Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tayfunekinn , Tayfunekinn , DorSey , gfb_10 , vcihan Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.631
Cevap
446
Favori
1.176.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam inşallah bende de durum dediğiniz gibi olur gerçekten pişmanlık hissi ile devam etmek çok can sıkıcı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Beta Sürümden nasıl çıkabilirim one UI6.1 e dönmem gerekiyor yardım eder misiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 19 Şubat 2025; 21:32:37 >
  • Arkadaşlar Ziraat Bankası NFC ödemesini kullanabiliyormusunuz. Bende son bir aydır mobil temassız ödeme yapmak bir yana dursun kartı NFC'ye açamıyorum. Sürekli hata veriyor.

• ALTE A kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmıyorum ama üstte arkadaşlar bu durumdan şikayet ediyorlardı forumda aratırsanız bulabilirsiniz. Bankayla alakalı bşr durum zannımca.

• CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt
    Odin ile 4 parçalı rom yükleyerek yapabilirsiniz. Ama sonrasında her şeyi silip fabrika ayarlarına geri dönmeniz gerekecek.

• gltsry06 kullanıcısına yanıt
    5 gündür sıfır s24 plus kullanıyorum. şarj performansı beklentimin altında. güç tasarrufu, koyu mod, düşük performans modu, 60hz ekran, çözünürlüğüde 1080 e düşürdüm, ne varsa kıstım yani. inşallah dedikleri gibi zamanla düzelir bu durum, adaptörle geziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkubilayk

Odin ile 4 parçalı rom yükleyerek yapabilirsiniz. Ama sonrasında her şeyi silip fabrika ayarlarına geri dönmeniz gerekecek.

sıfırlamamız şart mı ?

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar hocam inşallah düzelir

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Merhaba hocam bu şekilde düz s24 kullanıyorum yurtdışı cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Düzelmez neyse o düzeliyor diyenlere aldanmayın.Exynos dolayısıyla mı artık başka bir sebep mi var belirsiz şarj performansı çok kötü cihazların.Özellikle yüzde 5 olduktan sonra hızlıca yüzde bir olup beklenmeden kapanması çok can sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 19 Şubat 2025; 22:23:40 >
  • S24+ herhangi bir kısıtlama mevcut değil. Uzun zamandır ss almamışım, 10 gün öncesinden sanırım. Cihazı yeni şarjdan çektim bugünkü kullanımı atamadım o yüzden.

• Arkadaslar orijinal s24 cok amaçlı kılıfım var hic açılmadı hb den almistim. Yedek diye aldim ama s25 e gecince kullanamadim. Düşünen olursa satabilirim.

Ayrica kablosuz şarj aleti ve 1 adet smart tag 2 var.

• Chesterman C kullanıcısına yanıt

yazılım sürümünüz nedir?

Vay canına buna rağmen nasıl adaptörle geziyorsunuz. Bende çözünürlük FHD ve koyu mod onun dışında her şey açık. Bluetooth sürekli 2-3 cihaz bağlı, wi-fi neredeyse hiç yok. Ben bile 6 saat ekran süresini geçiyorum.

Buyrun hocam

• Merhabalar elimdeki ürünleri satiyorum bilginize arkadaslar. Forumdan birilerine giderse daha çok sevinirim. Iyi forumlar 😀

• Chesterman C kullanıcısına yanıt

Öncelikle AXK4 sürümünü yüklemelisiniz, sıfırlama gerektirebilir o nedenle yedek alın

Sonrasında sırayla betaları yüklemeniz gerekiyor toplam 7 GB falan vardır. Birkaç saat uğraştırabilir bu işlemler, sadece AXK4 bile 14 GB sanırım İnternet yavaşsa saatler sürer indirmek hepsini (sıfırlamanız gerekirse onun kurulumu da var)

Bana kalırsa hiç uğraşmayın zaten mart gibi çıkacak muhtemelen. Kurmak isterseniz adımlar, yöntem ve beta dosyaları burada var: https://xdaforums.com/t/beta-4-now-rolling-out-one-ui-7-beta-galaxy-s24-ultra-beta-thread-update-zip-files-news-and-discussion.4683065/

AXK4 sürümü (S24 için): https://samfw.com/firmware/SM-S921B/EUX/S921BXXU5AXK4

Teşekkürler cevap için hocam fiber internetim var yalnız pc yok onu halledersem uğraşacağım:))

• 
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.