiyor.

• Merhabalar, s23 ultrada tam ekran notları nasıl alabilirim. Samsung notes uygulamasında ekranın neredeyse yarısını kullandırıyor.

O zaman şöyle sorayım mesela a kişisi almış ve bu server kaydını yaptırmış sonrasında bunu b kişisi kendi kullanırken ileride sorun yaşayabilir mi

• 
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.