Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23+ özellikleri tüm detaylarıyla kesinleşti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben sanal bellek, fiziksel bellekle aynı şeydir demedim. Eğer illa çok ihtiyacın varsa, kullanabileceğin ve sistemi rahatlatan bir özellik olduğunu söyledim. Senin aksine ben 1001 uygulama kullanırım, arka planımı da hiç temizlemem ona rağmen 4,4 GB ortalama değer almışım. Zira diğer arkadaş da 4,7 GB falandı sanırım. Senin kullandığın uygulamalar herhalde RAM konusunda çok aç ve az optimize edilmiş.

• enon_485 kullanıcısına yanıt
    Xioami mi 9 var 6 gb ram 128 gb depolama sd 855 işlemci. 2019 mart çıkışlı telefon. 4 yıl oldu hiç bir kasma donma yok. Yağ gibi akıyor. Miu ve Android yeni güncellemeleri almayacak doğru ama kullanacağın günlük program ve oyunlarda sorun yok. Sadece şarj süresi daha hızlı gidiyor ve pil kapasitesi 3000 Mah 27w hızlı şarj ile devam...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu arada telefon 60 gb dolu ve 6 gb ram yarısı boşta kullanıyor 3 gb boş şekilde bekliyor. Uygulamalar açılınca 2 gb falan boşta kalıyor. 8 GB Ram gayet yeterli 4 yıl sonrasını da kurtarır ama 6 yıl sonrası olmaz işlemci eskir şarj kamera teknoloji cabası. 🙂 Teknoloji beklentim 200w düzgünce yaygın olup 12 gg ram 120 hertz 720 hertz dokunmatik ekran güzel bir ses sistemi ekrsn altı kamera 500 dolar piyasa çıkması sd 8 gen 2 gibi ama imkansız

• GryAsl G kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer arkadaşa da yazdım.
    Biz A51 almıyoruz, hatırı sayılır bir meblağ ödeyerek S23+ amiral gemisi cihaz alıyoruz.
    Firma 4 yıl güncelleme garantisi veriyor.
    Bugün 8 gb çoğu senaryo için gayet yeterli evet ama 3 sene sonra ne olacak?
    Android'in yapısı gereği ram e açlığı ortada.
    Günümüzde 8gb ram, orta sınıf cihazların donanımıdır.
    Sen 8gb ram in 4 sene sonra alacağı güncelleme ile akıcı çalışacağına inanıyor musun?
    Bkz. S9-4gb ram li modele, 4 sene sonra da S23+ aynısı olacak.
    4 Yılı ancak ve ancak 12gb ram li modeller akıcılığını koruyarak kullanılabilir.

• Semihh16 S kullanıcısına yanıt

Hocam bende kullanım resmimi diğer arkadaşla paylaştım ortalama 5.1gb yazıyor. 5.1gb ortalama demek yer yer 8gb yer yer 3gb kullanımlar olmuş demek. Yani 6gb ram in şu an her senaryo için çok yeterli bir ram miktarı olduğu söylenemez. 3 yıl sonra bu mesajı hortlatırsın, hayattaysak konuşuruz :) Ama geçmişe bakınca, gelecek beni haklı çıkaracak.

Hayalindeki sistem 500 Dolar hariç imkansız değil :D

6 gb ama 2019 yılında aldım 2 yıl daha götürse yeterli. Şuan için 6 almak değil 8 GB almak mantıklı saygılar. İnşallah hocam 😇 sağlıcakla kal. Herkes birbirine hakaret ediyor sen öyle değilsin üstad

• isakoc kullanıcısına yanıt

Ben en az 4-5 jenerasyon diyorum.

2018'de piyasaya çıkan "Asus Zenfone 5z snapdragon 845" telefonum hala çok hızlı ve herşeyi yapacak kapasiteye sahip. Eğer bir amiral gemi telefon alıyorsanız değiştirme süresi minimum 5 sene olmalı bence.

• Bir yerde yanlış yazmışsınız süper amoled değil dinamic amoled olacak
  • Bir yerde yanlış yazmışsınız süper amoled değil dinamic amoled olacak

• Uydu bağlantisi özeliği yok bu özelik olcakti diye haberler cikti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.