Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23+ özellikleri tüm detaylarıyla kesinleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bir ara duymuştum öyle olursa sıkıntı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu tasarımın çirkinliği mi desem, işlemcinin TSMC değil de Samsung tarafından yapılacak olması mı desem, yoksa şimdiden gözümde canlanan fahiş fiyat mı desem bilemedim. 30-40k veriyorsak bari elimiz yanmasın birader. Yine soğutma yok, yine soğutma yok. 3900 mAh'te pil koymuşlar koca 8 Gen 2'ye. Maksimum vereceği ekran süresi 2 bilemedin 3 saattir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung S21 Plus kullanıyorum, değiştirmeye değmez diyorum.
    Yine'de kıvırabilirim. 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç aydır her gün sızıyor bi bitmedi

• feerrroooo F kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun ram in şişmesi. İphone 6gb ram kullanıyor ama yazılım avantajı sayesinde şişmiyor, ama Samsung 8gb ramla android tarafında çok olmasa da kullanım senaryosuna göre şişiyor.
    Ayrıca orta sınıf artık kullanıyor 8gb ram i, tepe model diyorsan android tarafında 12gb a geçmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enon_485 -- 18 Ocak 2023; 14:06:42 >
  • Islemci tsmc az bilmiş

• torabi T kullanıcısına yanıt
    İşlemci TSMC değil çok bilmiş oksijen israfı. İşlemci resmi olarak Samsung tarafından overclocklanacak, inanmıyorsan da inanma. Piyasa değeri en az 25-30k olan bir telefonda da ısınacaksa yerim öyle Samsung'u. Yerim öyle amirali!

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Çıkış fiyatı olarak İphone 14 Pro Max 1099 Dolar. Samsun diyor ki ben 1099 Dolar'a S23+ veriyorum. S23+'ı 1099 Dolar'dan veren Samsung sence S23 Ultra'yı 1099 Dolar'dan satar mı?

• E Samsung'un var mı? 8 GB'ı geçtim, bugün 6 GB RAM'le android ekosistemi içinde her şeyi ama her şeyi rahatlıkla yapabiliyorsun ki. Durup dururken @enon_485 un 8 GB RAM'den şikayetçi olması saçmalık.

Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23+ özellikleri tüm detaylarıyla kesinleşti

Yukarıda da görebileceğiniz üzere 8 GB RAM fazlasıyla yetiyor. Ki artık 8 GB'a kadar sanal bellek ekleyebiliyorsunuz çok ihtiyaç duyarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GryAsl -- 18 Ocak 2023; 16:16:52 >

• GryAsl G kullanıcısına yanıt

Benimde öyle fakat işte RAM eklendikce telefon hızlanacak sanılıyor sanırım.

• Yazık kafana okuyup öğrenmek yerine işkembeden atmak daha kolay tabii

• Yine boş beleş iddialarla gelmiş. S21fe konusunda delillerle mort oldun yetmemii

• oquzdag O kullanıcısına yanıt

• torabi T kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi sen bu işlemci TSMC'den gelecek Samsung ellemeyecek ısınmayacak diyorsun.

Bunu başka birine söylesek ağzıyla gülmez adam haberin olsun rezillik abidesi.

• Hacı sorması ayıp ruh sağlığın yerinde mi ?

• GryAsl G kullanıcısına yanıt

6gb ram İle her şeyi ama her şeyi rahatlıkla mı dedin?

Bugün telefonla çok uğraşamadım ona rağmen kullanım ortalama bir bak istersen 5.1gb yazıyor.

Hatırlatırım bu ortalama yani 8gb ada çıktığı 3gb ada indiği olmuş.

Ayrıca sanal bellek hızını ram bellek hızıyla kıyaslamaktır asıl saçmalık.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Kaynak 1 adet Twitter

• Evet ram artınca telefonun hızı artar.

Ama sen bunu 3 sene sonra anlayacaksın ve iş işten geçecek.

Bugün 8gb ram ile evet son kullanıcı bazı senaryolar dışında telefonunda istediği şeyleri rahatlıkla yapabiliyor ama bugün!

Şunu anlamıyorsunuz. Sen A51 almıyorsun dostum tepe model S23+ alıyorsun. Ciddi para ödüyorsun.

Bu cihaz 4 sene android güncellemesi alacak.

4 Sene önceki 4gb ram li S9'a bugün her şeyi rahatlıkla yapabilir diyemiyorsan yarın da S23+ için aynı şeyleri söyleyeceksin.

İşte o zaman ram yetmeyip telefonun yavaşlayınca diyeceksin ki evet ram i fazla olsaydı telefonumun hızı artardı.

Şunu kabul edin 8gb ram orta sınıf telefonların donanımıdır. Sadece 1-2 seneyi kurtarır, ama 12gb ram 4 seneyi kurtarır. Çünkü android yapısı gereği ram belleğe her zaman daha fazla ihtiyaç duyar.

• Bir tanıdığım her iPhone çıktığında eskisi satıp yenisini alıyor. Başta ben de eleştirmiştim ama böyle daha çok kar ettiğini söylemişti. Sonuçta iki model arasında fark ne kadar açılırsa paranız o kadar pul oluyor. Mesela şu an iPhone 14 Pro'su olan biri Eylül sonu gibi daha yeni model çıkmadan satarsa üstüne çok az katıp yeni modeli alabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.