Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2038. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
42.311
Cevap
655
Favori
2.156.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20362037203820392040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende ana ekrana basılı tutunca google açılıyor samsung al çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosinan -- 30 Ekim 2024; 23:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt

Bende ana ekrana basılı tutunca google açılıyor samsung al çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosinan -- 30 Ekim 2024; 23:52:48 >
  • gsserhat kullanıcısına yanıt
    En sol altta mikrofon simgesi gelecek.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    hocam o butonlar gizli bende

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Normalde ekrana kasa pil üçlüsü ile değişim olurdu. Artık böyle yapmıyorlar mı? Note 10 plus ta 2 defa böyle yenileme yapmıştım

• oceandark O kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın bilmiyorum, Ben hayatımda ilk defa bir telefon düşürüp ekranını kırdığım için bu tür servislerle daha önce hiç haşır neşir olmadım... Hatta daha önce pil bile değiştirmemiştim, Kader

• Arkadaşlar selam,
    Yarın S23 Ultra alıp aranıza katılacağım, direkt server kayıt yapıp öyle kullanacağım. Bayağıdır takip ediyorum konuyu ama sormak istediklerim var, aydınlatırsanız sevinirim.
    1) Hangi CSC (yada adı her ne ise, ülke varyasyonu) iyi? Benim için en önemli husus batarya. Günlük kullanıcıyım.
    2) Yıllardır SwiftKey kullanıyorum, yapay zeka gelmiş SwiftKey ile uyumlu mu? Bir de S Pen ile yazma özelliği klavyede vardır diye tahmin ediyorum, SwiftKey için de S Pen kullanılıyor mu?
    3) Yıllardır hep Xiaomi kullandım, ilk defa Samsung kullanacağım önerdiğiniz şeyler varsa aydınlatın lütfen
    4) Haliyle server kaydından sonra tüm güncellemeleri yapmayı düşünüyorum, herhangi bir yerde durmam gerekmiyor değil mi? En güncel en iyidir herhalde?
    Teşekkürler...

• otosinan O kullanıcısına yanıt

Cihaz güncel android sürümünde mi

• 4X HD kullanıcısına yanıt
    XSG sürüm var bende. Tüm güncellemeleri otadan alıyor. XSG demek Birleşik Arap Emirlikleri yani Dubai cihazı demek. Bataryaya etkisi olacağını sanmam romun.

Swiftkey Yapay Zeka ile uyumlu ama ben yine de Samsung'un klavyesini tavsiye ederim. Ses ile yazacaksanız Samsung'un klavyesi daha iyi.

Şayomi ben de çok kullandım. Tavsiye edilecek çok şey var ama buraya yaz yaz bitmez. Alınca kendiniz anlarsınız ne demek istediğimi.

Kayıt sonrası tüm güncellemeleri yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 31 Ekim 2024; 7:27:5 >
  • 4X HD kullanıcısına yanıt
    Fazla kurcalama al güncellemeleri hep yap normal kullan gitsin. Rom mom csc msc gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Server kaydı esnasında kaydı yapan eleman rom atıyor önce yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım ondan bahsediyor.

Aynen kurcalamaya gerek yok tr rom yüklüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Galaxy ai ın google ai gibi bir ara yüzü yok. Sisteme parça parça gömülü. Bir ara yüzü yok.

• pervical P kullanıcısına yanıt

Mikrofon butonunu gizlerseniz bu özelliklerden yararlanamıyorsunuz. Bunun da düzeltilmesini bekliyoruz ne zamandır.

• zopheal kullanıcısına yanıt

Hocam bende öyle biliyordum, siz anaekrana basılı tutunca geliyor diyince bende merak ettim.

Hocam ben Swiftkey de Yapay Zeka tuşunu göremiyorum. Yapay zeka için Samsung klavye gerekiyor sanırım.

• Senelerdir swiftkey kullanıyordum, yavaştan Samsung klavye alıştırmalarına başladım.

Hocam swiftkeyde yapay zeka tuşundan değilde mikrofon tuşundan bahsetmiştim ben. Evet sanırım onda yapay zeka tuşu yok gibi.

Anladım hocam.

• 14 pro'dan S23 ultra'ya geçiş yaptım, ekran koruyucu ne tavsiye edersiniz? pahalı olmasına gerek yok sadece ekranı çizilmesin diye alacağım.

Şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 20362037203820392040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.