Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1006. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mokıta , muratkurt , Seweras , BlackMirror Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.241
Cevap
459
Favori
1.152.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 43700tl fiyatı görünce s25 256gb ye geçelim dedik. kartı ayarlayana kadar 47bin tl oldu :/

• av.ak kullanıcısına yanıt
    Boşuna demiyoruz hep bu Samsung'a zerre güven olmaz. Avantajlı birşey gördüğün anda hemen yapıştırıp alacaksın. 1 saat sonra bile ne yapacakları belli olmaz bunların. Önce alıp sonra düşüneceksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

kamu indirimi de 9şubata kadar geçerliymiş

Ona bile güvenmem ben.

Almayın bu fiyata hava satarlar ancak o fiyatları seve seve düşürecekler birkaç güne lansman atmosferi ortadan kalktığında.Bu arada fiyat 55.5k olmuş eğitim indirimi de kalkmış.S24 256 verip 26.5k yani bir s24 parası daha vereceğiz s25 256 için o da easycep lütfedip taahhüt ettiği rakamı öderse  

Samsung kendini Apple sanmaya devam etsin.Geçen yıl xs max verip 13.5k ekleyerek s24 256 lık almıştım.Bu sene ki rakamlar şaka olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

s24plus üstüne 12k(kesin degil) verip normal s25 alınmaz. 8k fark bi heves ettirmişti. bekleyeceğiz: )

8k da verilmez esasında, sonuçta plus verip düz modeli alıyorsunuz.

Çocuk oyuncağına çevirdi bu sene,kamu indirimi yapmış kamuda çalışanlarin büyük çoğunluğunun kamu maili yok.Fiyatlar değişiyor, eğitim indirim mağazasında indirim bi var bi yok, takas destegi yapmıyor, lansman kodu işlemiyor.Samsungun cazibesi Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmasiydi bu sene o da yok.2.eldeki değer kaybını da dusundugumuzde iPhone almak varken bu fiyatlardan kim niye s25 alsın.

• saubjk06 kullanıcısına yanıt
    Kamu e mailimiz varda bi fayda mı gördük😡

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Bende kamu indiriminden faydalanabiliyorum ama S24+ ı verip Ultra ya 33 bin Plus a 19 bin civarı fark verip geçecek bişey bulamadım..

• saubjk06 kullanıcısına yanıt

Bu sene çok ama çok saçmaladı.Easycep başlı başına bir felaket zaten.Ayrıca shop, s24 sahibi olduğumu biliyor uygulamaya girince bildirim geliyor çünkü.Madem biliyorsun eğitimle beraber yapsana kullanıcılara özel bir kupon indirimi üstüne ek takas desteği.Geçen yıl neredeyse bedavaya s23'den s24'e yükseltti insanlar.S24 gayet güzel randıman veriyor s25 için ek takas desteği olursa 43-29.5+5k ek takas 9k fark olsa düşünmez alırdım.Bu haliyle s24'e devam.Böyle saçmalamaya devam ederse iPhone 14 pro max de var gider onu üst modele yükseltirim gibi.

şu an eğitim indirim magazasinin durumu bu takas desteği bile uygulamıyor. Normal mağazada uyguluyor SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Bu Google neden bu kadar pil tüketmiş olabilir. Bugün normalden daha hızlı bitti pil

• biraz hizli bitirmis. ben pil tasarrufunu ayrica pil i %80 sarja kadar dolduruyorum ve bir saatlik ekran da %8 ila 10 arasi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 4 Şubat 2025; 0:34:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Önceki yıllardan hiç mi ders almıyorsunuz merak ediyorum çıktığı gibi almak zorunda değilsiniz nisan-mayıs gibi her yerden kampanya kodu, indirim yağacak biraz daha bekleyin önceki yıllarda hep böyle oldu. Çıktığı gibi Samsung asla alınmaz, alınmamalı bu mesajımı çerçeveletip saklayın birkaç sonra konuşalım pişmanlık mesajları altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_KniGHT_ -- 4 Şubat 2025; 8:14:18 >
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum olacaktı. Mediamarkt, Teknosa, vatan vs buralarda fiyatlar neden bu kadar oyunuyor bu cihazlar özelinde. 39 bin diyor mesela s24 + ertesi gün 46 sonra 50 olmuş. Bir bakıyoruz 3 gün sonra 42 olmuş sonra 46 olmuş. Bu neye göre yapılıyor amacı nedir yani? Kim nerden tutturursa gibi bir durum mu ?

• ocean92 O kullanıcısına yanıt
    Türk insanının çakallığı hocam bir mantık yok yani kime yedirebilirsek mantığı aynı ürünün farklı marketlerde bambaşka fiyatlardan satılması gibi düşün

Haklısınız hocam, çok rahatsız edici açıkçası

• ocean92 O kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde gözüme çarptı aynı marka çay aynı gramaj a101'de 50 TL, migrosta 100 TL idi. Delirmemek elde değil çok sıkı denetim gerekiyor fiyatlara ama ilgilenen yok ortalığı boş buldular, ekonomik kriz var bahanesiyle takılıyorlar kafalarına göre

Kesinlikle katılıyorum hocam. Fiyat algısı kaybolunca gıdadan elektroniğe kim kime ne tutturursa gibi bir durum oluştu.

• 
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.