< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE iddialı fiyatıyla satışa sunuldu (2. sayfa)
-
-
Xiaomi isterse bedava versin o arayüzle çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi öyle. Zaten 2020 ve sonrasında çıkan orta üst segment arası hemen her cihaz gayet stabil artık. Çok uçuk kaçık işler yapmadıkça uzun yıllar iş görüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat çok fazla. 24-25 bin olmaydı.
-
ek indirimler ile 22-24 arasında oturursa alınabilir .
-
Katılıyorum Samsung S serisi kullanmaya başladığımdan beri Android de başka arayüz aramadım. Samsung bu işi çok güzel yapıyor. S23 kullanıyorum. Xiaomiyi yıllarca kullanmış oldugum için kendime kızıyorum.
-
Bu paraya S23 alırım sıfır.
-
Şunun 8gen2 li versiyonu çıkarsa fiyatida 20 25 arası dehşet satar
-
8/128 dışında eleştirilebilir yanı yok.S23FE'ye göre de özellikle performans anlamında büyük atılım yapılmış.Dolar kuru yatay seyrederse zamanla fiyat düşüşleri de görmemiz muhtemel.Pil şarj hızı çok eleştiriliyor ama yüksek Watt hızları vaadeden hiçbir cihaz o hızları sürekli veremiyor.Yani elinizde bir tane 25 watt'lık 1 tane de 50 watt'lık şarj hızını destekleyen cihazlar olsun.50 watt'lık hicbir zaman 25 watt'lığın yarısı süresinde ya da hep 2 kat hızlı şarj yapmaz.Pilin sıcaklığı,doluluk oranı ve sağlığı gibi değişken parametreler üzerinden şarj hızı belirlenir.Bu yüzden yüksek Watt ile dolum destekli piller ile düşük Watt destekli piller arasında zannedildiği kadar bariz doğru orantıda dolum süreleri farkları yoktur.Yine de bu durum Samsung'un şarj hızları ve pillerde atılım yapmasına bahane olmamalı elbette :) Bunun dışında en dişli rakibimiz Xiaomi 14T gibi görünüyor.Kamera kalitesi,yazılım stabilitesi ve desteğinde Samsung bariz önde.Kağıt üstünde performansları eşit gibi.Sadece Şarj hızında 14T'yi önde görüyorum.Videolu karşılaştırmalar da geldikçe pil kapasitesi biraz daha düşük olmasına rağmen yazılım ve donanım uyumunu daha iyi yakaladığından S24FE'nin daha iyi kullanım süreleri vereceğini düşünüyorum :)
-
Şu 25W olayını kapat artık Samsung, 50'den aşağı olmaması lazım. 128 GB da günümüzde idare etmemeye başladı.
Bu fiyata daha iyileri bulunabilir sanki, bence 25k bandına falan gelirse tercih edilmeli. Bu aralar, bu bütçeye yakın telefon arayışındaydım. Xiaomi 14T bana daha çok cazip geliyor. Bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Eylül 2024; 14:43:1 > -
Mi14T ye pahalı diyenler övmüş bu çöpü :) 7 Yıl güncelleme sözü dışında biç bir alınası yanı yok. 8GB ramli telefon bi kaç seneye zort.
-
2024 bitiyor 2025 yılında 25w şarjın ve 128 gb hafızanın bu bütçede yeri yok malesef. arayüz marayüz geçin bunları. arayüzle bi işi yok ki kimsenin? telefonu açıp arayüze mi bakıyorsunuz saatlerce? telefonun ekranını açtıktan 2 sn sonra ya whatsappa ya instaya tıklıyorsunuz zaten kalan saatler orda geçiyor. reklam da yıllardır xiaomi kullanmama rağmen reklam gördüğümü hatırlamıyorum.
sırf adı samsung diye bu bütçede 14t çıkmışken s24feye para verilmez. marka takıntınız varsa bilemem. güncelleme de geldikçe telefonu olduğundan daha kötü hale getiren bir şey (güvenlik güncellemeleri değil sistem güncellemeleri) o yüzden direkt kapattığım bi özellik.
14t bu nesilde her türlü tercih edilir.
-
Ram 12 olmalıydı. Bu fiyata 8 GB ram değmez diye düşünüyorum. Hâlâ honor 200 daha iyi tercih gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylar önce s24ultra almaya gittim maddi olarak bir problemim yok Apple sevmiyorum ama 15 pro max de inceledim sonra s23fe diye bir telefon gördüm güzelce inceledim fiyato s24ultra nın yanında bedava denilecek kadar azdı ve s23fe 256 aldım aylardır kullanıyorum hiçbir problemi yok
Tek dezavantaj bataryası ekran süresi 4-5 saat arası veriyor
Şahsi tavsiyem batarya konusunda şarj etme konusunda probleminiz yoksa kesinlikle fe serisi alınabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S20 FE, kral olduğu zamanlar orta seviye Xiaomi fiyatına gidiyordu. İddiali bir fiyat değil, infile fiyatlarda orta şeker kaçan bir fiyat
-
yarı fiyatına satılan telefonlarda bile 12 gb ram varken bu cihazda neden hala 8 gb ram var diye gerekirse tüm Türkiye'nin amasız fakatsız sorgulaması gerek. bu adamlar artık iyice saçmalamaya başladı. 4 yıl önce çıkardığı exynos 990'lı s20'de bile 12 gb ram var. 2400e, 990'dan daha mı güçsüz? bunda nasıl olmaz nasıl?!!
-
6bin liraya 8/128 A9+ tablet satılırken 29bin liraya satılan cihazda aynı ram ve hafıza sunmak insanlarla alay etmektir..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Depolama birimi de 128GB olanda UFS 3.1 ile geliyor ama 256 ve 512GB modellerde UFS 4.0 ile geliyor.
UFS 4.0 bariz hızlı açık ara ...
Kimse nedense bu ince detaydan bahsetmemiş!
Önemsiz bir detay da değil ...
SM-S721BLBGTUR
SM-S721BZKDTUR
-
Kesinlikle öyle. Nedense bazı modellerde (özellikle fe ve a serileri) kasti olarak storage type'ı açıklamıyorlar. bana kalırsa; aradaki farkı sıradan bir kullanıcının bilmesinin önüne geçmeye çalışıyorlar. Dile kolay 7 yıl, 8 gb ram ile geçmez. 12 gb ram koysa; depolamayı 256 gb'a çekip dolaylı yoldan ufs 4.0 kullanmak zorunda kalacak. Ancak 128 gb versiyon ile fiyatı düşük tutmuş gibi gösterip ciddi bir algı yapıyorlar. Her versiyonun ortalama 4000 TL daha uyguna çıkması lazımdı.
-
Onlarda 650 dolar (insanlar niye 599dan çıktı yukari diye sikayet ediyor)
Bizde 850 dolar (teknoloji siteleri ürünün fiyatı iyi diye yorumluyor)
Gel de kafayi yeme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X