Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.358
Cevap
655
Favori
2.158.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 21142115211621172118
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önemli değil dostum. Bu dediğimi çok yaşayan var sim 1 de süresi bittiği halde hat gelmeyenler sonra sim'e takıyor denemek için onda da gelmiyor. E devlette kayıtlı devlet bir açıyor bu sefer sim 1 ve 2 aktifleşmiş oluyor 120 günlük sayaç işliyor. 2 sim de aynı anda kapanıyor bu sefer. O yüzden mutlaka sim 1 yılbaşı takıp bekleyin sakın gelmiyor diye sim 2'e takmayın. Btk operatör vs çakıyor durumu sonra bir çakallık yapıyorlar. :D

@receep 32

Evet bende pek sevmedim ya daha çok iphone işte s serilerinin düz yada plus olanları gibi olmuş bu ultra değil gibi duruyor kendine has bir çizgisi yok.

@SUPERMAN

Elite işlemcisi eyvallah çok süper ama kışın ortasındayız yani, yazın havalar ısınınca göreceğiz asıl olayı. :D şuan bile 2 3 tane ard arda benchmark yapınca performansı ısınma yüzünden çok düşüyordu. Yani o gücü kısa sürede kaybediyordu.

• forgottenh F kullanıcısına yanıt

35 36 arası zorlanabilir ama o paraya da biraz zor gidebilir. şimdi easycep yada muadili telefonu alan firmaların sana verdiği teklifi cihaz ellerine geçince çok düşebiliyorlar. Mesela şunu diyebilirler tamam cihazın temiz ama pil sağlığın bizim testlerimize göre yüzde 80 çıktı o yüzden yeni teklifimiz 25350 tl diyebilirler. Yani şunu unutmayın fiyatı kırmak için herşeyi yapabilirler. Bunlar bunların taktiğidir zarf atılıyor yani oltaya düşenden daha çok kar etmek için. O yüzden o verilen teklifi çok ciddiye almamak lazım. Sonra çünkü şu oluyor siz o cihazı kullarsınız adamlar alır kurcalar test eder vs. sonra atıyorum 25 teklif eder sizde oha dersiniz geri yollayın 1 ay uğraşırsınız telefonu geri almak için vs. veya gelir dahada kötüsü sizin gönderdiğini şekilde olmayadabilir ? belki çizik geldi kapak kırık geldi ? bunun bir garantisi yok ki. O yüzden biliyorum insanlar artık başkasıyla uğraşmak istemiyor ama 2. elden elden satmanız çok daha mantıklı olacak. Alırsınız parayı malı verirsiniz adam test eder bir çay içersiniz sonrada bitti gitti.

Kuzen için cihaz bakıyoruz değerlendirebiliriz cihaza hangi renk acaba ve hangi şehirdesiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Telefonun rengi siyah hocam. Ankara'dayım. İnsanlarla uğraşmamak için 3-5 ucuz da olsa easycep'e vermek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer Kozmetik olarak sıkıntı yoksa fiyat kırmazlar kolay kolay Fakat belli de olmaz ama daha büyük bir sorun var 25 Ultra konusunda çokça şikayet var
    Paranın 15 ila 20 günde bile yatmadığını söylüyorlar

Kutusu faturası mevcut değil mi

• Telefon hatasız. Samsung Shop'tan almıştım zaten. Faturası filan hepsi var. Ağır olduğu için düz S25e geçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamamdır hocam ben bir kuzenle konuşayım duruma göre gün içerisinde size dönüş yapayım inşallah

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    Şu sol alt köşedeki "Ai tarafından oluşturulan içerik" yazısını nasıl kaldırırız bilen var mı ?

• Ellie.Joel E kullanıcısına yanıt

Siz yazana kadar o yazıyı görmeyen ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba edl kablosu nereden temin edebilirim, internette çoğu yurt dışı?

• foe44 F kullanıcısına yanıt

slm, type-c kablo kes/bağla ile kendinizde yapabilirsiniz, aşağıdaki gibi videolar mevcut youtube da:

soluation wala 99.99youtube
    #how to make edl cable #edl cable for software update #edl cable
    https://www.youtube.com/shorts/FVzF9j5RgNY
  • Şubat güncellemesi sonrasında 100 den 15 e düşene kadar kullandım. 7 saat 15 dk ekran süresi verdi.

• KucukprensTR K kullanıcısına yanıt
    Ben de sadece Vodafone mobil veride 100 den 5 e 7 saat ekran süresi aldım.güncelleme öncesi de aşağı yukarı aynı süreleri alıyordum.hiç bir şekilde wifi kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiwy7 -- 26 Şubat 2025; 17:13:44 >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt
    O zaman şunu diyebiliriz ki Android 13 ile Android 14 son sürüm arasında bariz bir pil farkı yok
    Ben Android 13'te full wi-fi ile 20 saat beklemeye 8 saat süre alıyorum %15'e oyun yok mobil veri de muhtemelen 7 saatlere rahat düşer
    Şimdi Aklımdaki tek soru acaba kamera olarak nasıl bir fark var
    Neden acaba bilmiyorum Fakat aşağıdaki arkadaşın mesajına cevap veremiyorum izin vermiyor sistem kullanıcı adı da tanıdık gelmedi acaba önceden bir muhabbetimiz oldu da ters düştük de engel listesine mi girdik bilemedim😂
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Kamerayı hiç kullanmadığım için bilmiyorum hocam.

• foe44 F kullanıcısına yanıt
    edl kablosuna boşuna 600-700₺ vermeyin zira yurtiçinde karaborsa fiyattan satıyor simsarlar 50₺ etmeyecek kabloyu herhangi bir ucu type-c diğer ucu usb olan şarj kablosunun ortasından kılıfını soyup kablo demetini ortaya çıkarın ardından siyah ve yeşil renk kabloları ortasından soyup birbirine bağlayın oldu size edl kablosu..

• v3 yine sınırlı slot ile açılacak randevu usulüne döndü sistem fiyat 150 usd üzerinde zamanında yaptırmayanlar pişman acelesi olmayanlar büyük ihtimal nisan ve mayıs gibi tüm sunucular aktif olup fiyatları dip yapar 8+8 mevsimini bekleyin hep bu dönemde serverlar full aktif ve dip yapmış oluyor..

• 
Sayfa: önceki 21142115211621172118
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.